На топчица свито като малко мишленце,в корема ни чака НОЕМВРИйско детенце

• 13 570
  • 284
  •   1
Отговори
# 150
Мерги , честит рожден ден!!! smile3525 nbirthday newsm59 Tada  bigdance2  Gift newsm38 Желая ти всичко най-хубаво и едно хубаво и здраво бебче да ти се роди.

# 151
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН MERGI!! Жива, Здрава и Мноооого щастлива мама на прекрасно бебоче!! Прекрасен ден ти пожелавам  smile3525 newsm67
Добри новини то вчерашните прегледи  Peace само така момичета! и аз съм от групата за понеделник, дано погледне и бебо как е док, иначе ще ходя на частно някъде.
при мен малко нерви от сутринта и сега имам сърцебиене и нещо не ми е много комфортно, а милото трябваше да излезе, ама съм добре де, иначе нямаше да ме остави така..обаче настроението ми го няма никакво.. ще ви пиша после, че да не повлиявам с негативизъм
Приятни покупки на пазаруващите,на останалите слънчев и усмихнат ден   bouquet

# 152
а пък ние днеска няма да излизаме..поне не заедно Crossing Arms,оказа се,че смяната на пантите на дограмата е по-важно от единствения ни съвместен съботен ден от 100 год. насам Cry

# 153
Mergi ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН!!! Да си жива и здрава, леко раждане и само положителни емоции    newsm51   bdbaloni hbday

# 154
MERGI, ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН   Пожелавам ти от сърце да си много, много здрава и едно кратко безпроблемно раждане на здраво и хубаво бебе!!!! newsm67
На всички останали, които нямаме рожден ден пожелавам да ни се отпуснат мъничко сърчицата, да спрем да се притесняваме и да мислиме само за мига, когато ще гушнем нашите мъничета newsm32
Аз днес смятам да се поразходя и отново да погледна бебешките магазини, дали не съм пропуснала нещо да купя - хем ще се разсея, хем ще ми мине половин ден приятно. До скоро! newsm53

# 155

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН И ОТ МЕН !!! на MERGI    bouquet
Желая ти много късмет и здраве!!!
Безпроблемно раждане и здраво бебче!!!

Тук грейна слънце и май ще излезна и аз да се поразходя... newsm53

# 156
Честит рожден ден, mergi!  bouquet smile3525  bigdance2

Пожелавам ти много здраве, щастие и любов и здраво и добро бебче! Hug

Теди, мерси за кафенцето.

При нас има леко слънчице и опрах втория транш бебешорски нещица...а първия го гладих цяла сутрин  Heart Eyes Ама колко са мъндзърки тия дрешочета,беее  Heart Eyes Heart Eyes Мислим слетобед да излезем да вземем и за мен някои неща, че имам само една нощница-трепачка Laughing

Лек ден! Hug

# 157
Здравейте сладки мами  Hug
Само се отчитам и отивам да чета, че за 5 дни дето ме няма доста имам да наваксвам...

Цели 2 бебчета си имаме за това време Simple Smile Да са живи и здрави миличките сладурчета. Ама само юнаци при нас Simple Smile
 Tadamergi, Честит рожден ден!!! Много щастие, здраве, късмет, леко раждане и прекрасно здраво бебче ти пожелавам!!!  Tada

Prosto_Az, успех на изпита, стискаме палци  fingerscrossed

# 158
Eй,сладурани...направо ме просълзихте...Благодаря на всички за пожеланията,бъдете здрави,щастливи и много обичани майки и съпруги.
Изненадахте ме много приятно,аз от сутринта се опитвам да се спра да ви "почерпя",но кипи жива подготовка за довечера и чак сега смогнах да седна.

cheers Да пием по чаша детско шампанско  Wink за здравето на всички ни!!!

Чао за сега,после ще се опитам пак да намина  Joy  Joy  Joy

# 159
Това е тортата,която забърках...ще ми се да мога да ви почерпя наистина,но уви само виртуално ще е...Дано да е вкусна,иначе ще падне голям резил! Grinning

Последна редакция: сб, 13 окт 2007, 13:38 от mergi

# 160
mergi  мила при първа възможност искам рецептата на ЛС Mr. Green

# 161

4ЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА MERGI И ОТ МЕН !!!

Аз снощи си посрещнах мъжа,заминахме на вилата на 4ист въздух и хапнахме вкусно, дълго говорихме под звездите и беше мн романти4но.Наспала съм се страхотно, после ще ка4а и снимка на новата вила на родителите ми, които за сватбата ни, НИ подариха клю4овете за нея! Simple Smile Бебо ще има да ти4а като порастне там и да играе на люлки и какво ли не.Тук е едно слън4ице и толкова хубаво времето.Приятни по4ивни дни корем4ета и да са НИ мн послушни бебковците!!!!;)

Ето я вилата: ще ми идвате на гости с коли4ките:)

P.S. За рецептата май и аз се вклю4вам,ах как искам и аз да опитам сега от тортата:)  mergi, весел празник днес, хубави емоции и много, много цветя и подаръци.

Последна редакция: сб, 13 окт 2007, 14:58 от Galaxy_25

# 162
  • Плевен
честит рожден ден Мерги много здраве щастие и един здрав и кротък бебок скоро
Как сте момичета,аз все спя и все ми се спи,май е от ниското кръвно+ниския хемоглобин тая история.Трябва да се взема в ръце вече че бебо трябва да има мама свежарка която да дава нощни дежурства. Laughing

# 163

newsm59

Честит Рожден Ден, Мерги!
Бъди здрава, щастлива и много обичана!
Едно здраво и спокойно бебе да те радва скоро!

# 164
Prosto Az, казвай какво направи днес на изпита?????Simple Smile Днес е много кротко вси4ко тук, дори бих казала пусто...., ама нормално,простено ни е.

Общи условия

Активация на акаунт