Споделете - 25

• 25 805
  • 1 225
  •   1
Отговори
# 135
За един е идиот, за друг -съпруг, за трети - доктор.

Не, Сопрано, не е доктор.

Благодаря за изчерпателния отговор!

# 136
Май трябва да споделя, че съм загубила способността си да контактувам с големи хора.
Отивам да гукам на малкия роксански змей.

# 137

па да ги сложат на недостъпно място бе, то да не смееш да влезеш в детски магазин с дете. Аз още съм напушена от темата за децата в заведение - голяма дискриминация, а още не съм почнала да си търся работа  ooooh!

# 138
  • При хората, които обичам
И аз много се вкиснах от онази тема. Тц, тц...добре, че са ми възпитани децата. Иначе трябваше да ги връзвам за черниците пред блока.

# 139
пак съм изпуснала. каква е тази тема, дет й се възмущавате?

# 140
Напоследък съм докачлива, напрегната и нервна, извинете. На моменти "никой не ме обича" ми се върти в главата. Депресиовка. Crazy

# 141
Баси и мазненето, сЪлфетки не ми останаха  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Правилната дума е сЕлфетки  Mr. Green

# 142
Напоследък съм докачлива, напрегната и нервна, извинете.

ПМС.

Къде е Жозефина, брей. Да ми каже как да блъфирам, че знам френски. Утре пак започвам да драпам на курс, ама всичко съм забравила, и ако ме усетят, ще ме върнат в по-долното ниво, гадниците.

# 143
Алиске, не мож блъфира, че знаеш баш френски. За сичко друго - да. Ама за француски - цъ.

# 144
Ква е тая тема дет ви е напушила? ДеВаня? Тити? ай кажете де.

# 145
Уф, Алисо! И на баница и на френски сега трябва да те уча!

# 146
 Grinning Хахаха, Сопрано, вдигна ми настроението с един пункт Mr. Green

# 147
Де да беше! Не - натрупват се разни неща, които са непроменими.

# 148
Имам чувството, че живея в инкубатор. Тук си хортуваме тихо и кротко, а навън в страшния Клюкарник какви драми се развиват - телефони, полиция, цирк ...

# 149
Ох, споделям, много съм объркана от един профил. Ника е татко барба. Ама на аватара е мома. Обаче.. и в профила шише мъж. Ама в подписа е неговото малко дуде с перука?

Общи условия

Активация на акаунт