Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са някои от новогодишните решения, споделени във форума?
Кога може да се определи полът на бебето по време на бременност?
Какви са някои от традициите за посрещане на Нова година в България?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са някои от новогодишните решения, споделени във форума?
Във форума бяха споделени различни новогодишни решения, като например спиране на кабелната телевизия и четене на книги вместо учебници, учене на бебето да се радва на истинските неща от живота, редовно посещение на йога класове и други подобни. Тези решения отразяват разнообразните цели, които хората си поставят за новата година.
-
Кога може да се определи полът на бебето по време на бременност?
Полът на бебето може да бъде определен чрез ултразвук след 18-та седмица, но е по-сигурен след 20-та седмица. Някои жени съобщават, че са успели да го видят около 12-14 седмици. Важно е обаче да се отбележи, че определянето на пола на бебето може да варира в зависимост от различни фактори и точността на изследванията.
-
Какви са някои от традициите за посрещане на Нова година в България?
В Българiя традиционните обичаи за посрещане на Нова година включват празнуване с банкет със забавления, раздаване на късмети, пиене на греян вино или ябълково шампанско и изричане на пожелания за здраве, щастие и успех. Хората също обичат да гледат новогодишната програма по телевизията и да се радват в очакване на настъпването на новата година.
-
Какви са обичайните новогодишни пожелания?
-
Какви са мненията за синята луна и новогодишните пожелания?

Старата не мога да кажа, че е била лоша, но и във възторг не съм.

, на никакви опашки не чакам аз- направо ще се прередя на тази . Като сме тръгнали да си признаваме, да взема и аз да си кажа, че както съм го подкарала ще взема да родя в нелегалност
.
влизам с пожеланията за новата 2010г и заварвам още една страхотна новина, Clairette желая ти много лека, безпроблемна бременност и на финала здрав и прекрасен Кокорчо 
...и си мълчиш...как изтърпя? Честито мила, много, много се радвам за теб.