Мама АВГУСТинче възпитава, да е мило и добро се тя надява!

• 11 010
  • 285
  •   1
Отговори
# 60
Здравейте!
Аз май се поокопитих малко, но цяла нощ не съм спала  Rolling Eyes Ставах непрекъснато, а и Лори не можа да спинка хубаво - сигурно миличкото ми мишленце си го е преживявало насън. Но сега е много добре - усмихва ми се и си играе както винаги. Надявам се наистина татито да стане по-внимателен след тази случка, наистина много се уплашихме  Rolling Eyes

Karim и Лори спинка от 14.30 до към 17.30-18.00 ч., но и аз наистина си мисля, че трябва да следваш детенце - ако то не е готово и ако му се спинка повече, нека си спи. А за прахта - и аз пера със Сано  Peace

nana77
блазя ти  Peace Желая ти от сърце един хубав и много разтоварващ ден.

dani777k
дано бързо да се справиш с багажа, а и утре с подреждането му отново  Hug

# 61
Здравейте  Hug
Vst какво сте приживели,направо настръхнах като те четох  Sad,а и нашето тати е същия,все и дава неща които са опасни и съответно аз все вървя след него и мрънкам,а той ми вика ами тя вече е голяма,няма страшно  Shocked,важното е че вече сте добре и дано повече да не се повтаря  Peace
Нана,приятно ти разкрасяване  Heart Eyes
Karim,Даяна обикновенно заспива към 12 до 13.30 часа и после от 5 до 6  Laughing
Aila,на нас педито ни каза,че е отпаднал V прием  Rolling Eyes
Дани,действай бързо и утре да пишеш от новия апартамент  Peace
Ох искам да изляза,ама тук е едно мокро,ръми и нещо майче ще се откажа  Mr. Green
Лек ден и от мен  Hug

# 62
  • София
vst_80, добре че сега всичко е наред. Мен също много ме страх от такива неща.
Още повече, че от утре започвам училище и ще трябва да оставя Марти. Вярно, че ще го гледа майка ми, но на мен ми е криво.
Нана, супер подарък. Да му се насладиш изцяло.
А ваксината срещу рубеола, морбили и паротит само жива ли е ?
За спането, Марти в най- добрия случай заспива около 11 часа до към 2. В най- лошия изобщо не спи.  Crazy

# 63
velmar, как е Дари? Дано да свикне бързо с лелките и другите ясленци Peace
vst_80, ужасна история.... най- страшното е, че всички бели стават за броени секунди  ooooh!
Отмятам си да внимавам повече какво давам в ръцете на индианеца.
Докато съм на индианска тема- Виктор вече показва как правят индианците- с ръчика на устата вика "А-а-а-а-а"  Mr. Green
Днес сутринта го водих на екар- имаме упорити течащи сополи и кашля Confused Според док гърдичките са чисти и трябва да лекуваме хремата. Изписа ни и някакви хомеопатични чудеса за по- спокоен сън. Ако имат ефект- ще се похваля непременно.
С таткото вчера бяхме  fight Не познавам други 2 човека, които да се карат основно по темата "Колко често правим секс."
Ами като ми се прави- правя. Иначе... много ще ме извиняваш  Naughty
Неговите мераци са за поне 3 пъти повече креватни гимнастики...
Какво ли ви занимавам  newsm78

# 64
Такааааа- ето ни и нас.Преди малко се прибрахме от първия ни яслен ден.Дари заспа по път в колата и  само я преместих на леглото.Ами- какво да ви кажа-пърона4алния ми ентусиазъм малко поутихна Rolling Eyes.Сутринта беше в страхотно настроение, оброди вси4ки шкаф4ета, картинки, стол4ета.... ooooh!.Взе я сестрата и нямаше и гък.Разбрахме се да се 4уем по някое време.Аз пих кафе с една форумска мама, 4ието детенце е в същата ясла.Към 10ч реших да звънна, но телефона на  лелката се беше прецакал нещо. Минах направо от там.тъкмо едн алели4ка й взимаше от гардероб4ето памперс и кърпи4ки.Та- попитах как е .Отговоеи ми 4 еняма проблеми и си играе.И аз спокойна отпраших  по зада4и.МИх прозорци, подреждах гардероби.... ooooh!В 12ч.отидох да си я взема и ...ми я изкараха ревяща Sad.Гушна се в мен и бързо с е успокои , а после се  и зака4аше със сестрата докато си говорихме Grinning.Изяла си е закуската( въпреки 4е я заведох нахранена, ама тя си ми е гладница и никога не отказва храна),на обед си е изяла  супи4ката.Та- в крайна сметка на детенце му се е доспало по -рани4ко, и от там  е  и този спад в настроението.И сестрата го е установила.Аз по принцип не я слагам отдавна да спи преди обед, но явно днес й се е насъбрало пове4е емоции, а и с ранното ставане за яслата, пътуването до там, новата обстановка, игрите, децата...уморило се е детето.В понеделник- отново сме на линия.Сестрата каза 4е според нея няма да има проблеми с адаптацията и че е много контактна.Ох, аз не ревнах сутринта( и даже не ми мна през ума newsm78,ама сега ми е едно таковаааааа Confused

# 65
  • София
Ееееееее вече не знам какво да напиша. Този моят син ще ме довършииииииииии #Crazy

Първо преди да вземем кухнята реши да тича по спалнята и въпреки че 1000 пъти съм казала, че ще падне и ще се удари, ама Вождът си е вожд и пак тича - се прасна яко в таблата. Направо се напука от удара.

След това....

vst_80 Калоян реши, че не може само Лори да гълта капачки и точно преди 5 минути повтори 1 към 1 вашата проява. Налапал капачката от сок на Нестле, а аз чета форума. Той стои прав до мен. И се чува от него само едно КХХХХХХХХХ КХХХХХХХХХ. Обръщам се....той син, изцъклен и ... Sick Shocked
Естествено като бръкнах в устата му да я извадя се оповръща целия. Ужасна работа.
Сега ще се опитам да го приспя, защото не мога да издържа на такъв напрегнат график на бели Mr. Green

# 66
  • В ЛЮтеницата
Карим, няма такова "трябва да спи еди си колко". Колкото и когато му се спи - толкова. Еее стига да няма идеи между 2 и 5  през нощта да си играете  Wink. Като реши, че му е много по два пъти - сам ще си го промени.

elia_gg, след три пъти повече да не стане от "мама на двама" на "мама на шестима"  Joy hahaha

Много неприятни случки с капачки  Hug Лора си пъха в устата капачка от 10 л. туба минерална вода  Twisted Evil

Анди, реших да се разтоваря малко в едни теми, дето като че ли с радиоточки си говориш  Twisted Evil, та затова тук съм кротка  Mr. Green

# 67
Здравейте Party
  Настръхвам като чета тези деца какви бели могат да направят #CrazyДобре,че Лори и Коко са добре,само дето мамите си знаят какво им е Tired Много  Hug дано не се случват подобни неприятности Praynig
  velmarбраво на куклата Peaceдано свикне бързо  Heart Eyes
Данилеко преместване
  elia_ggе за това още не сме се карали,но знае ли човек Mr. Green
  Наско напоследък не ми яде на обяд Rolling Eyesзаспива към 12и30 и след като стане тогава яде.Нещо обърка режима това дете Shockedмай аз ще трябва да свиквам.
Иначе с дивеенето сме напред Mr. Greenи той скача по леглата,та съм сложила олекотеното на таблата да не му дрънчи главичката,че то нама спиране Shocked А по нашето легло ходи прав,чак ми се обръща стомаха като го видя,ще тупне,но не разбира от дума Crossing Arms
 Хайде до после,че вече се събуди Closeама то гладно спи ли се Mr. Green

# 68
Въх Vst_80 и Нанче какъв кошмар сте изживяли  Confused Али уж като докопа нещо по дребно и все ме бута да ми го даде...ама не се знае до кога ще е толкова дащна  ooooh!

Елфче, радвам се че си се оправила с и-пея  Peace
miss_74, сега за пръв път и аз се регистрирах, за да помогнем и ние на Симонка  Hug

elia_gg и ние я въртим тая тема за скандали ама съвсем редовно, но аз съм инициаторската...все некрасива, дебела и от там нежелана се чувствам Mr. Green  hahaha

velmar, браво на Дари наистина, аз мисля да използвам някоя друга връзка и да я уредим да я вземат април за да има период на свикване и аз да се върна след това на работа, но от сега си представям колко трудно ще го изживея, като се знам каква съм  Confused

Karim, дано вече хванете от какво е алергията  Praynig
За преди обедния сън и при нас вече го няма, заспива към 13-13:30 часа и в зависимост от "настроението" може да спи 3 часа, може и само час  Laughing

Айде приятни следобедни разходки от мен   bouquet

Последна редакция: пт, 12 окт 2007, 14:20 от val_stef

# 69
Aila мерси много за инфото,отложиха ни за 30.10,още ни било рано  Rolling Eyes
Вие как сте с мадамите?
Pepper видяхте и аз опитах ама не чуват петела  Mr. Green
elia_gg да наеме детегледачка и става работата WinkИначе за кое сили по напред  Rolling Eyes
nana77 браво на Калоян ,провери си кръвното !А това за козметика и масажа се превърна от план -в мечта за мен  Rolling Eyes
Velmar браво на ясленката Дари,а на теб за какво ти е гузно,нали децата растът и постепенно се отделят от нас,кои по рано кои по късно ,няма начин, не може да си на 2 места едновременно.Щом си решила че сега не можеш да я гледаш трябва да се намери начин   Peace
Karim ние ставаме по обед напоследък  Embarassed и затова спи само следобяд,но не спазвам час като и се спи заспива и спи колкото иска,а многознайковците ги пускай по нанадолнището  Mr. Green
dani777k успех с багажа и да почерпиш като се наредите  Peace

На Елица и пробива вече и вторя кътник и е една мъка с яденето,само суче или яде но по 2-3 хапки  Whistling

Анди не знам Елвинг ,но аз се регистрирах, много е културно така ,плащаш си всичко от вас и не се разкарваш до никъде  PeaceОсвен това знаеш предварително какво и колко дължиш.Много удобно !

Да ви се поФаля получихме нови дрешки и играчки от лелята в Канада  Laughing
Една от играчките танцува буги и направо се търкаляме от смях  Joy
Другата пък е едно музикално кубче ,което пее,казва букви,абе св две думи разкош!
Имаме си и много готини половерчета и дънки,сега ги пера и когато изсъхнат ще се снимаме да ни видите  Flutter

# 70
  • гр.София
 Моля да пратите и на мен:
1.  Една леля от Канада
2.  Една кума,дето подарява такива изкушения
3.Един мъж,дето иска 3 пъти дневно Mr. Green

# 71
  • софия
Аз отивам в н.ап,ама хич не ми се ходи и ми е едно чоглаво и мъчно,за този....
В този ми дом разбрах че ще си имам бебе,тук я донесохме след болницата,тук изтанцува първия си танц с баща си веднага след родилното,тук и беше първата Коледа,тук проходи и .....т.н  Wink!Обичам си квартала и изобщо не съм от хората,които лесно се приспособяват навсякъде...,за това и си живеем в БГ,за нещастие на татито...

# 72
  • софия
Аз мога да ти помогна по 3т.  Mr. Green!

# 73
Аз мога да ти помогна по 3т.  Mr. Green!

И за мен, и за мен ако може  Hands Clap

# 74
  • София
Добър ви ден!  Hug
Ивчо спи предиобедния си сън (това по темата за спането Wink ), а аз седнах да ви видя.
Стана ми интересно къде се дуелирате, ще хвърля после едно око.  Mr. Green
Браво на Дари! Hug Heart Eyes
Анди, регистрирах се, но се оправих с помощта на FAQ там.  Peace
ВСТ, не се тревожи, мила, Лори много преди теб е забравила случката!
Мама Марго, честити ви дрешки и играчки!
БланJoy Hug Съгласна съм и на мен някой да прати същите неща Whistling

Общи условия

Активация на акаунт