Крем за около очи

• 109 419
  • 949
  •   1
Отговори
# 660

А как поръча? Ходи до офиса им в Борово ли?

Аз съм във Варна. По принцип най- добре си вземи от офиса им, а можеш и да си поръчаш през някой салон, който работи с марката. Аз основно така правя, но най-добре от офиса, за да си спестиш евентуална надценка в салоните

# 661
  • Countryside

А как поръча? Ходи до офиса им в Борово ли?

Аз съм във Варна. По принцип най- добре си вземи от офиса им, а можеш и да си поръчаш през някой салон, който работи с марката. Аз основно така правя, но най-добре от офиса, за да си спестиш евентуална надценка в салоните

Ок, мерси и аз така си помислих.   bouquet Дано работят в събота и/или неделя  Confused

# 662
  • София, България
Здрасти Креми
и аз съм на 28 Hug
Ползвах преди време Messagere на Galenic - кремчето е страхотно!!! Такова чувство за свежест не съм чувствала и с много по-скъпи кремове НО  никакъв шанс да заличи фините бръчици, просто освежава и хидратира
И аз се боря с тези прослoвути първи бръчици, но засега безуспешно Tired
вече започвам да се чудя дали има наистина крем който не е само превенция, но и заличава вече появили се бръчки  ooooh!

# 663

Ок, мерси и аз така си помислих.   bouquet Дано работят в събота и/или неделя  Confused
Ами във Варна не работят уикенда, и понеже и на мен това ми е единстваното удобно време, си поръчвам в един салон, който работи с марката и не слага надценки. Те им ги носят през седмицата, а аз отивам да си ги взема в събота
Здрасти Креми
и аз съм на 28 Hug
Ползвах преди време Messagere на Galenic - кремчето е страхотно!!! Такова чувство за свежест не съм чувствала и с много по-скъпи кремове НО  никакъв шанс да заличи фините бръчици, просто освежава и хидратира
И аз се боря с тези прослoвути първи бръчици, но засега безуспешно Tired
вече започвам да се чудя дали има наистина крем който не е само превенция, но и заличава вече появили се бръчки  ooooh!
Cry ох, с какво ще ги борим тея бръчки. Те щом такива фини няма начин да ги махнем, какво ще правим като станат по- дълбоки. Аз сега съм с гела със серамиди на Dr Renaud(май писах по- нагоре), но много лекичък ми идва. Исках да си поръчам следващият, но преди няколко дни видях, че са го махнали от каталога, а следващият вече се води за над 35г. Една позната го използва,на моите години е (28). Казва, че е страшно доволна, но аз още се притеснявам да използвам толкова силни кремове. Не знам вече как да процедирам. Тя например няма нито една чертичка под очите, но какво ще прави, когато и тези кремове вече не й действат. В голяма чуденка съм Sick

PS мона лиза, ползвала ли си и други продукти на Галеник.Преди, когато нямах възможности, си мечтаех някой ден да мога да си купя крем на Галеник, а сега, когато имам възможност, дори не съм се сетила за тази марка. Смятам, че е време да го направя, но малко се притеснявам, защото кожата ми е страшно алергична и да не се разочаровам. Противоречиви мнения срещам за продуктите на марката

# 664
  • София, България
Kremi,
ползвала съм само Messagere  Tired
иска ми се да опитам кремовете на Darfin за млада кожа, ама още не съм ги поръчала от Ягодката.
Засега съм на Клиник - all about еyes с пълното съзнание, че е за кожа до 25 години, ама и аз като теб - много ме е страх да се хвърля на нещо силно...

Можеш ли да дадеш линк да видя този крем със серамиди?

# 665
ЗА по-млада кожа 25-35 този гел на шанел е много добър: http://www.garden.co.uk/php/chanel_product.php?productID=SKPRE5BH

# 666
Kremi,
ползвала съм само Messagere  Tired
иска ми се да опитам кремовете на Darfin за млада кожа, ама още не съм ги поръчала от Ягодката.
Засега съм на Клиник - all about еyes с пълното съзнание, че е за кожа до 25 години, ама и аз като теб - много ме е страх да се хвърля на нещо силно...

Можеш ли да дадеш линк да видя този крем със серамиди?

Ами то не е крем, а гел и е лекичко. Не мисля, че ще ти свърши работа, но ти пращам линк да разгледаш. Разгледай и другите неща. Козметиката е хубава http://www.vitalityclub.bg/index.php?page=products&id=11

# 667
  • София, България
ЗА по-млада кожа 25-35 този гел на шанел е много добър: http://www.garden.co.uk/php/chanel_product.php?productID=SKPRE5BH
да и други много положителни отзиви съм чувала  Peace
благодаря  Hug

kremi,
ще разгледам  Peace

# 668

И аз доскоро си мислех Peace, че въпросната серия на Шанел е за тази възраст, но последното което прочетох из мрежата е, че се препоръчва за жени между 20 и 30 години Rolling Eyes. Като "наследничка" Mr. Green на Age Delay не е толкова силна, за съжаление. Ползвах въпросното кремче Beaute Initiale, една опаковка изхабих, на мен лично не ми помогна за финните линии Cry

# 669
В крайна сметка си взех Месажер-а на Галеник.

# 670
  • Sofia
Препоръчайте ми, моля, серум за околоочен контур. От доста време ползвам в комбинация хайверената капка на ЛаПрери и Адвансд найт рипиър на ЕЛ. И тъй като вторият ми е на привършване - ще ми се да разнообразя. Та, молбата ми е да ми препоръчате удачен заместител  Praynig

# 671
А някакви отзиви за този: http://www.dermstore.com/product_Active+C+Eyes_1000.htm ?
И дали е подходящ за по-млада кожа?

# 672
Здравей, Ellito

Опитах се да ти отговоря на  съобщението по темата за околоочния на Клиник, но явно пощата ти е препълнена и трябва да изтриеш нещо Simple Smile.

# 673
Здравейте,аз съм на 23,скоро 24 години,имам едни гадни линийки под очите и се чудя с какво да ги третирам  Rolling Eyes Може ли да ми препоръчате нещо.Мерси  bouquet

# 674
  • Countryside
В крайна сметка си взех Месажер-а на Галеник.
Кремчето е много хубаво, но не слагай на горния клепач, аз си сложих 2-3 пъти и ми щипеше  Shocked а иначе кремчето е изключително леко и приятно, аз даже от него се бях зарибила за дневния масажер(дадоха ми и мостра даже), но ми се размина.

Общи условия

Активация на акаунт