Споделете - 25

• 25 825
  • 1 225
  •   1
Отговори
# 1 035
Може ли все пак тихичко да споделя:реших да се запиша на френски.
И съм отслабнала с 8 килограма. Simple Smile

Ама как тихичко бре!!!
Бурни ръкоплясъци и за двете неща! Grinning

# 1 036
  • София
Споделям, че ми липсват някои потребители, които вече ( за съжаление) не пишат често.

# 1 037
  • При хората, които обичам
Аз даже си задавам въпроса Защо? И имам отговори.

# 1 038
  • София
Аз даже си задавам въпроса Защо? И имам отговори.
За моя пост ли се отнася, ако имаш отговори, би ли споделила.

# 1 039
В интерс на истината темите на КАсиди не са по- тъпи от повечето други в Клюкарника, или където и да е. Аз пък искам да знам как се прави крем от кестени

сваряваш ги и ги обелваш. пасираш ги заедно с прясно мляко и захар на вкус, да стане на гъстота като боза. после извършваш процедурата с желатина/там дето се разтваря, бърка без да заври и пр./ и смесваш с пасираното. По купичките, в хладилника и айде, след 6 часа ядеш крем от кестени.
Аз това правя в момента, а след това заминавам да си плакна краката в Бяло море. Споделих.

# 1 040
тити, от кестените, които събираме по парковете, от тях ли става крем? Винаги съм мислела, че са някакви други, тези, за готвене.

# 1 041
Споделям, че никога не съм яла кестени.

# 1 042
Аз пък уча немски от 2 седмици и ставам все по-добра!
Виж, за свалянето на килограми не мога да кажа същото... Confused Но все пак тренирам, това поне ме спира да не качвам.

Споделям, че ме е яд, че събота и неделя времето ще е супер гадно. Исках да отидем до Боровец, а то...дъжд и студ  Sad

# 1 043
тити, от кестените, които събираме по парковете, от тях ли става крем? Винаги съм мислела, че са някакви други, тези, за готвене.

Тъкмо това щях да попитам... май има различни сортове, едните бяха "конски кестени", имаше и някакви отровни.

# 1 044
Тези от парковете не стават, другите ги продават, има в Пикадили.

# 1 045
  • При хората, които обичам
Защо да не споделя, Буболина...
Периодично Клюкарникът преминава през фаза на затъпяване - едни и същи теми, едни и същи отговарящи, едни и същи тези...Говоря за Клюкарника, понеже той събира съвсем различни хора. Някои се стараят да блеснат, други го раздават обидени... Потребителите, които могат да мислят и искат да мислят, не намират предизвикателство. И предпочитат да го потърсят другаде.
Ако трябва да съм поименна - осезаема е липсата на Дона, Василиса, Анда, Мю, Краставичката, Вердад...

# 1 046
  • София
Да, права си.
Липсват ми освен изброените от теб, Додо, Маргарита, Никол, Ню....
Има и още.

# 1 047
  • в Низината
Не ми се работи. Трябва, но не мога да си наложа. В петък съм си взела почивен ден, че ми предстоят два прегледа и трябва да се подготвя и за рождения ден на детето в събота.
Питам се защо ми се струва, че понякога много трудно уговарям майка ми да вземе Даниел дори само за ден...?!

# 1 048
Василиса и на  мен ми липсва. Иде ми да и пиша любовно писмо с молба за завръщане.

# 1 049
Ню започна работа скоро. Точно за нея се сетих тази сутрин.

Общи условия

Активация на акаунт