Крем за около очи

• 109 322
  • 949
  •   1
Отговори
# 30
В момента ползвам Age Fitness Power 2 на Biotherm срещу първи признаци на стареене - приятна, лека консистенция, силно овлажняващ. По отношение вече появили се бръчки (каквито за съжаление имам ooooh!) не помага, но, ако става въпрос само за финни линии, определено има заглаждащо действие.
Иначе по-нагоре в темата беше споменато за стика за околоочен контур на Vichy. Ползвала съм го и потвърждавам, че е нещо ужасно #Cussing out. Само дето си дадох парите. Вместо да овлажнява, изсушава, бръчките стават по-видими, стяга много силно деликатната зона около очите и при мен дори кожата започна да се бели Shocked #Crazy Sick Освен това е много неудобен за нанасяне или поне аз не можах да се справя Embarassed Rolling Eyes

# 31
All about eyes rich и Advanced stop sings eae  на CLINIQUE обикновенно.

# 32
Я кажете нещо за супердефанса - какво е това чудо на науката, дето бори бръчки?

Моят Superdefense май е менте  Crazy, не виждам да е преборил нищо кой знае какво.

# 33
  • Countryside
Пребори първа бръчка така да се каже, на челото ми беше - една фина линия (мимическа) Кремът е на клиник, овлажняващ, има фактор 25, антиоксиданти и т.н. абе общо взето всичко,  което може да желаеш от един крем Mr. Green Обаче ползвам трета опаковка вече и ми се иска да до сменя, като че ли не ми действа така добре като в началото или пък си въобразявам,незнам  Rolling Eyes Околочния също ползвам на клиник all about eyes riche -избистри ми сенките,  доволна съм, но ми се иска нещо ново. Иначе съм хвърлила око на биотерм - трябваше да ходя в комадировка тази седмица, но нямаше кой да ме замести и ми се размина фри шопа  Tired

# 34
  • Countryside

Моят Superdefense май е менте  Crazy, не виждам да е преборил нищо кой знае какво.
Колко опаковки супердефенс си измазала? При мен подобрението дойде след като бях наченала втората - вече си я нямам бръчката  Mr. Green ама аз мазах и един серум с чист витамин Е, взех си го от фри шопа преди време, обаче свърши и сега тука в бг не мога да намеря нещо подобно  ooooh! в ремедиума ми препоръчаха серум на алготерм, някой има ли отзиви за тази марка?

# 35
  • Варна
аз ползвам Lumene с боровинки, на 25год съм и ми го препоръчаха като леко кремче. доволна съм, ползвам 2ра тубичка.

Изглажда ли фините линии?

# 36
Отскоро използвам на Eveline - White Extreme, 6 effects in 1.

# 37
Колко опаковки супердефенс си измазала? При мен подобрението дойде след като бях наченала втората - вече си я нямам бръчката  Mr. Green ама аз мазах и един серум с чист витамин Е, взех си го от фри шопа преди време, обаче свърши и сега тука в бг не мога да намеря нещо подобно  ooooh! в ремедиума ми препоръчаха серум на алготерм, някой има ли отзиви за тази марка?
Моля те кажи марката на този серум с чист витамин Е и ако си спомяш цената?

# 38
  • Countryside
Така момичета, след много чудене реших да пробвам това:

Днес си го купих, ще го пробвам днес/утре и ще дам отзиви тези дни. Взех си мостра и на дневния крем от същата серия, ако ми хареса мисля да си го взема  Mr. Green

# 39
  • Countryside
Моля те кажи марката на този серум с чист витамин Е и ако си спомяш цената?
Ето това си взех от фрее шопа в щатите:

цена наистина не помня, но помня че не беше скъп, а и купувах други работи. Трябва да се позлва в рамките на месец след отваряне, после не вършел работа, щото е много натурален ала-бала  Tired
Опитвам се да намеря заместител тук в бг, за сега безуспешно  ooooh!

# 40
  • София
Камамбер, ползвала съм околоочното кремче Galenic Messager, бях доволна - много добре хидратираше.  Peace

# 41
  • СОФИЯ
Ползвам Eucerin Q10 и мисля, че кожата става по-гладка и мекичка. Доволна съм!  Peace

# 42
  • София
И аз съм в чуденка какъв да си взема  Thinking При мен май дойде времето за по-тежката артилерия  Mr. Green

# 43
Сладуранки,какво може да ми кажете за крема на La Roche-Posay ACTIVE C (за околоочния контур е,мисля че съдържа 15% чист витамин C).Чудя се какъв крем ще е подходящ за мен(на 20 години съм).Ако някой го е ползвал,моля да сподели впечатленията си   bouquet

# 44
и аз се колебая между 3 продуката  Rolling Eyesизвинявам се предарително за спама,но мисля че тук е мястото да попитам някой който е ползвал един от тези три да ми препорьча по ефективния  Peace

http://oth.strawberrynet.com/productDetail.aspx?ProdId=57667&goChar=C

http://oth.strawberrynet.com/productDetail.aspx?ProdId=57183&goChar=C

http://oth.strawberrynet.com/productDetail.aspx?ProdId=15487&goChar=P

на 27 сьм с пьрва фаза от появата ан брьчките  Tired

Общи условия

Активация на акаунт