Крем за около очи

• 109 432
  • 949
  •   1
Отговори
# 90
Крем за около очи, ако не е изрично забранено, се слага и на горния клепач като се спазват следните правила - първо не се масажира силно, а леко се потупва (ако някой е наясно с масажните техники естествено може да масажира съвсем леко), второ количеството е минимално и трето и най-важно вечер не се слага на горния клепач или ако се направи, поради изсъхване от студ или силно слънце, то преди лягане се почиства с около очния дегримьор, напръсква с термална вода и леко се подсушава.
За сенките под очите - те са генетични и практически с кремове не се ликвидират. Ползват се лазери и други специални процедури за изчезването им. Иначе се ползват специални коректори за под окото - най-добрият според мен е на Lancome. В никакъв случай да не се слага пудра или фон дьо тен за лице, а и мултифункционалните продукт, които претендират за прикриване на пъпки, сини кръгове под очите, червени и пигментни петна и т.н. Полезно е да се слагат компреси и маски специално подбрани за около-очните проблеми.
Съжалявам, ако въпроса е глупав, но защо не се препоръчва да се слага вечер на клепача околоочен крем? Embarassed
а за тези, които пък спят и на парно или друго отопление - парниковият ефект е сигурен, т.е на сутринта ще се събудят с подпухнали очи

Така е наистина - онзи ден вечерта имах глупостта да си сложа от околоочния на горния клепач и така си легнах. На сутринта очите ми бяха подпухнали и докато се възстановят се чувствах адски странно и дискомфортно.
Полезна информация. Ще започна да спазвам това. До сега слагах и сутрин и вечер на клепачите.

# 91
И друго да напиша - кремът за около очи се сменя, .е като се изчерпи опаковката се купува на друга фирма за да не се получава привикване.......съъ задълбочаване изискванията на кожата, не е лошо да се използва продут за вечер и такъв за сутрин......също така маски за около очи. Те се включван и при смяна на сезоните, когато кожата претърпява температурен шок. Има и специални серуми, ампули и така нататък. Когато окото има нужда влючвайте и такава "тежка кавалерия". Особено от кожата около окото не се пести - тя старее първо! Тук прочетох, че не давали тестери....на по-скъпата селективна козметика също нямат често, но мамите, които имат възможност да ползват нека знаят, че винаги има буркан/туба - тестер в магазина. Вместо продавачките да ги приканят да си намажат дланта, нека всяка от нас си запази празни бурканчета от козметика и да настоява да й сложат малко от тестера за 2-3 опитвания. А ако почнете да упувате от даден магазин, ще ви засипят с мостри в повечето случаи. Аз сега ползвам неща на Juvena, продавачката е страшно любезна и приятелски настроена - винаги ми дава около 20-30 грама общо мазила за тестване (аз купувам от нея вече от около година).

# 92
А ако почнете да упувате от даден магазин, ще ви засипят с мостри в повечето случаи.
  Ако магазина е по-малък,може би....Иначе,колкото пъти пазарувам  в Бюти Зоун в Мола на Хемус,виждам все нови лица(-консултантки)......

# 93
А ако почнете да упувате от даден магазин, ще ви засипят с мостри в повечето случаи.
  Ако магазина е по-малък,може би....Иначе,колкото пъти пазарувам  в Бюти Зоун в Мола на Хемус,виждам все нови лица(-консултантки)......

Не ходи по такива места - намери си по-малко магазинче, където вечер може и собственикът да те обслужи. Аз така процедирам и винаги ми правят (когато е възможно, разбира се) остстъпки подарици и винаги ми дават мостри и необходимите каталози. В малкото магазинче са доста по-гъвкави и приятелски настроени (като купуваш от тях достатъчно често). По такива места като молове и прочие не стъпвам - дето разни глуповати патки те оценяват само, ако влизайки развееш пачката. Купувам от магазините на Жан-Мари - има един на блидо до ъгала на Сан-Стефано и Шейново и още един в първата или втората пресечка на Витошка, в дясно, ако се движиш от НДК към Съдебната палата.купувам от едни на Мадрид - ескеланс ли беше не помня, екстраваганс ли - срещу главния вход на парка Заимов горе-долу се пада.......и един в началото на Мадрид, преди беше магазин за електроуреди Горенье...винаги съм обслужвана със специално добро отношение и каквото съм искала в повечето случаи съм го получила.

# 94
Аз ползвам крем за околоочния контур на  Apotheker Scheller.
Доволна съм.
Simple Smile

# 95
  • Countryside

Не ходи по такива места - намери си по-малко магазинче, където вечер може и собственикът да те обслужи. Аз така процедирам и винаги ми правят (когато е възможно, разбира се) остстъпки подарици и винаги ми дават мостри и необходимите каталози. В малкото магазинче са доста по-гъвкави и приятелски настроени (като купуваш от тях достатъчно често). По такива места като молове и прочие не стъпвам - дето разни глуповати патки те оценяват само, ако влизайки развееш пачката. Купувам от магазините на Жан-Мари - има един на блидо до ъгала на Сан-Стефано и Шейново и още един в първата или втората пресечка на Витошка, в дясно, ако се движиш от НДК към Съдебната палата.купувам от едни на Мадрид - ескеланс ли беше не помня, екстраваганс ли - срещу главния вход на парка Заимов горе-долу се пада.......и един в началото на Мадрид, преди беше магазин за електроуреди Горенье...винаги съм обслужвана със специално добро отношение и каквото съм искала в повечето случаи съм го получила.
Bastet, мерси много за полезното инфо, мисля да се възползвам  в най-скоро време  Blush
Писнало ми е от селянките-продавачки в бюти зоната и в цум  ooooh! само тези в магазина на клиник стават, а и ги помня по физиономия, та са доста отзивчиви за сега(особено едната)  Tired  Thinking

# 96

Bastet, мерси много за полезното инфо, мисля да се възползвам  в най-скоро време  Blush
Писнало ми е от селянките-продавачки в бюти зоната и в цум  ooooh! само тези в магазина на клиник стават, а и ги помня по физиономия, та са доста отзивчиви за сега(особено едната)  Tired  Thinking

Радвам се, че ти бях полезна! Успех Simple Smile

# 97
  • Варна
Момичета, виждали ли сте във Варна някъде бялата козметика на Lumene. Никъде не я намирам, а чета хубави отзиви. А двойния им фон дьо тен се убих да го търся

# 98
Момичета, някой да е ползвал вече крема за околоочен контур на Nuxe и доволен ли е? Praynig

# 99
И аз съм решила следващия ми крем за очен контур да е на Nuxe. Консултантките изключително много го препоръчват като средство против торбички, бръчки, сенки.
Ето защо ще следя темата дали някои от вас са го ползвали.

# 100
От този съм много доволна :
http://www.dior.com/pcd/International/JSP/Library/Full/full_L1.j … 96&SSCAT=1684
Иначе бърз ефект  за подпухнали очи има с  гел против хемороиди.  Rolling Eyes

Последна редакция: чт, 01 ное 2007, 18:02 от macoball

# 101
ползвам околоочен крем на RoC.адски съм доволна,защото последните няколко опита за намиране на подходящ крем бяха направо плачевни... ooooh!

# 102
ползвам околоочен крем на RoC.адски съм доволна,защото последните няколко опита за намиране на подходящ крем бяха направо плачевни... ooooh!

Кой точно и за каква възраст?  bouquet Мерси предварително!

# 103
  • Някъде в мечтите си

Кой точно и за каква възраст?  bouquet Мерси предварително!

# 104
ESTEE LAUDER-Idealist-Refinishing Eye Serum-пресушавам втора опаковка върху него нанасям и дневния крем Day Wear Plus. Вечер добавям Advanced Night Eye Recovery Complex,като го комбинирам с Advanced Night Repair.Нощните са ми малко силни и си почивам по някой и друг ден или от единия или от другия.Ефект има,но до кога не знам.Все още кожата ми е млада,но затова пък е проблемна.Фините бръчки се появиха,а все още не мога да се отърва от младежки пъпки."В природата има равновесие"

Общи условия

Активация на акаунт