Крем за около очи

• 109 527
  • 949
  •   1
Отговори
# 705
  • Countryside
Видях, че си доволна от крема на Roc, но останах с впечатлението, че той е по-скоро за подпухнали и с тъмни кръгове очи.Знам, че има разнообразие от продукти, но ми се иска някой да се похвали и с добър резултат Wink
Retin-Ox е за фини линии и бръчици, мисля че е в три варианта - тъмносиня, сребърна и златна опаковка за различните възрасти. Сестра ми ползваше единия от тях, но не помня кой точно, май тъмносиния. За тъмни кръгове и подпухналост е Hydra-Destressant, него съм ползвала и не бях особено доволна обаче  Crossing Arms

# 706
Рядко човек попада от първия път на продукт, който му действа добре.

Последна редакция: сб, 05 апр 2008, 08:30 от damdam

# 707
много е относително кой крем е хубав и за кого.Един е подходящ за една кожа ,друг за друга.Аз лично ги сменям доста често.За около очите обикновено избирам по мазен крем,а за лицето по хидратантен.Последните няколко месеца сам на крем за лице на Лумене и за покрай очи на Билка с грозде.Много съм доволна.

# 708
аз в момента позлвам серума на Лумене с витамин C, плюс светлоотразителния коректор на АртДеко околоочите, но сега мисля към какъв друг крем да премина, защото този не ми е достатъчен...напоследък съм все стресирана и преуморена  Tired

# 709
  • София
Bastet, много съм ти благодарна за изчерпателния отговор. Ще пробвам да взема тестери от предложенията ти и да поръчвам, че нямам време вече Simple Smile Ще дам feedback после.

Поздрави.

# 710
В крайна сметка си взех Месажер-а на Галеник.
Кремчето е много хубаво, но не слагай на горния клепач, аз си сложих 2-3 пъти и ми щипеше  Shocked а иначе кремчето е изключително леко и приятно, аз даже от него се бях зарибила за дневния масажер(дадоха ми и мостра даже), но ми се размина.

Да и аз съм го ползвала, много приятно леко хидратиращо кремче.  Peace

И аз съм ползвала Мessager-а на Galenic - и околоочния и дневния и определено съм много доволна и от двата  Peace
Сега ползвам на AVEN - YSTHEAL + както вече се похвалих преди време   Joy и съм много приятно изненадана от него  thumbsup не мога да кажа, че ми изтри финните линийки като с вълшебна пръчка, но определено зоната около очите ми е съвсем различна към по-добро   Hands Thumbsup дори пробвах няколко пъти да сложа и в/у горния клепач за опит и не се подух, което обикновенно ми се случва с повечето кремчета  Rolling Eyes
Мила,можеш ли да ми покажеш кой точно ИСТЕАЛ ползваш?
Аз ползвам ИСТЕАЛ+,но ми го дадоха за нощен крем,А за околоочен/вечер/ ми дадоха пак на АВЕН  Eluage.
Та мисълта ми е да не са ме заблудили нещо тия козметички newsm78
За дневен крем ползвам този който е за нетолерантна кожа/или нещо такова/
Ето за тези ти говоря
http://www.glow.ca/Glow/GlowDocs.nsf/GlowPage/PR-RPUB-77KHTX?OpenDocument

http://au.shopping.com/xPC-Body-Care-Avene-Ystheal-Cream-For-Dry … ery-Dry-Skin-30ml

Последна редакция: нд, 06 апр 2008, 11:16 от viktori

# 711
Bastet, много съм ти благодарна за изчерпателния отговор. Ще пробвам да взема тестери от предложенията ти и да поръчвам, че нямам време вече Simple Smile Ще дам feedback после.

Поздрави.

Моля Hug

# 712
# 713
Да виждам ,че този е специално за контура ,а моя е крем за лицето.
Благодаря ти за отговора  bouquet

# 714
Момичета, прочетох почти цялата тема (без последните 4-5 страници) и не можах да си избера околоочен крем. Моля помогнете ми  Praynig
На 28 гидини съм. Кожата ми е нормална към мазна. Около очите определено не е суха. Доста често ми се появяват черни кръгове под очите. Имам и малки линийки (бръчици).
Дайте някаква идея   Praynig
записвам се  Peace
аз съм със същата кожа и на същите години и си търся крем  Peace

# 715
Аз ползвам на Нивеа и съм много доволна Simple Smile

# 716
  • София
Вчера си купих ето този крем на institut ARNAUD:
http://www.snimka.bg/photo.php?photo_id=5662628
Води се 25+ и бил с тройно действие - за фините бръчки, за подпухналост и тъмни кръгове. Още не съм го пробвала, че доизразходвам предишния на Авен, но от утре го започвам и ще давам отзиви за тези, които се интересуват.

# 717
моля да ме посъветвате къде мога да намеря на ''ericson ''маска за около очи?

# 718
моля да ме посъветвате къде мога да намеря на ''ericson ''маска за около очи?
в козм. салони работят с Ериксон
от кой град си?

# 719
Моля препоръчайте ми нещо за 25г(суха кожа) до 30-40лв.Бях се спряла на LaRoche,но нещо се отказах.

Общи условия

Активация на акаунт