ЯНУАРИ чакаме си всички,сладки пухчета мънички!

• 14 262
  • 281
  •   1
Отговори
# 180
Здравейте на всички Simple Smile. С удоволствие бих желала и аз да се включа в този форум, а и още повече, че имам много основателна причина за това Wink - чакам моето малко същество/ по потвърдени данни - момиченце Wink/  да се появи в началото на м. януари  Simple Smile. Ще се радвам да намеря нови приятели тук, както и заедно с вички вас да изживеем едни неповторими положителни емоции! Hug

Поздрави на всички! 
   bouquet

# 181
Здравейте и от мен. Много хубави покупки сте направили. Аз днес, докато избирах подарък за кумувете, влязох и в Хиполенд. Там си харесах количка. Много е красива, точно каквато си я представях. Има зимен кош, летен вариант и столче за кола. Освен това в този магазин има тоооолкова много неща. За цените нищо не мога да кажа, тъй като не съм обикаляла, за да сравня. Но цената на количката, която харесах, е една и съща навсякъде, вкл. и в он-лайн магазините.
Аз пих известно време Магнерич, но го спрях. Сега от време на време ме стяга коремът, така че сигурно ще започна този път Магнерот, но след косултация с доки.
Това е от мен. Хубава вечер.
P.S. Добре дошла, Ani4ka_7! Heart Eyes

# 182
Assydi, благодаря ти  Simple Smile.
Колкото до Магнерича - и аз го пия доста усилено в момента, тъй като доста често се появява втвърдяването на корема и леки контракции. А и при кръвната картина ми се установи занижена стойност на магнезия. И захарта ми беше нисичка, ноо сега вече се надявам нещата да са в по-добра светлина Simple Smile. Следващата седмица ще ходя да ме изследват пак. Мъничко остана вече Grinning. На мен термина ми е 05.01....може и новогодишен подарък да има, също както аз съм се появила на бял свят за моите родители на 01.01  Wink.

Поздрави от мен  Hug и целувки за всички мами!

# 183
  • София
Здравейте на всички Simple Smile. С удоволствие бих желала и аз да се включа в този форум, а и още повече, че имам много основателна причина за това Wink - чакам моето малко същество/ по потвърдени данни - момиченце Wink/  да се появи в началото на м. януари  Simple Smile. Ще се радвам да намеря нови приятели тук, както и заедно с вички вас да изживеем едни неповторими положителни емоции! Hug

Поздрави на всички! 
   bouquet
Здравей и от мен. Hug

# 184
Привет, Лалка Simple Smile. Извини ме за директния въпрос, но не мога да се стърпя , тъй като виждам, че с теб се "гоним" по седмици бременеене / аз съм в началото на 28г.с/  Simple Smile - къде мислиш да раждаш? Аз съм се настроила за св.София, още повече, че и лекарят ми е там, но много се чудя още...двуумя се.... newsm78. Мислех и за варианта Шейново, ама...незнам. Та ще се радвам да споделиш твоето мнение Simple Smile

# 185
  • София
На мен термина ми е на 15 януари,според мен тези лентички отчитат гестационните седмици.
И аз съм се насочила кам Св.София бившата Тина Киркова,но не с избор на лекар.
От Шейново се разочаровах,много пари искат под масата за щяло и нещяло.
Твоят термин кога е,можеш и ти да си сложиш лентичка Simple Smile

# 186
Ani4ka_7 - чувала съм, че от Св. София са по доволни, отколкото от Шейново...но нали знаеш, хора много,мнения милион  Crazy
Аз бях решила в Св. София, но докторът, който ще ме изражда е в Майчин дом...и там не било зле, макар че сградата се нуждае от спешен ремонт, доста е плачевно положението.   Rolling Eyes
Относно втвърдяванията на коремчето - казаха ми, че трябва да удвоя дозата на Магнерича заради миомите и ми предписаха и Папаверини...направо по цяла шепа хапове ще гълтам, но няма как  Confused

Пожелавам ви лека вечер и приятни сънища  Hug

# 187
  • София
Ani4ka_7- извини ме,не съм прочела достатъчно добре написаното от теб.Ти вече си писала за термина си. Embarassed

# 188
Ох, незнам вече newsm78. Аз толкова лекари обиколих, 4е...... Парвоначално бях решила в Шейново, но в последствие си записах час при д-р Ташков от болница св.София, останах с добри впечатления от него - беше много мил и внимателен и затова реших да бъде в св.София. Но като чета из форумите....има толкова много различни мнения по въпроса относно Шейново, Майчин дом и св.София. А няма никакво време...
 Принципно за Ташков баща и син има само положителни мнения от мами и май той ще да е Wink
 А между другото сега проучвам и как седиат нещата в Окръжна болница. Една позната ми препоръча д-р Шуманов и мисля следващата седмица да го посетя newsm78

# 189
  • София
АЗ днес направих първата покупка за бебето,ще снимам по-късно,за да ви покажа:)
Асиди каква е количкатакоято си харесала?и аз съм се спряла на варианта 3 в 1.

# 190
  • София
Добро утро на всички Hug
Лек и успешен ден  bouquet

# 191
Добро утро на всички!Ка сте днес сладки,майчета? Hug
Ние днес с лед обед сме на лекар - да видим колко е порастнал бебчо, как е и дали най-после ще се разкрие - момченце ли е или е момиченце??? Laughing
Вече два пъти се крие, та не знам сега дали ще се покаже на мама и тате или ще ни държи в напрежение до края  Party
Приятен ден на всички! Hug

# 192
Добро утро и от нас, весел и сланчев ден на всички  bouquet
Вчера си взех изследваниата: кръв, урина и микробиология, но съм на лекар чак в понеделник. Малкото което разбрах от тях е, че хемоглобина ми е нисък -  newsm7877, някоя мама да знае какво означава това?

# 193
  • Варна
Добро утро и от нас, весел и сланчев ден на всички  bouquet
Вчера си взех изследваниата: кръв, урина и микробиология, но съм на лекар чак в понеделник. Малкото което разбрах от тях е, че хемоглобина ми е нисък -  newsm7877, някоя мама да знае какво означава това?
Колко е нисък? Много често плашат бременните, а всъщност стойностите са в рамките на нормалното за сегашното ни състояние.

# 194
Добро утро и от мен!
Нещо в последно време не мога да се наспя, а и малката пак е настинала! Уморявам се много, чествам се като подута.... но ще търпя още 3 месеца. Лекарката ми каза че живот и здраве след 10 януари вече мога да раждам, а и как съм понапълняла....
Желая ви лек и слънчев ден!

Общи условия

Активация на акаунт