Крем за около очи

• 109 388
  • 949
  •   1
Отговори
# 810
  • Belgium
А какво ще кажете за околочното кремче на Биодерма?

Някой ползвал ли го е? Някакви отзиви?

Аз го имам, хидратира добре, но ефекта му върху моята кожа е само няколко часа, чувствам се по-добре с по-мазен крем /околоочния ми контур е сух/.  Peace

dulcemulce, мерси много  Hug
Мен не ми е сух околоочния контур и се страхувах да не ми омазнява прекалено. Явно ще е ок за мен, ще си го взема  Peace

# 811
Орелия, на Planters имах мостра и го пробвах, не околоочния, а крема за лице.Не бях впечатлена,все едно си сложих вода върху лицето."При нас" го гледах и крема за очи, но много мизерни ми се виждат тия опаковки.Не ме "привличат".Сега ползвам на Lumene и съм доволна.Само доволна, не впечатлена.Иска ми се да си взема крем Нюкс за очи, но трябва да свърша този, който имам.Няма насищане, какво да се прави. Grinning
Зависи кой крем си пробвала - любимият ми крем е именно на тази фирма и отново от серията Алое-Вера, лифтинг ефект. Simple Smile
Разбира се отново опираме до личностното предпочитание - аз не харесвам да усещам, че имам крем на лицето си. И този крем не ми оставя никакъв филм, а само усещане за кадифеност.

illy околоочен ползвам от 19 годишна, но епизодично. Постоянно - от 23 г.
Как е правилно - не знам, нямаше форуми. Simple Smile

# 812
  • София
Благодаря за отговорите   bouquet

И аз съм на мнение, че се започва тогава, когато усетиш нужда, ако нямаш 25. Моята кожа около очите е доста суха и още на 18 след баня я мажех с гел за около очи. Peace

# 813
в момента ползвам гел-кремчето на avene,доволна сьм.

# 814
  • по пътя на светлината
От коя серия?

# 815
  • София
в момента ползвам гел-кремчето на avene,доволна сьм.

Аз точно от avene ystheal+  гел бях недоволна.Хем ми стоеше мазно и тежко като го слагах, а след час,  контурът на очите ми беше сух.

# 816
А какво ще кажете за околочното кремче на Биодерма?

Някой ползвал ли го е? Някакви отзиви?

Аз го имам, хидратира добре, но ефекта му върху моята кожа е само няколко часа, чувствам се по-добре с по-мазен крем /околоочния ми контур е сух/.  Peace

dulcemulce, мерси много  Hug
Мен не ми е сух околоочния контур и се страхувах да не ми омазнява прекалено. Явно ще е ок за мен, ще си го взема  Peace

Споделяла съм по назад в темата, но пак да кажа за това кремче Laughing На мен ми лепне Sick, като го нанеса и след като мине известно време и затова не го препоръчвам. Чела съм тук във форума мнения, че и при други мами се получава този ефект #Crazy newsm78

# 817
На каква възраст е нормално и трябва да започне да се позлва околоочен крем/гел? Тук с една приятелка спорим и разсъждаваме и реших, че тук мога да получа компетентен отговор Crazy

Благодаря за отговорите   bouquet

И аз съм на мнение, че се започва тогава, когато усетиш нужда, ако нямаш 25. Моята кожа около очите е доста суха и още на 18 след баня я мажех с гел за около очи. Peace

Малко късно се включвам Mr. Green, но според мен околоочен крем или гел ( защото консистенцията няма никакво значение ), чиято функция е само хидратираща, трябва да започне да се ползва още на 18 г., че защо не и по-рано Peace. Така, от една страна, си осигуряваш задължителното след 18 г. възраст овлажняване на кожата , а от друга - евентуална превенция ( макар че тук може да се поспори, защото е важен, както генът, така и начина ти на живот) срещу остаряването. Осен това всичко е въпрос на нужда на кожата, както сами сте обсъдили.  bouquet

# 818
ystheal+

Аз точно от avene ystheal+  гел бях недоволна.Хем ми стоеше мазно и тежко като го слагах, а след час,  контурът на очите ми беше сух.
зависи каква ти е кожата,повечето ми приятелки са доволни от виши миокин,аз не сьм. Peace

# 819
  • София
Бих препоръчала Лифтинг за околоочния контур Клиникал на Ейвън. Използва се и от хора с алергии към другите кремове. Цената е около 21 лв., когато е в промоция

# 820
  • София
сори, ако вече е обсъждано Praynig
Някой ползвал ли е околоочното кремче на Дева? Или някаква марка козметика на достъпна цена. За мен достъпна е около 15 лева Embarassedопределено има богат избор на по-евтини кремчета, но все пак кое да бъде. Ако имате мнение-споделете Hug

# 821
Dilirium, на Регал има един околоочен серум, не съм го ползвала, изглежда прилично, струва около 7 лв.

rimar, а този крем беше за последен път в К8, така че... Confused

# 822
  • по пътя на светлината
Девата,преди години съм я пробвала и много ми люти,но това не означава ,че при всички е така....

# 823
На мен Sensibio-то пък ми е едно от любимите околоочни кремчета  Flutter Много добре ми понася, леко е, добре хидратира и като цяло съм доволна от него... както и от всички кремове на Биодерма, които съм ползвала  Peace

# 824
Ползвам един на Талодерма в момента в тъмно синя кутийка. Доволна съм.   Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт