Крем за около очи

• 109 333
  • 949
  •   1
Отговори
# 60
аз по принцип не слагам крем на клепачите
само този, който е на Ейвън и специално си пишеше, че едната му част е за под очи, а другата - за клепачи
и бях много доволна от този крем  Wink

# 61
  • Countryside
аз по принцип не слагам крем на клепачите
само този, който е на Ейвън и специално си пишеше, че едната му част е за под очи, а другата - за клепачи
и бях много доволна от този крем  Wink
Е, да де ама нали и те "душа носят" - искат си хидратация, по-добре да ги мажа с околочния крем, отколкото с дневния  Rolling Eyes аз и на шията си мажа от дневния крем и от маските за лице.

# 62
шията -да, но някъде бях чела, че не било добре да се мажат клепачите изобщо, защото увисвали много бързо
не знам дали е поредната градска легенда, но хем ми прозвуча страшно, не ме ми е уютно са си мажа клепачите, дори само вечер

# 63
  • Countryside
шията -да, но някъде бях чела, че не било добре да се мажат клепачите изобщо, защото увисвали много бързо
не знам дали е поредната градска легенда, но хем ми прозвуча страшно, не ме ми е уютно са си мажа клепачите, дори само вечер
Ооох,  и аз вече незнам - козметика купувам на принципа на пробата и грешката, ако успея да намеря мостри добре, разминавала съм се с неподходящи продукти, а за консултантките в бюти зоната и в ремедиум няма да коментирам   Tired

# 64
  • по пътя на светлината
Момичета,на мен мостра за очи не са ми давали(единствено ,като по чудо на Миокинето),винаги казват,че тестери за очи не получават,много ми е интересно как за най деликатната зона на лицето не предлагат мостри или си ги използват -персонално? #Cussing out

# 65
  • Countryside
Момичета,на мен мостра за очи не са ми давали(единствено ,като по чудо на Миокинето),винаги казват,че тестери за очи не получават,много ми е интересно как за най деликатната зона на лицето не предлагат мостри или си ги използват -персонално? #Cussing out
На мен фармацевт, моя позната ми е казвала, че наистина нямат много ( в смисъл поне 2-3 пъти по-малко от мострите на кремове и т.н.), защото мострата е 2-3-5мл, а самото кремче 15мл, сещай се  Wink на мен лично са ми давали тестер на околочен на корф и на клиник. Всичко останало, което съм купувала е на доверие и суперлативи от продавачките  Crazy

# 66
  • по пътя на светлината
Сещам се аз,но от повечето кремчета ми люти на очите и така си остават неползвани Crazy

# 67
Като споменахте за лютене, някоя от вас, която носи лещи, може ли да сподели на какво кремче се е спряла?

# 68
моята козметичка ми дава мостри преди да си избера крем, но на клепачите никога не съм си слагала - останало ми е в главата, че е вредно

# 69
  • Countryside
моята козметичка ми дава мостри преди да си избера крем, но на клепачите никога не съм си слагала - останало ми е в главата, че е вредно
Чак пък вредно  Tired  а не е ли вредно да се изсушат от студа например и да се сбръчкат  ooooh!

# 70
И аз за пръв път чух от консултантката в beauty zone, като ми даваше мостра на един околоочен крем, да не си слагам от него на клепачите, но реших че има предвид точно този крем, а не по принцип  ooooh! и аз понякога ги мажа с крема, който слагам на лицето.

# 71
Кремовете не се слагат на клепачите,а само около очите.Кожата на клепачите няма нужда от такива грижи.

Като споменахте за лютене, някоя от вас, която носи лещи, може ли да сподели на какво кремче се е спряла?

Нося лещи откакто се помня,и имах доста проблеми с намирането на крем за очи.Сега съм се спряла на противобръчковия крем Retin-Ox+ на RoC.Никакви проблеми.Нито пари,нито люти.И бързо попива,без да оставя мазни следи.

# 72
Крем за около очи, ако не е изрично забранено, се слага и на горния клепач като се спазват следните правила - първо не се масажира силно, а леко се потупва (ако някой е наясно с масажните техники естествено може да масажира съвсем леко), второ количеството е минимално и трето и най-важно вечер не се слага на горния клепач или ако се направи, поради изсъхване от студ или силно слънце, то преди лягане се почиства с около очния дегримьор, напръсква с термална вода и леко се подсушава.
За сенките под очите - те са генетични и практически с кремове не се ликвидират. Ползват се лазери и други специални процедури за изчезването им. Иначе се ползват специални коректори за под окото - най-добрият според мен е на Lancome. В никакъв случай да не се слага пудра или фон дьо тен за лице, а и мултифункционалните продукт, които претендират за прикриване на пъпки, сини кръгове под очите, червени и пигментни петна и т.н. Полезно е да се слагат компреси и маски специално подбрани за около-очните проблеми.

# 73
Крем за около очи, ако не е изрично забранено, се слага и на горния клепач като се спазват следните правила - първо не се масажира силно, а леко се потупва (ако някой е наясно с масажните техники естествено може да масажира съвсем леко), второ количеството е минимално и трето и най-важно вечер не се слага на горния клепач или ако се направи, поради изсъхване от студ или силно слънце, то преди лягане се почиства с около очния дегримьор, напръсква с термална вода и леко се подсушава.
За сенките под очите - те са генетични и практически с кремове не се ликвидират. Ползват се лазери и други специални процедури за изчезването им. Иначе се ползват специални коректори за под окото - най-добрият според мен е на Lancome. В никакъв случай да не се слага пудра или фон дьо тен за лице, а и мултифункционалните продукт, които претендират за прикриване на пъпки, сини кръгове под очите, червени и пигментни петна и т.н. Полезно е да се слагат компреси и маски специално подбрани за около-очните проблеми.

Съжалявам, ако въпроса е глупав, но защо не се препоръчва да се слага вечер на клепача околоочен крем? Embarassed

# 74

В Beauty Zone са ми давали за проба малко количество околоочен крем, като от техния тестер, който е с нормален размер, ти отсипват в малко бурканче количество, достатъчно за 3-4 пъти.

Общи условия

Активация на акаунт