Слагате ли в спален чувал децата нощем?

• 7 416
  • 154
  •   1
Отговори
# 75
Каката спеше до към 2 годишна, после не искаше. Снощи се опитах да сложа бебето, но безуспешно. НЕ ме пртеснява, че се отвиват.

# 76
Слагам-само в него спи.Върти се много,но никога не и е неудобен и и пази топло,иначе е нон-стоп отвита.Започнах да я слагам като направи 8 месеца-преди това не го беше помирисвала и пак не го отказа.

# 77
Да,слагам го в чувал от както наварши 5 месеца.

# 78
Да слагам спален чувал! Постоянно е отвит ако не е с него, не търпи никакви завивки.

Peace

# 79
Да, но не винаги е с чувал. За да не се отвива, когато е със завивка/ одеало/, подпъхвам от двете страни на матрачето. Peace

# 80
  • до канала
Не!

# 81
  • Варна
Не съм слагала в спален чувал.Завивам ги колкото пъти се събудя. Flutter
Peace

# 82
 Моя син спи в чувалчета и лятото, и зимата, само когато бяха голямите жеги не спеше в чувалчето. Все още сме с лятното, но скоро май ще минаваме на по-плътното   Simple Smile

# 83
Не съм ги слагала никога в спален чувал

# 84
До 2 г. спеше в чувал, след това вече не искаше. Но не готови, защото намирахме само тесни, шити и доста широки бяха нашите  Peace

# 85
Да, много ползно нещо!  Peace

# 86
Ползвах , и ми се струва много удобно Simple Smile

# 87
  • Бургас
Не!Но тя спи при нас Mr. Green

# 88
Слагам го в спално чувалче. Не  е мрънкал за сега. Една вечер реших да го завия и да го оставя да спи без чувалче и на сутринта като станах той отвит, бос целия студен направо се изплаших да не е настинал.

# 89
Слагах Кари в чувалче когато беше по-малка и исках да знам, че е добре завита. Но това беше първите 2 месеца. След това не съм я слагала.

Общи условия

Активация на акаунт