На седенката се спри ,за цветята сподели

• 31 237
  • 471
  •   1
Отговори
# 375
  • Варна

Взимах си и една саксийка за засаждане на билки. В комплекта има саксия, семена и пръст http://www.snimka.bg/album.php?album_id=163176&view=1&photo=25

Здравей  Grinning Grinning
кажи моля те кои точно 6 билки има в този комплект, и от къде го купи

# 376
  • София
aleks , благодаря ти за изчерпателната информация!  bouquet

Здравейте,
някой има ли лъки бамбук вкъщи? Как се отглежда, споделете. Мерси.
Преди около месец си купих три стебла, сложих ги във ваза с вода и доливам от време на време. Hug

Tasha , страхотен е комплекта не съм виждала такова нещо, но ако намеря ще си купя и аз, много ми хареса. Simple Smile

# 377

Взимах си и една саксийка за засаждане на билки. В комплекта има саксия, семена и пръст http://www.snimka.bg/album.php?album_id=163176&view=1&photo=25

Здравей  Grinning Grinning
кажи моля те кои точно 6 билки има в този комплект, и от къде го купи

Купих го от Мимоза в Морската градина
Леда е голяма красавица   Grinning

# 378
Саксийката с билките е страхотна Hug Откога търся нещо подобно...

# 379
Коледарчето ми има пъпки....... newsm44 newsm44

# 380
Ще взема да погледна и моето - може и то да е пуснало пъпки

# 381
  • На края на света !
Моето няма и мисля че тази година няма да има тъй като сега го преместих в отделна саксийка Peace
Днес прибрах авокадото ,бананчето и каучуковото дърво ,но палмите и някои други растения са още навън Peace

# 382
Чародейка, имаш ли снимки на каучуковото дърво?
Днес си откраднах издънка от хлорофитум  Embarassed...докато гласувах  Grinning

# 383
Момичета, чудни цветя имате! И аз много обичам цветя, имам доста саксии, но ще трябва да ги нащракам. Умря ми един огромен кротон - голяма борба беше, няколко пъти го спасявах, но.... Миналата есен уморих и един фикус бенджамин - беше си цяло дърво, но го забравих на тересата, попари го слана и изсъхна. Въпроса ми е от къде мога да си намеря някакъв стаен цитрус - мандаринка или лимон? А от семка ще стане ли нещо и как става?

# 384
  • weiter, weiter, ... weiterstadt
Въпроса ми е от къде мога да си намеря някакъв стаен цитрус - мандаринка или лимон? А от семка ще стане ли нещо и как става?

ядеш, засяваш семските, дръжи на топло, не забравяш да поливаш и съвсем скоро ще имаш порастнало мъниче Laughing

аз имам около 10 лимона от семка.

# 385
  tanya.d,аз съм засаждала лимони от семки.
   Не са имали плодчета,но изглеждаха много хубаво.

# 386
  • На края на света !
Ето го каучуковото дърво не е в най добрата форма ,но на тоя студ отвън Mr. Green

tanya.d имам 2 растения ат семки но са още малки и аз незнам какво ще стане от тях Peace
а моя хлорофитум днес го почистих малко Simple Smile

# 387
  • София
Да ви питам за Коледарчето, в какви условия го гледате. Аз го имам от три години и не е цъфтяло до сега. Confused

# 388
Аз имам питане хубаво ли е да поливаш растенията с дестилирана вода?
Казаха ми че може да се събира тази която отдава климатика и че е полезна,но не знам дали си въобразявам,но от нея взе да ми пожълтява мирантата и да й изсъхват листата.

# 389
Благодаря за отговорите, ще пробвам със семки!
Ето ги някои от моите цветя:

Общи условия

Активация на акаунт