На седенката се спри ,за цветята сподели

• 31 272
  • 471
  •   1
Отговори
# 330
  • На края на света !
НА На лимоните листата им капят понеже сега си ги прибрала и си сменила местоположението и климата Peace,моите са още навън и са в отлична форма  Flutter,виж за банана се позамислям дали вече да не го прибирам newsm78

# 331
  • weiter, weiter, ... weiterstadt
НА На лимоните листата им капят понеже сега си ги прибрала и си сменила местоположението и климата Peace,моите са още навън и са в отлична форма  Flutter,виж за банана се позамислям дали вече да не го прибирам newsm78

никога не са били навън.
тук е студ от доста време. мисля, че лятото беше април месец. hahaha

лимоните не са местени. днес ги преместих от прозореца, защото им окапаха половината листа.

# 332
  • На края на света !
Досега не са ли им капали newsm78

# 333
Досега не са ли им капали newsm78

тц. мислех първо, че е хлораза. ама не е . жилките не са зелени. стават жълти като на дърветата навън. засуших, реших че съм преполяла - ама и това не помогна.

запозна от долните листа.

това е само при единия вид лимон. другия сорт си е ок, пие вода като луд дори в студа newsm78

# 334
И на моята еуфорбия й пожълтяват листата и капят. Някой знае ли на какво може да се дължи това?

# 335
  • Варна
Имам питанка:
Имахме натопена една роза в офиса. Днес мислех да я хвърлям, понеже е увяхнала, и гледам че си е пуснала две издънки по около 1 см - свежи и зеленички, от местата където е имало листа, пък няма и следа от корен. Отрязах цвета, а дръжката си седи натопена и се чудя какво да я правя. Има ли шанс да се вкорени това чудо според вас?

# 336
  • В Перлата на Майн-ата си, Германа (DE)
Месечинка виторога, на мен също ми се е случвало това, но не успях да вкореня Sad  това не значи, че не може, пробвай   bouquet

# 337
  • София
Момичета, коледничето ми е отрупано с цветове. Много му се радвам, но не зная как да го поливам, по-рядко или по-често? върти ми се нещо в главата, че когато са цъфнали, цветята искат повечко вода. Да не го преполея?
Вие как мислите?

# 338
  • На края на света !
Поливай си го нормално ,като видиш ,че пръста е суха тагава  Peace

# 339
  • София
Поливай си го нормално ,като видиш ,че пръста е суха тагава  Peace

Мерси за бързият отговор Hug

# 340
ася, нямам опит с лимоните (моите са едва от тази година  Rolling Eyes), но да не би да е от сезона newsm78
мисля, че лятото беше април месец. hahaha

hahaha Joy hahaha със сигурност  Mr. Green в Германия за съжаление това е нормално  hahaha Joy hahaha

момичета, ако кръцна върха на единия бенджамин, ще прецакам ли нещо newsm78 защото нали идва зима  Rolling Eyes а формата му никак, ама никак не ми харесва Thinking

вивиан, може да ториш с тор за цъфтящи (например на Лактофол), удължава цъфтежа  Peace

# 341
ася, нямам опит с лимоните (моите са едва от тази година  Rolling Eyes), но да не би да е от сезона newsm78
мисля, че лятото беше април месец. hahaha

hahaha Joy hahaha със сигурност  Mr. Green в Германия за съжаление това е нормално  hahaha Joy hahaha

абе незнам дали е нормално newsm78, азприл беше 35С, а август 15С

не ми се струва нормално.

а миналата година август месец беше дори 8С, бях с вълнени чорапи, пуловер и яке, а майка ми обясняваше как изнемогва от жега.
дане ти говоря, че при тез температурни аномалии чушките ми не растат Confused

# 342
еми лятото там по принцип си се ходи по пуловер, а тук изпукваме от жега  #Crazy  Rolling Eyes

я ми кажете сега за цветята - като ги прибрахте, изведнъж ли спряхте поливането, или постепенно newsm78

аз също вече прибрах цветята (сега на терасата са само есенни - предимно хризантеми), но от рейса като пътувам гледам, че все още има доста цветенца по терасите Rolling Eyes

# 343
Я кажете, някоя гледала ли е чери доматчета вкъщи?

# 344
Я кажете, някоя гледала ли е чери доматчета вкъщи?

bowuu

вече нямам, бяха навън....

Общи условия

Активация на акаунт