Споделете - 25

• 25 806
  • 1 225
  •   1
Отговори
# 885
да, последната събота срещу неделя на октомври.

знаток, какво е това за рамото за братчеда в подписа ти?

# 886
Споделям, че ми дойдоха малко повече тъпите теми у форОма днес.
Оттеглям се за няколко дена, да ми мине (вместо например, да наругая Касиди и подобни какавиди, например).

# 887
Споделям, че ходих навън и пак изпуснах интригата тук. Каква е таз къпана тема с мъчения? Защо е толкова лъщяща на анче мамче калинката?

# 888
  • София
Споделям, че се колебая дали да приема максимата "Смелите са винаги красиви".

# 889
Искам да споделя, че Съфорумката Х, много често пише, че спира да пише в темата, иска да я заключат или направо да я затрият. Съфорумката Х не се интересува от чуждото мнение, тя има свое, което се очаква да стане и всемирно.

# 890
Видях я тази къпана тема. Байбиби ме кефи.

# 891
Каква е таз къпана тема с мъчения?

Хей я на

# 892
Споделям, че изядох половин меденка и сега ми иде да се гръмна.

# 893
  • София

Щото не знаеш какво изядох аз.
На мен ми иде ритуално да се самоубия.Публично.

# 894
Видях я тази къпана тема. Байбиби ме кефи.

А мен Nuclear Qeen  Grinning

Изяж цялата и ще ти мине.

# 895

Изяж цялата и ще ти мине.
Тя беше толкова.Другата половина сина ми я изяде.
Няма да ми мине.

# 896
Е това с къпаната тема ме уби направо. Няма такава тъпотия. Кое било къпане, кое било миене, пък кое плакнене, пък по колко пъти на ден, ама как си миеш катерицата, задника ...

Да честитя и аз на Кейси за Борис. Като гледам снимки на малки бебета и ми се приисква още едно. Ама моето зверче веднага ме връща на земята. Може би по-нататък.

# 897
Искам да споделя, че Съфорумката Х, много често пише, че спира да пише в темата, иска да я заключат или направо да я затрият. Съфорумката Х не се интересува от чуждото мнение, тя има свое, което се очаква да стане и всемирно.

Да, (последно изсъсквам аз, и ще изпълзявам  Mr. Green), а това миродавно мнение обикновенно е базирано на толкова ограничен кръгозор, че и с лупа не мо'йш откри фактите. Времето се прекарва не да се научи нещо ново, а дори старателно да се забравят нещата, които могат да са в противоречие на Мнението. Светът извън собствената кочинка не съществува, нетъ.

# 898
  • София
Принципно, Буболина е една от малкото Съфорумки Х. Ама не е само тя. Влезте в коя да е тема и ще я видите. Жалко само, че се трие много. Анче_мамче ми е фаворит напоследък, една със скъпаркса калинка на аватара.
Сопранов, проблем ли имаш?
Не даваш да пиша, не искаш да четеш, не можеш да четеш, не ти изнася, кажи си, какъв е точно проблема ти днес?
Ама мъжки ( ако можеш), право, без да минаваш през околовръсното, че има хора, които не разбират!

# 899
Споделям, че трябва да сготвя глупавото сърнешко. А тук тамън стана интересно...

Общи условия

Активация на акаунт