На седенката се спри ,за цветята сподели

• 31 336
  • 471
  •   1
Отговори
# 195
....В неделя може да си направя разходка до Бриголажа.....
Приготви си повечко пари  ooooh! Такива красоти са пуснали сега....Сандъчета с луковици, саксийки с луковици, чашки с луковици.... луковици..., луковици.....  Нали съм им фенка, съпружеството ме извлачи за косата от там Crazy Иначе, аз мога да те снабдя с кокичета и/или минзухари (забравих какво остана), и да се видим най-накрая Grinning
микки, има логика да са си на студено, ама не трябва ли известно време да са и на тъмно?

# 196
  • Карлово
микки, има логика да са си на студено, ама не трябва ли известно време да са и на тъмно?
ми не знам, досега не съм ги държала на тъмно.

# 197
  • София
Здравейте, мами цветарки  Grinning,
Имам странен проблем Thinking незнам дали точно вие можете да ми помогнете, но ще пробвам Peace
В къщи имаме калинки  Rolling Eyes сериозно говоря  Crossing Arms не се смейте.
От две години живея тук. Все не ги убивахме като сипрехвърчаха, някак са много следки. Но миналата година заради бебето, започнах като хвана някоя да я пускам навън.
Цяло лято нямахме . И вчера гледам от вънщната страна на прозорците 2, в др. стая още една-чакат да влизат Mr. Green И аз много проветрявам и вече си имам 7-8 в къщи Mr. Green
Да отбележа- нямам нито едно растение в къщи Rolling Eyes
Да ви питам, вие като имате растения имате ли калинки. Поне някой да каже че има  Rolling Eyes, че се чувствам странно Confused
А чували ли сте дали са вредни Rolling Eyes

Ако не можете да ми помогнете, поне ако имате листни въшки - свиркайте  Whistling Mr. Green

# 198
Шанел, аспарагус и мъката на художника са две различни растения, утре ще снимам да покажа разликите Peace . Аз моята "мъка" зимата я държа на светло и хладно, до розореца на стъбището, умерено поливам, но тези дни ще я отрежа доста ниско и напролет става разкошна кичеста. Идея си нямам обаче защо ти пожълтява
Мики,благодаря ти за отговора.Ако я отрежа и аз,дали няма да си реша проблема?

# 199
  • На края на света !
Момичета немога да не ви се похваля ,какво ми донесе снощи мъжлето , Heart Eyes
от лятото му се моля като пътувахме в Гърция да спрем под някоя палма и да си събера семенца а той все неискаше ,снощи най после ми донесе ,и сега се чудя кога да ги садя , newsm78
Ама то не е гаранция и ,че ще се хванат ,обаче много държа да опитам Peace
Който има опит с палмови семена ,моля да помага Hug

# 200
  • weiter, weiter, ... weiterstadt

Да ви питам, вие като имате растения имате ли калинки. Поне някой да каже че има  Rolling Eyes, че се чувствам странно Confused
А чували ли сте дали са вредни Rolling Eyes

Ако не можете да ми помогнете, поне ако имате листни въшки - свиркайте  Whistling Mr. Green

имам калинки, но и цветя имам.
оставям ги по цветята, ако видя, че лазят по стъклото и искат да излизат, ги пускам hahaha
имах и червени с черни точки и черни с червени точки.

не са вредни, полезни са Peace

Мики,благодаря ти за отговора.Ако я отрежа и аз,дали няма да си реша проблема?

ами трябва да разбереш защо жълтеее, може да е преполята, да и липсва желязо, може някоя гад да яде корените... newsm78
намери причината, не бързай да режеш....

е не си ли запомнила, че аз съм феята със семената, само събирам както ненормална. Joy
кисна 24-48 ч. във вода и после сея в субстрат.
топло и влажно.
аз преди 3 дена засях няколко, които си събрах от Палмовата градина Flutter

пробвай, успех!
аз не се предавам.

# 201
  • София
Момичета, има ли някоя от вас опит с папрати. Купих си една саксийка от изложението преди няколко седмици, но почнаха да съхнат листата. Confused

# 202
Момичета, има ли някоя от вас опит с папрати. Купих си една саксийка от изложението преди няколко седмици, но почнаха да съхнат листата. Confused

ами аз от колко време разпитвам за моите венерини коси Crossing Arms

светлина, никакво пряко слънце и висока влажност.
моят има отдолу една широка дълбока чиния, пълна с вода...

# 203
Обичат сенчести и влажни места.
През зимата - на хладно.
Аз уморих два вида Sad, макар ,че се опитвах да спазвам правилата .
Зимата няма къде да ги държа на хладно.

# 204
И аз имам една която няколко пъти загива , но с много усилия пак я съживявам, сега се е кротнала и върви, от тази със ситните листенца........хем обичат влагата хем пък да не са много влажни, поне за моята папрат това правило важи Simple Smile

# 205
  • На края на света !

е не си ли запомнила, че аз съм феята със семената, само събирам както ненормална. Joy
кисна 24-48 ч. във вода и после сея в субстрат.
топло и влажно.
аз преди 3 дена засях няколко, които си събрах от Палмовата градина Flutter

пробвай, успех!
аз не се предавам.

Не е ли студенко  newsm78
А според теб ще стане ли нещо  Peace

моята папрат пък я поливам постоянно и нищо и няма Peace

# 206

aми вкъщи не е студено newsm78
до сега имам само от фурма порастнали.

чаках една вашингтония - нищо.
сега си взех пресни семена и веднага ги бучнах. за къде да чакам?
в понеделник ще сея втората партида, че в момента нямам саксиики.

# 207

Шанел, аспарагус и мъката на художника са две различни растения, утре ще снимам да покажа разликите Peace .
Ето какво намерих за цветето:http://images.google.bg/imgres?imgurl=http://www.plantoftheweek. … 6hl%3Dbg%26sa%3DG

# 208
Chanel, на това му се вика Мъката на художника.

незнам на твоето какво му е...аз не съм имала такова Rolling Eyes

# 209
  • На края на света !

aми вкъщи не е студено newsm78
до сега имам само от фурма порастнали.

чаках една вашингтония - нищо.
сега си взех пресни семена и веднага ги бучнах. за къде да чакам?
в понеделник ще сея втората партида, че в момента нямам саксиики.
От фурма и аз имам палмички т,но за тези не съм сигурна дали ще се хванат ,мисля  да посадя ,няколко сега и няколко лятото когато е горещо ,знам ,че на палмовите семена им трябва доста топлина за да покълнат Peace

Общи условия

Активация на акаунт