ВЪПРОСИ към хомеопати - САМО ТУК!

• 181 976
  • 1 335
  •   1
Отговори
# 1 170
Александър, може ли да ми изпратите координати на класически хомеопат в София. Синът ми е на 2г. и 7мес. и от миналата зима (след прекарана бактериална пневмония-лежахме една седмица в болница на системи и антибиотици) има много дълбока и давеща кашлица, която е особено силна рано сутрин (между 5 и 6 часа). Симптомите се облекчават малко само когато пие Вентолин. Когато беше на 10 месеца преболедува от коклюш (беше истински кошмар, не го пожелавам на никого) - съжалявам че още тогава не се обърнах към хомеопат, но толкова се бяхме стресирали с мъжа ми, че бяхме като коне с капаци и вярвахме на всичко, което ни кажат лекарите).

Бяхме и на алерголог, каза че не е астма или друга дихателна алергия, водих го и на хомеопат - без резултат, дори му постави диагноза за една рядка болест, от което едва не побелях за една нощ - консултирах се с пулмолог - каза че симптомите са много далече от въпросната болест, по-скоро можело да се касае за чуждо тяло в бронхите, но трябва да влезем в болница за изследвания и рентген... Няма да се впускам в подробности колко лекари сме обиколили и колко лекарства е изпил досега, очевидното е че лекарите не само не могат да помогнат, но и не могат да поставят точна диагноза.

С това е свързан и вторият ми въпрос - трябва ли да има поставена диагноза преди да се посети хомеопат или той самият може да направи това?

Благодаря ти предварително.

# 1 171
  • София - Варна - Бургас
 Не, не трябва да му е поставена медицинска диагноза, първо често диагнозите са противоречиви а и хомеопатията не предписва по мед. диагнози, а според индивидуалните особености на човека и протичането и индивидуалните реакции на болеста.

Както описвате проблема едва ли е в чуждо тяло, а  в предиспозицията на детето, затова говори и факта, че опитът за лечение досега е бил в погрешна посока.

Пращам Ви координати на Лични.

# 1 172
  • София
Imam въпрос.
Бях до преди дни на хомеопатично лечение.-15дни.
На десетия ден забравих за забраната и изпих 2 чаши мента...
Така цялото лечение ли се обезсмисля или?
Какво става в този случай?

# 1 173
  • София - Варна - Бургас
 Не, не се обезсмисля, тъй като хо-то л-во е работило цели 15 дни в правилната, лечебна посока (надявам се че е така!) и след 15-ия ден едва ли 2 чаши мента ще Ви въздействат. Казвам "Ви", понеже нищо освен друго хомеопатично л-во, или същото, но в различна потенция  не може да въздейства пряко на действиета на хо-то л-во, т.н. антидотиране.
 Единствено ако приетите храни, хран. добавки, алопатични л-ва и др.под, по принцип ви влошават, т.е. действат в посока противоположна на жизнената ви сила и хомеопатичното л-во.

# 1 174
здравейте. имам въпрос към вас. дъщеря ми е на 3г 6м и за първи път ще ходи на море.не е боледувала до сега и антибиотици не е пила.разминавали сме се с леки вируси  лекувани с хомеопатия.чувам от мои близки, че няколко дни преди морето и там също дават - инфлуцид и осцилококцинум профилактично. какво е вашето мнение? да посетя ли хомеопат в нашия град за съвет.благодаря ви.

# 1 175
  • Варна
Здравейте!
Малката ми дъщеря ще тръгва на ясла на есен и ми се ще да и давам нещо имуностимулиращо, защото ще е още много малка. Бихте ли ме посъветвали какво. Благодаря предварително!

# 1 176
Здравейте!
Много съм притеснена и затова реших да попитам и тук!
Детето ми е на 1г и11м.Юни месец бяхме в болница с остър пиелонефрит!След това дадохме стерилна урина и се изолира протеус 10 на 4 степен!Отидохме при д-р Лилова и тя ни каза ,че за момента няма опасения ,и да пускаме често всеки месец стерилна урина!Сега преди 5 дни пак реших да пусна стерилна урина и се изолираха Ешехерия коли 10,4 степен!Точно на другия ден дъщеря ми отново вдигна температура достигаща 40 градуса ,спада до 37,9 и пак се качва !ходихме при педиатърката ,предписа ни Панцеф ,посетихме и нефролог,но засега положението е това!Въпроса ми е -Как се трепят гадните бактерии ,откъде се получават ,от какво трябва да се пазим?Между другото посетихме д-р хомеопат Мариан Иванов,който ни предписа лечение с хомеопатия ,но стигнахме въпреки това пак до тук....Моля ,вярвам в хомеопатията ,но търся точен хомеопат и си мисля ,че бактерии могат да се унищожават с хомеопатия-Посъветвайте ме

# 1 177
д-р Мариян Иванов ако е този който си мисля не е класически хомеопат.. какви лекарства ви изписа и по каква схема..?

# 1 178
А съвместимо ли е използването на розова вода - за лице и коса, с хомеопатия?

# 1 179
  • София
Колко време СЛЕД консумация на алкохол може да се вземе хомеопатично лекарство? Случая е следния. Моя позната наскоро е била за първи път на хомеопат, дали са й лекарство, но вчера е пила алкохол. Кога може да вземе лекарството?

# 1 180
  • София
Здравейте,писах и по други теми докато не видях тази и аз имам един въпрос към Александър.Има ли лечение на генитален херпес и ако да дайте ми координати на хомеопат в София.Благодаря!

# 1 181
  • София
 Извинявам се, ако този въпрос вече е задаван, но има ли хомеопатично лечение на стрептококи и стафилококи. Оказа се, че и двете ми деца имат такива в носа, а най- вероятно и аз.

# 1 182
  • София - Варна - Бургас
здравейте. имам въпрос към вас. дъщеря ми е на 3г 6м и за първи път ще ходи на море.не е боледувала до сега и антибиотици не е пила.разминавали сме се с леки вируси  лекувани с хомеопатия.чувам от мои близки, че няколко дни преди морето и там също дават - инфлуцид и осцилококцинум профилактично. какво е вашето мнение? да посетя ли хомеопат в нашия град за съвет.благодаря ви.

Посетете, стига да е истински хомеопат.  Peace

# 1 183
  • София - Варна - Бургас
А съвместимо ли е използването на розова вода - за лице и коса, с хомеопатия?

Да, съвместимо е.

# 1 184
  • София - Варна - Бургас
Здравейте,писах и по други теми докато не видях тази и аз имам един въпрос към Александър.Има ли лечение на генитален херпес и ако да дайте ми координати на хомеопат в София.Благодаря!

Да, лечимо е! Писах Ви на Лични.

Общи условия

Активация на акаунт