не се тревожете за мен и Начето, няма да се отървете толкова бързо и лесно от нас

Малкият оздравя напълно и сега е една хала, търчи из апартамента по цял ден, яде непрекъснато, заспива сам през деня в количката (нещо, което не е правил от 5-6ти месец) и откарва два часа, спи през нощта само с едно-две пробуждания и е супер дисциплиниран и послушен, просто сякаш не говоря за моето дете, не знам какво се случи, но така много ми харесва
Бързам да честитя на нашата приятелка и бъдеща роднина Дани за 4РД-то, да е все така хубава и естествена!!! Дано сте изкарали готино вчера на празника!
Честита годишнина на Миската!
ВСТ, гушкам те за случилото се! Нана, теб също!!! И честита новина на ВСТ!!!
Тези дни нямам много време да пиша, мама е на гости и се разкарваме и шляем по Виената, а пък в следващата седмица ще организирам прощъпулник и ще чакам свекитата.
Но ще хвърлям едно оченце тук, че невидените очи бързо се забравят!
Айде цунки!!!

Ще свикнете и двете - сега ще видиш колко променена ще ти се вижда всеки ден, колко много неща ще научава и ще те изненадва 

. Еми честито на кумовете ви!
ЩЕ ви досаждам цяяяяяяяял ден
! А бях добре подготвена! Този професор е мн извратен и от 300 човека пуска максимум 30. Най ме е яд, че цял месец му отделих в четене. Незнам още колко пъти ще се ходи, но това ми е последнит изпит пред завършването.

Със здраве да си го ползва!
Да ви е честито! Лека и безпроблемна!
Мислим да идем без Ивчо довечера, че с него не може много да се почувства човек като на гости.
! Така ще си и ти!