Знаете ли кого/какво видях-3?

• 62 650
  • 824
  •   1
Отговори
# 30
е, ние така и предположихме...горните и без това не ги чета/гледам. Но все пак "познавам" е относително понятие-винаги изниква въпросът "до колко?"

# 31
е, ние така и предположихме...горните и без това не ги чета/гледам. Но все пак "познавам" е относително понятие-винаги изниква въпросът "до колко?"

Ами не сме нито роднини, нито приятели, но черпя инфо от собствените си очи и уши, а не от други хора или медии.
Така устройва ли те?

# 32
Тука ако кажеш че познаваш някой ,само дето на детектор на лъжата не искат да те подложат.Аз затова спрях да казвам ,каквото знам,защото веднага почват да побясняват че лъжа или се почва,ама от къде знаеш,ама ти коя ,и т.н и т.н.
Аз друга снимка й бях видяла на тая Елена,беше си направена грим,прическа,абе всичко.На тия снимки как по-добре да изглежда...

# 33
Аз пък си мислех, че схванахте, че въпросите не изискват отговор и че всичко, което коментираме може да си остане и в кръга на шегата, но щом го вземате толкова насериозно...

# 34
Аз лично не взимам нищо насериозно.
Споделям мнения и впечатления.

# 35
Аз пък видах Марко и Снежина Mr. GreenА сега да ви видя Laughing

# 36
Май много красива я представих като гледам тази снимка Mr. Green

Чудех се как по-деликатно да го кажа, така че да не ме обявят за хейтърка  Mr. Green

Aurora     bouquet

# 37
 Wink

Последна редакция: сб, 13 окт 2007, 02:42 от The same myself

# 38
И аз не исках да бъде обявена за хейтърка затова казах, че е красива в лице.
Но във вестника пише "дългокраката брюнетка" ... тя може да е висока, но най- малко е дългокрака, по- скоро е дългоръка, но не и дългокрака.

hahaha Joy hahaha Joy
Уби рибата посто.Иначе гърди няма изобщо.На снимката на която я видях беше с някакъв корсет,но даже и той не й беше помогнал да извади нещо.Абе във вестника пише че е 1.80см Thinking

# 39
 Wink

Последна редакция: сб, 13 окт 2007, 02:43 от The same myself

# 40
Ей поне един мъж да не е цицоман!  ooooh! Ако иска явно има възможност да си сложи, но не го е направила. Засега може да го прежалим Бербо, нали не й е предложил да се женят Wink

# 41
Аз четох че й купих годежен пристен ама колко е истина................

# 42
  • Варна
Офффф, очаквах нещо повече да видя като визия

# 43
Висока е да, но е много странна сглобка в тялото.
И цици се слагат, ама другото не се ремонтира.

Давай докато е време.. кажи му какви ги върши тази т. нар. хубава Елена, докато го няма и после нападай  #Silly

# 44
 Wink

Последна редакция: сб, 13 окт 2007, 02:45 от The same myself

Общи условия

Активация на акаунт