Мама АВГУСТинче възпитава, да е мило и добро се тя надява!

• 11 031
  • 285
  •   1
Отговори
# 90
Здравейте пиленца,
не се тревожете за мен и Начето, няма да се отървете толкова бързо и лесно от нас Joy
Малкият оздравя напълно и сега е една хала, търчи из апартамента по цял ден, яде непрекъснато, заспива сам през деня в количката (нещо, което не е правил от 5-6ти месец) и откарва два часа, спи през нощта само с едно-две пробуждания и е супер дисциплиниран и послушен, просто сякаш не говоря за моето дете, не знам какво се случи, но така много ми харесва  Laughing Laughing Laughing Laughing
Бързам да честитя на нашата приятелка и бъдеща роднина Дани за 4РД-то, да е все така хубава и естествена!!! Дано сте изкарали готино вчера на празника!
Честита годишнина на Миската!
ВСТ, гушкам те за случилото се! Нана, теб също!!! И честита новина на ВСТ!!!
Тези дни нямам много време да пиша, мама е на гости и се разкарваме и шляем по Виената, а пък в следващата седмица ще организирам прощъпулник и ще чакам свекитата.
Но ще хвърлям едно оченце тук, че невидените очи бързо се забравят!
Айде цунки!!!

# 91
А сега да се включа подобаващо, че преди малко от радост не успях  Laughing

Кайли
, миличка много съжалявам, че бабати не е добре. Силно се надявам и се моля скоро да се подобри и да ни се похвалиш с хубави новини. Прегръщаме те силно и много  Hug

velmar радвам се, че Дари е приела добре новата обстановка  Peace Ще свикнете и двете - сега ще видиш колко променена ще ти се вижда всеки ден, колко много неща ще научава и ще те изненадва  Hug

Нана много  Hug за теб и Калоянчо - знам как се чувстваш  Cry

Pepper, а това за капачките от 10 литровите бутилки направо ме уби - опасно е нашто адашче  Laughing Hug А и Мимс ме шашна с бибата  ooooh!

Честити нови дрешки и играчки на сладката Еличка - а ще има ли снимкииииии  Praynig

blanc - да се включа и аз по твойта тема  Mr. Green - само за първа точка не мога да ти помогна, щото нашта леля е в Испания, но и тя ни глези страшноооо много  Mr. Green Ама всъщност какво те залъгвам - не бих се разделила с никоя от мойте три прекрасни точки  Mr. Green  smile3534

Дани сигурна съм, че и на новото място ще натрупаш прекрасни спомени - и аз още не мога да свикна с мястото, в което живеем в момента, но само като се сетя, че е временно и ми става едно такова готинкоооо. А и нали ще си с любимите същества - това е важното, не мястото

Душе, много се радвам, че се разписа и че сладура Начи се е оправил. И браво на послушното голямо момче  smile3501

# 92
  • Някъде там...
В първия момент като зачетох поста на Vst80 помислих , че тя е бременна Laughing ама после прочетох по-добре Grinning . Еми честито на кумовете ви!

Elwing еми то бибите на Нук са за различни възрасти и сега ползваме от 6-18м.  

А одеве като гледах новините по БТВ и даваха репортаж за онава облекчение от данъците на семействата с деца и ми се мерна Дани777 си вървеше по улицата с количката и се усмихна на камерата Mr. Green. Ама дали е била тя  newsm78

Айде лека!
 Heart Eyes

# 93
  • София
vst_80, честита радост. Първо си помислих, че ти си бременна.
Аз пък обичам да се местя. До сега ми се е случило около 10 пъти.
И сега да се оплача. Понеже утре, тоест днес трябва да стана в 6 часа, за да отида на 10 часови лекции, моето дете ми направи страшен номер. Събуди се в 12 и до сега няма заспиване, то не бяха ревове, игра, смях. Направо не знам как ще отида, а ми е първи ден. Tired

# 94
ДОбро утро! Слагам  за всички жаляещи  кафе
Елена,м успешен  учебен ден Hug
Душето, радвам се че сте добре с Начко!
Аз съм на работа CrazyЩЕ ви досаждам цяяяяяяяял ден Joy

# 95
Добро утро и от мен!!!
Вст, и аз си помислих като видях двете лентички, че ТИ ще имаш бебче
Нещо е мрачно и хланичко времето днес, но дано да стане за разходки

Малко съм тъжна, защото на изпита, на който бях мин месец съм скъсана newsm45! А бях добре подготвена! Този професор е мн извратен и от 300 човека пуска максимум 30. Най ме е яд, че цял месец му отделих в четене. Незнам още колко пъти ще се ходи, но това ми е последнит изпит пред завършването.

Кайли, дано баба ти се оправи!
Велмар, приятна работа

# 96
  • София
Велмарче благодаря за кафенцето. Добре ми дойде.

Вст80 честита ви радост! Моята кума също много иска второ дете. Дъщеря й е на 3 години. Та може и аз да се похваля скоро.

Хайде ние отиваме на пазар да купим на Супер Митко фотоапарат. Заслужи си го Laughing

# 97
bamboocha, не се ядосвай, другият път вече ще го вземеш. Peace

vst_80, честита радост! Вие да не планирате да напускате наш'то село. Mr. Green

elen@, и при нас се получи нещо подибно - приспивахме се от 4 до 6 и сега едвам гледам, а имам толкова работа на комп-а. Добре поне, че татито и Гого пак отидоха до вилата.
А ти какво учиш?

Kaili дано скоро да се оправи баба ти! Praynig

# 98
Привет и от нас!
Експедирах Елица и батко и с баба им на разходка и сега съм за малко фрии! Mr. Green
Ей то било много хубаво някой да ти разходи детето!
Vst80 честита радост на кумата ти!Лека бременност и здраво бебче и пожелавам!
Кайли надявам се скоро да се включиш с по добри новини  Praynig Sad
nana77 ей доживя Супер Митко апарата  hahaha Със здраве да си го ползва!
Душе а имало ток във Виената  Mr. Green ,браво на Начи!Все така да е! Hug
Чакаме с нетърпение прощъпулника!
bamboocha то от първия път не е интересно  Mr. Green Не се коси ще го вземеш  Peace
Ох и аз нямам търпение да и пробвам дрешките!Но са още мокри,то в това време кой знае кога ще изсъхнат,тук не вали но си е бая студено  Sad
Има едно пончо много сладко за него съм най нетърпелива!

Аз май излъгах за кумата  Embarassed ,защото си имам прекрасна кума която ме глези като за световно,така че май имам и 3 те точки  Blush

Отивам да редя 3 кубика дърва на терасата,хубава събота а ? Laughing

Последна редакция: сб, 13 окт 2007, 11:20 от MamaMargo

# 99
  • София
Привет! Hug
ВСТ, и аз реших първо като другите мами - че ти си бременна   Wink  Да ви е честито! Лека и безпроблемна!  Hug Нашата кума едва ли ще иска друго - има си 3 сладурчета Laughing Освен това днес е и рожденичка, скромна почерпка по случая   party023  cheers Мислим да идем без Ивчо довечера, че с него не може много да се почувства човек като на гости.  Embarassed
Бамбуча, много е кофти да те скъсат.  Sad Случвало ми се е един път само, но ревах много.  Blush Следващия път изкарах единствената 6-ца и даже ме похвалиха  Flutter! Така ще си и ти!  Peace
Елена, успех в новото начинание! Peace
Душе, радвам се, че сте добре! Hug И моето детенце е добричко тези дни, но както казах предполагам е заради паузата в зъбоникненето.  Simple Smile
Ние май утре ще правим най-накрая прощъпулник. Ама още не сме го решили със сигурност  Crazy
Целувки!  Heart Eyes  bouquet

# 100
  • гр.София
Душе а имало ток във Виената  Mr. Green
Joy

Радвам се, че сте на линиия,мацки. И аз реших,че Лори ще има братче или сестриче.След третото взиране в буквите,осъзнах написаното. Лека бременост на кумата!
 Джулиана,какво става при вас ,как си?

Елвинг,кумата ти близнаци ли има?
 Кайли,дано баба ти я оперират успешно( Тя много ли е възрастна?), а ти да решиш въпроса с гледането на Тони.

Бамбуча,мислех,че отдавна си забравила за този изпит,той нали беше по време на софийския РД на августинчетата.

Децата усещат,когато имаме планове да излизаме без тях.Поне аз имам такова впечатление.

Хубаво,че Мимс ви го е написала-който не е чул-до 30декември трябва да се подадат декларации за децата при работодателя. И януари ще раздадат по някой лев Simple Smile

# 101
  • софия
След малко тръгваме всички към новия дом  Rolling Eyes!
Тъй че не знам кога ще имаме нет  и ще мога да пиша.
Да слушкате  Hug!

# 102
Дани,  на прага на вратата ви желая да изживеете много  щастливи и още по-хубави мигове в новия дом Hug.Направи една последна снимка на старото гнезденце и си спомняй само  с усмивка за него.знам 4е ще ти липсва, но  важното е 4е си с любимите си хора, независимо къде, и много скоро  ще 4увстваш и новото жилище свой ДОМ Hug
(И да не забравиш 4е сме съседки Wink)

# 103
Дани,  на прага на вратата ви желая да изживеете много  щастливи и още по-хубави мигове в новия дом Hug.Направи една последна снимка на старото гнезденце и си спомняй само  с усмивка за него.знам 4е ще ти липсва, но  важното е 4е си с любимите си хора, независимо къде, и много скоро  ще 4увстваш и новото жилище свой ДОМ Hug

Абсолютно миличка, тъй че горе главата!  Hug
И аз ти желая дом пълен с много, ама много любов, щастие и късмет!   bouquet
Ще те чакаме с нетърпение да се включиш после да разказваш първите изживявания  Heart Eyes

# 104

Абсолютно миличка, тъй че горе главата!  Hug
И аз ти желая дом пълен с много, ама много любов, щастие и късмет!   bouquet
Ще те чакаме с нетърпение да се включиш после да разказваш първите изживявания  Heart Eyes
Присъединявам се!  Hug

Общи условия

Активация на акаунт