Крем за около очи

• 109 353
  • 949
  •   1
Отговори
# 870
Аз пък си търся някакъв нощен околоочен крем с грижа за старееща кожа. На 35 г. съм.
Насочете ме, моля  Simple Smile

Е толкоз марки сме спрегнали в темата - нищо ли не си хареса? Simple Smile. Пробвай ювена, или пък шисейдо, не знам за какви пари говориш и какъв проблем точно да се третира при теб.

# 871
Е толкоз марки сме спрегнали в темата - нищо ли не си хареса? Simple Smile. Пробвай ювена, или пък шисейдо, не знам за какви пари говориш и какъв проблем точно да се третира при теб.

Имам предвид само нощен. Този, който ползвам през деня мога ли да го ползвам и за нощен?
Бръчков проблем  Wink По-скоро превантивно, защото не мога да кажа, че имам много бръчки.

# 872
Записвам си веднага!
Забелязвам бръчки, да  Confused
Бях чувала поговорката, че след 30-те жената имала или хубаво лице или слабо дупе, вече се убедих - така е.
Особено като се усмихна... тук се вижда много добре. Вече ще стоя като мумия  Shocked

Пак благодаря за безценната помощ!

изглеждаш си идеално, това като се усмихваш са мимически гънки, а не бръчки.....важното е в спокойно състояние окото да изглежда добре.

# 873

Имам предвид само нощен. Този, който ползвам през деня мога ли да го ползвам и за нощен?
Бръчков проблем  Wink По-скоро превантивно, защото не мога да кажа, че имам много бръчки.
има 24-часови кремове , има и такива, които са за през деня и за през нощта. ти какво ползваш в момента?

# 874
има 24-часови кремове , има и такива, които са за през деня и за през нощта. ти какво ползваш в момента?

В момента ползвам Юсерин хидробаланс.

# 875

В момента ползвам Юсерин хидробаланс.

Не познавам тази козметика и не мога да се изкажа. доста има доволни от нея, ако не се лъжа. Аз доста харесвам кремовете на Ювена, Деклеор, Гино....и други, разбира се.
На каква цена да са тия чудеса?

# 876
Не познавам тази козметика и не мога да се изкажа. доста има доволни от нея, ако не се лъжа. Аз доста харесвам кремовете на Ювена, Деклеор, Гино....и други, разбира се.

И аз съм сред доволните. На Юсерин ползвам в момента поне 3 продукта и добре ми понасят.

Над 100 лв. не ми се дават, тъй че някъде в този диапазон  Simple Smile
Споменатите от теб марки къде се намират - в прити шоповете ли?

# 877
Кое на Шизейдо е за 35 годишни?

# 878

И аз съм сред доволните. На Юсерин ползвам в момента поне 3 продукта и добре ми понасят.

ще се вместиш под сто лева със сигурност, ако разгледаш сайта на strawberrynet.com и тем подобните сайтове за козметика - там козметиките са доста по-евтини от по нашите магазини (то има и в чужбина даже по намарения доста по-евтини продукти, само у нас ни скубят).

# 879
аз да се оплача, че това зелено гелче на Clarins за сенки и подпухване под очите направо май ми разказа играта- кожата отдолу под клепача ми загрубя все едно се лющи и се сбръчка, когато спрях да го ползвам за няколко дни и се поооправи- това са най-глупавите 60лв които съм давала досега за такава козметика! като че ли all about eyes на Clinique повече ми понасяше, сега вече ме е страх да пробвам с нещо друго, още повече, че нося и лещи....

# 880

Този е отличен, но само ако ти се дават 90лв. newsm78 Похвалиха ми го много. Има над 30% активни съставки на ампулата и над 25% на крема
http://www.wishbeauty.bg/products_intensive.htm

# 881

Ще бъде хубаво да се сложи една анкета с различните марки и да се види от коя сме най-доволни!  Simple Smile

# 882

Ще бъде хубаво да се сложи една анкета с различните марки и да се види от коя сме най-доволни!  Simple Smile
     За подобна анкета няма да стигне една страница!Кой знае колко марки се ползват от нашите форумки!

# 883
По-скоро май е време за нова тема, тази стана прекалено дълга Peace

# 884
По-скоро май е време за нова тема, тази стана прекалено дълга Peace
    Не че съм против новата тема ,но.....какво ,ако старата е дълга?Защо да не продължи?

Общи условия

Активация на акаунт