Какво не бихте направили в секса?

• 43 554
  • 331
  •   1
Отговори
# 120
Казва се - "Качи се върху мен!". А ножици и лъжици са различни бре.
Точно така.Лъжица е позата на Рени.А Ножица нямам представа какво е.
Ножицата е... хм... мъжът лежи странично, жената по гръб, перпендикулярно на мъжа, така че свитите й крака са преметнати през хълбока му. Ако стана ясно  Simple Smile

# 121
Значи той като е зад мен (гледах едни картинки, как досега не сте извадили линка с многото двойки от онзи руски сайт не знам)  - ми не стига до където трябва за мен
Янтра,смея се с глас.Тази поза също е добра за сутрешно събуждане.

# 122
Ножицата е... хм... мъжът лежи странично, жената по гръб, перпендикулярно на мъжа, така че свитите й крака са преметнати през хълбока му. Ако стана ясно  Simple Smile
Я го нарисувай,че не ми е ясно  Wink

# 123
  • Пловдив
Ясно, ха така обичам обясненията аз. Хайде сега и за лъжици  Mr. Green

# 124
  • Пловдив
Значи той като е зад мен (гледах едни картинки, как досега не сте извадили линка с многото двойки от онзи руски сайт не знам)  - ми не стига до където трябва за мен
Янтра,смея се с глас.Тази поза също е добра за сутрешно събуждане.
Е, що, да нямаш нещо 30см на разположение? (ако за тази тема не ме окастрят няма за коя!, аз да не съм Сопрано Joy)

# 125
Бе писна ми! Close  Искам подробно обяснение, мъжа къде, жената как, краката, ръцете. За туй в онуй е ясно!
Като кажете лъжици, ножици, амма ха!

На ти ножици.

# 126
JoyА,скъсала съм се иначе да работя!Поне вечер да се потрудя.
Тази поза е идеална за женски оргазъм.

Тц, не и за мен. Жените сме различни. Laughing
Всичко е въпрос на движения.

# 127
Ножиците са смешни.

# 128
Тази поза е идеална за женски оргазъм.[/b]
Идеална друг път. То ако ще го използвам да му се търкам за да свърша, по-добре да го изчакам човека да заспи и тогава да му се метна.

Задължително ли е да му лапам левия табан?

# 129
  • Пловдив
Бе писна ми! Close  Искам подробно обяснение, мъжа къде, жената как, краката, ръцете. За туй в онуй е ясно!
Като кажете лъжици, ножици, амма ха!

На ти ножици.
Ножицата на Дона ми е позната, обаче твоята... Ха сега, кажи като мъж - как става чисто технически? Т.е. при това положение как става туй в онуй?

# 130
Ооо, чакай сега, аз съвсем друго нещо знам като "ножици".

# 131
Луди ли сте,бе!Позата Волният Уили,пардон,ездачка е страхотна.Като не можете да яздите...

# 132
  • София
ОТ ДОСТА ВРЕМЕ НАБЛЮДАВАМ КАК ОПРЕДЕЛЕНИ ЛИЧНОСТИ СЕ ОПИТВАТ ДА НАЛАГАТ СВОЕТО МНЕНИЕ И ВИЖДАНЕ ПО ДОСТА ОТ ВЪПРОСИТЕ ОБСЪЖДАНИ ВЪВ ФОРУМА.МИСЛЯ,ЧЕ ВСЕКИ ИМА ПРАВО ДА ИЗКАЖЕ (НАПИШЕ)СВОЕТО ВИЖДАНЕ БЕЗ ДА БЪДЕ ЗАСИПАН ОТ ДОСТА ЕЛЕМЕНТАРНИ ЗАБЕЛЕЖКИ И ПОДИГРАВКИ.
НЕ МИСЛЯ ДА СЕ ОБЯСНЯВАМ ПОВЕЧЕ ЗА ЛИЧНИЯТ СИ И ИНТИМЕН ЖИВОТ.
"РАДВАМ" СЕ,ЧЕ ТОВА КОЕТО СПОДЕЛИХ ВИ ЗАБАВЛЯВА ТОЛКОВА И ДОБРЕ,ЧЕ Е ТО -ИНАЧЕ С КАКВО ЛИ ЩЯХТЕ ДА СИ ЧЕШЕТЕ ЕЗИЦИТЕ ЦЕЛИ 3 СТРАНИЦИ.

# 133
  • Пловдив
Ооо, чакай сега, аз съвсем друго нещо знам като "ножици".
Ама именно, аз защо ви казвам да обяснявате позите. Явно ги ползваме под различни имена.

# 134
Ножицата на Дона ми е позната, обаче твоята... Ха сега, кажи като мъж - как става чисто технически? Т.е. при това положение как става туй в онуй?
Няма никакво туй в онуй, я виж пак пола на участниците  Grinning

Общи условия

Активация на акаунт