Споделете - 25

• 25 801
  • 1 225
  •   1
Отговори
# 735
Kейси, как е Борис? Сподели с нас!

Подаръците по куриер, моля!

# 736
Кейс, ще наддаваме ли или първият обадил се печели Flutter

Добре завърнала се Laughing

# 737
Добър ден домакини от Масонската ложа Twisted Evil

Подарявам поне 10 см гръдна обиколка.

Добър вечер Супермайчунгел!  Grinning. Ще приема 5 см, да има и за другите. Надявам се да си разказала туй-онуй в темата в календара. Отивам да проверя.

# 738
  • Варна
Добре дошла, Кейси. Кефи ме аватарът ти. И аз очаквам разказ за раждането.
Не смея да кажа кой номер дънки нося.  ooooh! При все, че миналата година бая глад видях.

# 739
Кейси,  добре си се завърнала! Heart Eyes
Аз цици не ща, благородно отстъпвам на Калина всичко.

# 740
Е, Кейсе, недей тъй! Кажи за бюста, за бебето, за раждането...Домакини сме, знаеш, следим форома като сериал, все пак.

# 741
Боже, Кейси, нека са за мен останалите 5 см., моля, моля... baby_neutral

# 742
Лудницата вкъщи е пълна.  Grinning
Представям ви Борис, вече придобил лек човешки вид и позагладил косъма  Simple Smile

Раждане като раждане. Но и героично. Издържах до 8 см без епидурал и без да кажа гък. После вече ми идеше да разцелувам анестезиолога, че се появи. Всичко си протече нормално, тръгнахме си след 24 часа от болницата.

# 743
естествено, че няма да чета 10 страници назад, затова ако някой ме е търсил, да си каже пак.

споделям, че се учудвам как може всички софиянци да живеят в Лозенец и Младост. Жозефина, не се обаждай.

# 744
Кейси, хихих, мишчица е тоз Борко...но тъй като ти роди Сами малко след като се регистрирах във форума и взех да се ориентирам,  много добре помня първите снимки, които съм виждала...ами да ти кажа много много си приличат двамата, то не че може и друго да е  Grinning
Ох, такива са милички, иде ми да го схрускам, много е хубав юнака..а Сами как го приема  Grinning

# 745
  • Варна
много сладък Борис, пу-пу!

# 746
Борко прилича на Сами. Готин е.

# 747
Хелоу, Кейси, готино диваненце  Heart Eyes

# 748
Кейси, виждала съм твои снимки,
определено това бебе е твое!!!
Ай, да лакомее по всички параграфи!

# 749
Пу,пу, за американчето-родопчанче Hug

Размислих, разменям две отгледани 5 годишни за бебе, ти си задръж циците Laughing

Общи условия

Активация на акаунт