Крем за около очи

• 109 426
  • 949
  •   1
Отговори
# 780
kiora, някой в темата за Ягодка коментираше за кремчето на Шанел, че изсушава околоочният контур, при теб има ли такова действие ? 

Иля  bouquet, на мен не ми е действал по този начин Thinking, но аз го ползвах веднъж дневно, като редувах с All about eyes. Моят контур по принцип е нормален Peace Явно при всеки е различно, аз, ако нещо не ми понесе от първия път, веднага се разочаровам ooooh! не само от продукта, но и от марката и рядко давам втори шанс Mr. Green Whistling Добре че в случая не стана така Peace  И все пак, пробване му е цаката, но тези в Бюти зоун, се скрънджосват и не са предоставили тестери на всички серии на Шанел Crossing Arms

# 781
  • София
kiora, някой в темата за Ягодка коментираше за кремчето на Шанел, че изсушава околоочният контур, при теб има ли такова действие ? 

Иля  bouquet, на мен не ми е действал по този начин Thinking, но аз го ползвах веднъж дневно, като редувах с All about eyes. Моят контур по принцип е нормален Peace Явно при всеки е различно, аз, ако нещо не ми понесе от първия път, веднага се разочаровам ooooh! не само от продукта, но и от марката и рядко давам втори шанс Mr. Green Whistling Добре че в случая не стана така Peace  И все пак, пробване му е цаката, но тези в Бюти зоун, се скрънджосват и не са предоставили тестери на всички серии на Шанел Crossing Arms

Ооо ще го тествам обезателно, мерси мила !   bouquet

# 782
Вече е време и аз да похваля крема за около очи Shiseido Benefiance Revitalizing eye cream, който ползвам вече от 1 месец. Много хубаво ми овлажнява и подхравнва кожата около очите и я запазва овлажнена през целия ден  Heart Eyes Леките ми бръчици които се дължаха явно предимно на дехидратация се позаличиха. Освен това ми е много икономичен.  Mr. Green
Специални благодарности на Иля   bouquet - заради нейните отзиви го избрах  Grinning

# 783
Исках да си взема на Виши, но пък чета и не добри отзиви.

На 25 години съм, кожата ми е суха и чувствителна. Кажете какъв крем да използвам за около очите?

# 784
  • София
Вече е време и аз да похваля крема за около очи Shiseido Benefiance Revitalizing eye cream, който ползвам вече от 1 месец. Много хубаво ми овлажнява и подхравнва кожата около очите и я запазва овлажнена през целия ден  Heart Eyes Леките ми бръчици които се дължаха явно предимно на дехидратация се позаличиха. Освен това ми е много икономичен.  Mr. Green
Специални благодарности на Иля   bouquet - заради нейните отзиви го избрах  Grinning
Това кремче за каква възраст се препоръчва? Flutter

# 785
  • София
За този крем в ЦУМ ми казаха, че е за след 35 години, но тук момичетата,които го ползват са по-млади.

# 786
За този крем в ЦУМ ми казаха, че е за след 35 години, но тук момичетата,които го ползват са по-млади.
А пък в темите за Ягодката коментирахме че крема от същата серия който е Anti wrinkle е за след 35 години, така съм запомнила - все пак случая не всеки човек е различен, на мен след само хидратиращи кремчета ми изсъхва контура след 1-2 часа, с този както споделих кожата си е мека и хидратирана през целия ден!  Peace На 32 съм.

# 787
  • София
[url ]http://www.strawberrynet.com/productDetail.aspx?ProdId=26885&goChar=S[/url]На мен този ми го предложиха като по-подходящ, струваше 136 лв.

# 788
  • София
Нещо не ми се получи LaughingКремът се казва Bio performance.

# 789
  • някъде под слънцето...
този ли?
http://www.strawberrynet.com/productDetail.aspx?ProdId=26885&goChar=S
аз го ползвам и не е ло6

# 790
  • София

Същият.Каза, че окото светва след нанасянето му.Каза, че е на 27 години.
Гледам,че  при нас продават  на фирма Planters с алое вера, крем за около очите.Дали някой е ползвал такъв продукт и дали е доволен?

# 791
  • някъде под слънцето...

Същият.Каза, че окото светва след нанасянето му.Каза, че е на 27 години.

4ак пък да светва не съм забелязала....
и определено не е за 27 годи6ни.....  ако на 27  се запо4не с козметика за 40 newsm78 какво 6те използва на 45 newsm78

# 792
  • София
Това говори за некомпетентност на продавача.И аз се озадачих от цената му, защото Benefiance беше с по-ниска цена, пък този ,който тя предложи би трябвало да е с по-малко активни съставки. Ще пропусна Шисейдо!

# 793
  • някъде под слънцето...
за 27 е по скоро тази серия на 6исейдо
http://www.strawberrynet.com/productDetail.aspx?ProdId=23296&goChar=S

# 794
С риск за кой ли път да се повторя, но опитът ми говори, не аз - Виши. http://www.vichy.com/ru-ru/flash/

Общи условия

Активация на акаунт