На седенката се спри ,за цветята сподели

• 31 705
  • 471
  •   1
Отговори
# 165
  • соросоиден либераст и умнокрасива евроатлантическа подлога
Снощи свеки ми начупи сакъзчето  Cry и си взе клонки за нея.

Гадина ...пусни тема в Дом и семейство ...

Шегувам се

Време ли е да прибирам сакъзчетата ?

# 166
  • На края на света !
сакъзчетата и мушкатата са издръжливи цветя ,моите се радват още на слънцето Peace

# 167
  • соросоиден либераст и умнокрасива евроатлантическа подлога
сакъзчетата и мушкатата са издръжливи цветя ,моите се радват още на слънцето Peace

Благодаря и аз си мислех да ги оставя още малко ...по- късно пак ще се допитам ...да биете камбаната когато заприбирате софийските сакъзчета и мушката

# 168
  • София
Ох, аз днес пак се правих на цветарка та ги надробих едни...не е за разправяне hahaha
Първо тръгнах да отрежа юката, ми тя толкоз твърда се оказа, че само я съсипах. В крайна сметка я изхвърлих Sad Но това не беше последното, което сътворих, обхваната от музата Mr. Green
Двете ми резничета от Каучуково дърво ги посадих, макар, че нямат корени.
Три резничета от мушкато или сакъзче /не знам кое е от двете/ също засадих, без корени.
И още едно цветенце с неизвестно за мен име - и него Whistling.
Абе въобще днес съм голяма работа. Да видим обаче дали изобщо нещо ще се хване, защото много се съмнявам, а мноооого любов влагам Heart Eyes

# 169

И моите също  Peace
За сега ще ги оставя още малко навън

# 170
и моите Peace какво стана с анкетата  newsm78

а като накърша сакъзчетата задължително ли всяко в отделна кофичка да насадя newsm78 във вода ще могат ли да издържат - струва ми се, че ще загният (все пак това са няколко месеца)  Rolling Eyes

# 171
  • Русе
Двете ми резничета от Каучуково дърво ги посадих, макар, че нямат корени.
Три резничета от мушкато или сакъзче /не знам кое е от двете/ също засадих, без корени.
И още едно цветенце с неизвестно за мен име - и него Whistling.

Спокойно, Вививан
аз имам 4 малки какучукови дръвчета, които са хванати от клончета, които е отчупени и веднага боднати (без корени).
Сакъсчетата и мушкатата ми -също (за тях цветарките тук така ме посъветваха)

Последна редакция: чт, 18 окт 2007, 09:50 от Адриана_

# 172
Снощи свеки ми начупи сакъзчето  Cry и си взе клонки за нея.

Гадина ...пусни тема в Дом и семейство ...

Шегувам се

Време ли е да прибирам сакъзчетата ?

Хи-хи...готина е, без нея щяха да ме уволнят със сигурност в тез смутни времена Crazy Peace

Аз моето сакъзче пак го изкарах на балкона  Crazy. От другата седмица го дават вече сериозно да се застуди. Два дена съм забравила коледната звезда в шкафа и се надявам да не съм объркала горкото цвете Shocked

Първо тръгнах да отрежа юката, ми тя толкоз твърда се оказа, че само я съсипах. В крайна сметка я изхвърлих Sad

Я си купи една нова  Peace, отгледана вече и й се радвай!

Сори за спама  Embarassed
Апропо....ще ходите ли на Рожденния ден на БГ Мама на 10 ноември?
Аз са разписах - Да!

# 173
Значи да го пооставя още във водичка, да си пусне коренчета, нали eli_nka

Аz беz проблем си zахванах така, но zабеляzвам, че страшно много фактори окаzват внимание. Самият съд, светлината в стаята ... ужас. успех ,  дано ти се хванат  Hug

# 174
  • На тиха улица
Запис, да следя хубавата темичка  bouquet

# 175
  • София
Значи да го пооставя още във водичка, да си пусне коренчета, нали eli_nka

Аz беz проблем си zахванах така, но zабеляzвам, че страшно много фактори окаzват внимание. Самият съд, светлината в стаята ... ужас. успех ,  дано ти се хванат  Hug

Дано се хване, сложила съм го на прозореца в кухнята, от вътрешната страна, засадено в мъничка саксийка. Дали е достатъчно топличко там обаче - не знам.

Я си купи една нова  Peace, отгледана вече и й се радвай!

Ми то натам върви hahaha

# 176
За жасмина да питам - мога ли да го оставя на терасата през зимата? Или като не е в земята, а в саксия ще замръзне?

# 177
регистрирана най после елинка.
виви, стискам палци, zа юката според мен е повече поливана, но не zнам . Ако искашя иzсуши малко, както някой предложи, поиzчисти я и пробвай пак.
Аz не обичам отгледани арстения. Омръzват ми и ги давам на колеги или поzнати и си хващам нови и си ги гледкам как се раzвиват  Hug

# 178

Ето една част от моята цветна градина, макар че не са от най - големите аз обичам да ги гледам как растат

# 179
мен ме е страх да оставям цветя в саксия на балкона през зимата, защото според мен почвата ще замръзне (особено при станалите напоследък редовни - 20 градуса)  Rolling Eyes в земята си е нещо съвсем различно Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт