Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какъв режим ще имат бебетата?
Как се стимулира кърмата с помощта на помпа?
Какви са препоръките за превръзките на Libresse и еднократните гащички за родилки?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какъв режим ще имат бебетата?
-
Как се стимулира кърмата с помощта на помпа?
Използването на помпа за кърма не замества стимулацията, осигурена от бебето при сучене. Помпата обикновено се използва в началото, когато гърдите са препълнени, за да помогне за облекчаване на напрежението и регулиране на производството на мляко. С течение на времето използването му може да бъде намалено с развитието на кърменето от бебето.
-
Какви са препоръките за превръзките на Libresse и еднократните гащички за родилки?
-
Какви са симптомите на ранния родилен стрес?
-
Какви са препоръките за лечение на настинка и грип по време на бременност?
Имам момченце и затова така се радвам, дано да не са объркали докторите, защото онзи ден две майки ми споделиха в градинката пред блока, че и тях са ги гледали на 3 Д няколко пъти, но са им объркали в следствие пола на бебето. Не, че има чак такова значение, но съм се настроила някак си
, сигурна съм 4е изперкваш,то не остана мила, съвсем скоро ще сте си в къщи и ще се глезите и храните,а тези сега опити с помпата ще останат назад, назад във времето.Ама няма как,аз днес нали тук правих сухи тренировки с моята нова помпа и DEs ми се смее,ама няма как, то лудва 4овек....
Утре заминавам за очни,а и имам изпит в събота ...Ако ми остане време по-късно ще ви изчета