Крем за около очи

• 109 369
  • 949
  •   1
Отговори
# 840
  • София
Този на Юсерин дали е подходящ за моята възраст- 22 години? Имам тъмни кръгове, а гледам че и мимически бръчки са се появили  Cry
До сега ползвах кремчето на Галеник (Масажер), ама нещо май няма ефект.

# 841
  • София
Този на Юсерин дали е подходящ за моята възраст- 22 години? Имам тъмни кръгове, а гледам че и мимически бръчки са се появили  Cry

Кремчето на Галеник само хидратира, като превенция или борба с бръчици няма ефект.  Peace

# 842
  • София
Мхм, забелязах  Tired
Затова искам да го сменя с нещо и се колебая между Юсерин и Лумене.

# 843
аз до сега съм ползвала само на Garnier и имам чувството, че се сбръчках още повече Rolling Eyes може и да си внушавам и да е от годинките, ама...
в началото ползвах UltraLift червения и май направих грешка, защото ми се струва, че е за по-голяма възраст
после си взех Repair&Comfort и е доста лекичък, но бръчките пак ми се струва, че се задълбочават  Rolling Eyes
сега вече не знам какво да взема, чета, чета и се чудя, Юсерин ли? newsm78

# 844
  • София
Мхм, забелязах  Tired

А към кой на Лумене си се ориентирала?Аз ползвам този с вит.С, но за тебе, си мисля, че ще е тежък и неподходящ.Дават го  25+

# 845
  • Пловдив
Преди малко разгледах по-подробно кремчетата на Юсерин, този който е Хидробаланс няма фактор, а на мен ми стават лунички точно около очите (от далече приличат на кафяви кръгове), а другия Eucerin Q10 - има фактор, но пък не действа добре на торбички, ползвала съм 3 опаковки и знам  Wink. Просто да имате в предвид като си избирате кремче. Peace

Не е по темата, но да вметна, че и дневния крем на Юсерин Хидро баланс няма УВ фактор, само този, който е Хидропротект, а за лятото мисля че факторът е задължителен за дневния крем  newsm78

# 846

Пробвала ли си Hydra+Destressant eyes на RoC? Дават го точно за тази възраст, за хидратация и срещу тъмни кръгове... Иначе за мимическите бръчки-то всеки,който се усмихва по-често ги има,но мисля,че ти е рано да ползваш нещо по-силно. newsm78

# 847
  • София
Мхм, забелязах  Tired

А към кой на Лумене си се ориентирала?Аз ползвам този с вит.С, но за тебе, си мисля, че ще е тежък и неподходящ.Дават го  25+
Ми към серия с боровинки, но май всички на лумене са за 25+

Пробвала ли си Hydra+Destressant eyes на RoC? Дават го точно за тази възраст, за хидратация и срещу тъмни кръгове... Иначе за мимическите бръчки-то всеки,който се усмихва по-често ги има,но мисля,че ти е рано да ползваш нещо по-силно. newsm78

Не съм, само и единствено Галеник съм пробвала до сега. По тази причина хич не съм ориентирана в тази козметика  Grinning

# 848
Пък аз се открехнах на Евелин нещо, и няколко продукта на тази фирма си накупих, вкл. нощен и околоочен крем от златната серия - много съм доволна.

# 849
Откакто открих кремът за очи на Биодерма- sensibio,забравих за всички други кремчета.Поне засега съм много доволна от него,за но нататък ще видим.

# 850
  • Варна
Иначе бърз ефект  за подпухнали очи има с  гел против хемороиди.  Rolling Eyes
Това сериозно ли е? Какъв гел? И какво значи бърз ефект? Ако си прекалил със соленото вечерта примерно и трябва спешно да се оправиш? Или ако по принцип си имаш торбички ти се оправят бързо и завинаги?

# 851
Или ако по принцип си имаш торбички ти се оправят бързо и завинаги?

Няма такъв филм... Wink

# 852
  • Варна

[/quote]

Няма такъв филм... Wink
[/quote]
Ами защото моите торбички сутрин и вечер са си едни и същи, не ми стават само сутрин. Е, не са кой знае какви - от вътрешния ъгъл на окото до средата, примерно, обаче изглеждам вечно уморена(не че не съм Wink

# 853
  • Варна
Здравейте,
От два дни преглеждам темата и сайтовете на марките, обаче тотално се обърках Shocked. Много ви моля ориентирайте ме. На 34 години съм., Кожата ми е много бяла, тънка и суха, а и чувствителна. Имам бръчици и торбички под очите, изглеждам уморена. Обърках се с тези продукти - кремове и серуми. Трябва ли да се ползва и крем и серум или само едното. И още нещо - след около месец ще трябва да присъствам на важно събитие и ми се иска да не изглеждам като пребита. Така че се чудя - нещо с интензивно действие - и какво???? съчетано с някаква ежедневна грижа. Не съм наясно нито със съставките - какво да търся, нито с действието. Примерно противобръчков или лифтинг. Лифтингът пак не действа ли противобръчково? Навила съм се да дам повечко пари, е чак 400 лв.няма да е за един продукт, но моля, предложете ми някаква терапия и поддръжка. Много много благодаря на този, който ми отговори. Виждам, че тук има доста дами, които са компетентни. Омръзна ми да трупам неща, които не ползвам, а и както казах за това събитие - искам да изглеждам блестящо Wink няма време.

# 854
  • Варна
Отново съм аз. Много дълго ми излезе писанието Simple Smile Значи като марки - Герлен, Ланком, Ювена. Обаче не можах да се ориентирам в сериите. То за всички продукти пише прекрасни неща. Това кремче http://us.strawberrynet.com/productDetail.aspx?brandid=&lCar … 2727&goChar=L
което препоръча една форумка много ме съблазнява, дали наистина е толкова добро?
В серума на Диор  ме съблазнява перленият ефект.
А, и нещо друго щях да питам. В един магазин мернах един серум ли беше, какво, което е за бръчки, действало 24 часа и "парализира " мускулите, не знам как да се изразя, не помня как го пишеше. Има моментален или временен ефект. Май се казваше пълнител или нещо такова. Има ли такива продукти или съм се объркала? Защото моите бръчици хем са от пресушаване, хем от мимика - усмихвам се много, ама вече приличам на вампир.  Shocked

Общи условия

Активация на акаунт