Какво не бихте направили в секса?

• 43 530
  • 331
  •   1
Отговори
# 180
собствените си сокове по един или друг начин опитвали ли сте?
Не Mr. Green

# 181
Не Mr. Green

Embarassed о БОже, от тази тема разбирам, че съм много извратена значи, а се имах за задръстена, чесно

# 182

Е... Моето " Не ", беше такова " Не " Whistling Едва ли има човек, който да не го е правил. Говоря обаче само за едни конкретен сок, а не за всички  Laughing

# 183
Не Mr. Green

Embarassed о БОже, от тази тема разбирам, че съм много извратена значи, а се имах за задръстена, чесно
И съм си ги опитвала Embarassed

# 184

Едва ли има човек, който да не го е правил.

тебе те усетих аз  Mr. Green , и аз така мисля, ама знам ли, може някой и от себе си да с гнуси  Sick

# 185
ама знам ли, може някой и от себе си да с гнуси  Sick
Може да си викат половинките да им сменят превръзките, знае ли човек  Mr. Green

# 186
Сега като се замислих...не бих направила четворка! Mr. Green

# 187
ихааа, не можахте да се преместите в клюкарника, а Twisted Evil

А по другия въпрос-аз наистина имитирам че гълтам ,но после в мивката си изплювам всичко.

И кво, недай си Боже да те пита нещо в тоз миг  hahaha

# 188

И кво, недай си Боже да те пита нещо в тоз миг  hahaha
Или да те целуне с език... Mr. Green Ти представяш ли си го само Joy Joy

# 189
  • London, baby
На мен също ми е гадно на гълтам, пробвала съм моментално ми се повръща от вкуса, но това прави ли връзката ни несигурна и нестабилна?
Аз познавам много жени, който също не гълтат, така че няма нищо смешно, въпрос на избор!

# 190
  • Пловдив

Едва ли има човек, който да не го е правил.

тебе те усетих аз  Mr. Green , и аз така мисля, ама знам ли, може някой и от себе си да с гнуси  Sick
Мся, аз да кръшкам ли щото мъжа няма против 69, ама като му предложих да опита кърмата и той беше невероятно възмутен?! Туй е въпроса! Кърмата е телесна течност нали?

# 191
На мен също ми е гадно на гълтам, пробвала съм моментално ми се повръща от вкуса, но това прави ли връзката ни несигурна и нестабилна?
Аз познавам много жени, който също не гълтат, така че няма нищо смешно, въпрос на избор!

Абе девойко не става въпрос за това. А за факта, че очевидно жената я е срам от избора който е направила. И кво мучейки тича към банята или се гушка 15 минути с пълни бузи

Ама да симулираш гълтане  Joy Еееее, ама как ги измисляте тия номера ooooh!

Или да те целуне с език... Mr. Green Ти представяш ли си го само Joy Joy
rotfImao rotfImao rotfImao
Е не, нямаш милост ти  hahaha

# 192
Задължително трябва да намериш мераклия, който да я опита Mr. Green. Ако не намериш мъж аз ще се прежаля заради теб  Flutter

# 193
  • Пловдив
Задължително трябва да намериш мераклия, който да я опита Mr. Green. Ако не намериш мъж аз ще се прежаля заради теб  Flutter
Направо от извора, нали? Щото аз на моя човек и в чашка му я бях изцедила Laughing Довечера ще му покажа тази тема Simple Smile

# 194
Е не, нямаш милост ти 
Мисля да пробвам, само на думи тоя вариант не ме устройва за да сизадоволя любопитството каква би била мъжата реакция  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт