Хидроцефалия

• 149 400
  • 802
  •   1
Отговори
# 780
Деси, много се радвам за хубавите резултати, отпусни си душичката  Hug Само хубави неща за малкия човек да се чуват   bouquet

# 781
  • София / Пловдив
отново потвърдиха,че нямаме отклонения на скенера.....

Какъв специалист ви разчита резултатите?

# 782
Рони, аз въобще не съм давалаВигантол на малкия.Фонтанелата ни се затваря нормално,т.е вече е почти затворена.

# 783

детски лекари от 3 градска,но в понеделник ще взема копие от скенера на диск или на снимка и се чудя къде до отида да я видят Thinking Кой ще ми препоръчате за София

# 784
В Пирогов:проф.Габровски или др.Захаринов.В Иван Рилски всички с изключение на доц.Цеков.Аз лично от професора съм страшно доволна.

# 785
  • GYM

детски лекари от 3 градска,но в понеделник ще взема копие от скенера на диск или на снимка и се чудя къде до отида да я видят Thinking Кой ще ми препоръчате за София
Нека го види неврохирург Peace

# 786
Фонтанелата на Боци е доста голяма 20/30мм Rolling Eyes.Явно заради болестта.на всичко отгоре имаме проблеми  счервена пишка от 2 седмици и какво ли не правихме.Вчера го водих при кадърната педи,ама тя тръгна да я забелва,и каза смрадлика и сода.Ако иамте идея с какво да я оправя тази пишка,пишете Hug.

# 787
И аз за Пирогов чух много хубави неща за д-р Захаринов.А в Св Иван Рилски мога да кажа много хубави неща за Д-р Георгиев.Така,че Деси избери си къде да отидеш за твое успокоение Hug.

# 788
а къде се намира св.Иван Рилски? Embarassed

# 789
СВ.ИВАН РИЛСКИ Е ДО ЦЕНТЪРА ПО ХИГИЕНА ТОВА Е НА БУЛ."АКАД.ИВАН ГЕШОВ".СЪВСЕМ БЛИЗО Е.ДО ВМА.

# 790
РОНИ,АЛЕКС СЪЩО ИМАШЕ ДОСТА ГОЛЯМА ФОНТАНЕЛА,НО БЛАГОДАРЕНИЕ НА ТОВА ЧЕ С КЛАПАТАВСИЧКО Е НАРЕД СЕ ЗАТВАРЯ НОРМАЛНО.МНОГО БЯХ ИЗПЛАШЕНА КОГАТО СЛЕД ОПЕРАЦИЯТА ФОНТАНЕЛАТА МУ ХЛЪТНА И ГЛАВАТА МУ ИМАШЕ ДОСТА НЕПРАВИЛНА ФОРМА.

# 791
СВ.ИВАН РИЛСКИ Е ДО ЦЕНТЪРА ПО ХИГИЕНА ТОВА Е НА БУЛ."АКАД.ИВАН ГЕШОВ".СЪВСЕМ БЛИЗО Е.ДО ВМА.
  bouquet
ще ви информирам когато има развитие при нас  Peace

# 792
При Боци след операцията фонтанелата се беше поиздула,а месец някъде след това хлътна,както си беше и преди.Ох,много ме плаши тази неизвестност ooooh!.Главата ни е по голяма от повечето деца.Често ни питат,като сме без шапка,защото си личат разрезите от операцията,какво му  е,и аз като кажа операция и се опулват Shocked.Мен формата на главата не ме притеснява стига всичко друго да е наред.А колко е била голяма фонтанелата на бебоците?

# 793
Деси радвам се, че засега всичко е наред и стискам палци и неврохирурзите да потвърдят  bouquet

# 794
Рони,нямам спомен за точните размери на фонтанелата ,но горе -долу беше с вашите размери.При нас беше доста напрегната преди операцията,но непосредствано след нея фонтанелата хлътна,дори падна по-ниско от черепа.В момента главата ни е с нормални размери за възрастта имаме 1см.разлика. newsm78

Общи условия

Активация на акаунт