За страничните ефекти от ваксините...има ли пострадали дечица...

• 188 418
  • 677
  •   2
Отговори
# 120
Floral, коя беше ваксината, ако не е тайна?

# 121
Момичета, не съм сигурна на 100 процента , на 99, че артрита при моето дете се е отключил от ваксина и то убита, за която уж казват, че е по- безобидна. Сега й отлагат ваксините, но процедурата е сложна и незнам до кога ще продължи, но кълна се, че вече ще й сложат ваксина само през трупа ми. #2gunfire

ето затова е добре ваксините да станат препоръчителни..и всеки да решава за детето си..аз слагах ваксини до 1 год и съм убедена ,че вече няма да го позволя..не защото сме пострадали..защото се информирах,какво съдържа всяка ваксина..много жалко за дечица пострадали от тях...

# 122
Тази вечер в новините по БТВ казаха, че в последните години се наблюдава увеличение на заболелите от диабет малки деца. Казаха, че това било много необичайно при такава малка възраст (до 5-6 г.), дадоха едно детенце, което е на две годинки и вече е болно   Sad . На доста места прочетох, че ваксините можели да предизвикат диабет  Rolling Eyes  .

Цитат
Има вече достатъчно факти, които показват връзката на различни имунизации с възникването и на диабет! Това става директно чрез разрушаване на клетките на Лангерхансовите острови, чрез автоимунен процес или по двата начина едновременно.
Източник:   http://poveritelno.dir.bg/_wm/library/item.php?did=325291&df … 82560&dflid=3

Sad

# 123
Много полезно..благодаря за линка   bouquet

# 124
Момичета, не съм сигурна на 100 процента , на 99, че артрита при моето дете се е отключил от ваксина и то убита, за която уж казват, че е по- безобидна. Сега й отлагат ваксините, но процедурата е сложна и незнам до кога ще продължи, но кълна се, че вече ще й сложат ваксина само през трупа ми. #2gunfire
[/quoteМожеш да си 100% сигурна че е от ваксина. Мойте и двамата са с реактивен артрит. След поставянето на Тетраксим, баткото беше с болки в ставите, на Мария коляното отече много 2 дена след поставяне на ваксината.

# 125
  • гр.Добрич
Моето дете е с диабет от 01.2008г. Тогава беше на 1г. и 4месеца, а сега е вече на 2г. и 3мес. Смея да твърдя, че диабета му се отключи точно след ваксината против морбили. Тогава на вратлето му се надуха лимфните възли и все още си ги има. Точно за тази ваксина има доказани и други случаи в света, но често се проявявала при реимунизацията пак с тази ваксина към 6-7г. възраст. Това не означава, че всички деца с диабет са се разболяли от ваксината, но за мен това е причиниата. Аз лично се запознах с наборчета на сина ми които са заболяли по същото време - 3 момиченца.

# 126
Не съм сигурна, мисля, че от тази за морбили, рубеола и паротит, защото й откриха артрита месец след това, но мойе и да е от по- предишна ваксина.

# 127
Аз пък ще ви кажа за още по-тежко последствие от ваксина. Моята майка, която беше на 75 години отскоро не е между живите в резултат на поставена ваксина против тетанус /реимунизация/. Ваксината й бе поставена от джипито й Зорко Зорев от гр. Шумен / не мога да го нарека  доктор  #2gunfire #Cussing outзащото не може да бъде доктор ,който  поставя ваксина без да се  интересува, че пациента е с куп заболявания-силна сърдечна недостатъчност, силна анемия  диабет и задържане на вода в белия дроб  и в мометна с много оплаквания за лошо здраве  #Crazy/. Вследствие на тази  ваксина бъбреците отказаха да работят и за около месец и половина майка ми почина.

# 128
Аз пък ще ви кажа за още по-тежко последствие от ваксина. Моята майка, която беше на 75 години отскоро не е между живите в резултат на поставена ваксина против тетанус /реимунизация/. Ваксината й бе поставена от джипито й Зорко Зорев от гр. Шумен / не мога да го нарека  доктор  #2gunfire #Cussing outзащото не може да бъде доктор ,който  поставя ваксина без да се  интересува, че пациента е с куп заболявания-силна сърдечна недостатъчност, силна анемия  диабет и задържане на вода в белия дроб  и в мометна с много оплаквания за лошо здраве  #Crazy/. Вследствие на тази  ваксина бъбреците отказаха да работят и за около месец и половина майка ми почина.

Мила,съжалявам за случилото се..аз даже съм против майка ми,която вярва че като си слага всяка есен противогрипна ваксина и всичко ще е ок..естествено пак е карала грип и още как..всички ваксини за мен са безмислени..нито на детето си ще сложа ..нито ще позволя на най-близките си хора...за каквато и ваксина да става въпрос...

# 129

Мила,съжалявам за случилото се..аз даже съм против майка ми,която вярва че като си слага всяка есен противогрипна ваксина и всичко ще е ок..естествено пак е карала грип и още как..всички ваксини за мен са безмислени..нито на детето си ще сложа ..нито ще позволя на най-близките си хора...за каквато и ваксина да става въпрос...

Благодаря ти за съчувствието! Препоръчвам ти да не се отказваш да убеждаваш майка си да спре да си слага ваксини/ дано тя да го разбере докато не е пострадала като моята/.

# 130

Добре, момичета, имаме ли някакви права по този въпрос според закона? Някой знае ли?

# 131
  • София и там където не се пуши
Аз лично не знам за права.

# 132
Мисля ,че всеки трябва да решава за себе си и децата си..Имаме права щом е възможно вместо ваксинация да има глоби...още не съм стигнала до там..но ще видим..предпочитам ги пред ваксинация..

# 133

Моето дете е с диабет от 01.2008г. Тогава беше на 1г. и 4месеца, а сега е вече на 2г. и 3мес. Смея да твърдя, че диабета му се отключи точно след ваксината против морбили. Тогава на вратлето му се надуха лимфните възли и все още си ги има. Точно за тази ваксина има доказани и други случаи в света, но често се проявявала при реимунизацията пак с тази ваксина към 6-7г. възраст. Това не означава, че всички деца с диабет са се разболяли от ваксината, но за мен това е причиниата. Аз лично се запознах с наборчета на сина ми които са заболяли по същото време - 3 момиченца.
Sad
spinki, как се справяте? От репортажа разбрах, че било много трудно да се регулира тази болест при толкоз малки деца.

Не съм сигурна, мисля, че от тази за морбили, рубеола и паротит, защото й откриха артрита месец след това, но мойе и да е от по- предишна ваксина.
Floral, най-вероятно е от полиомиелитната ваксина.

аз даже съм против майка ми,която вярва че като си слага всяка есен противогрипна ваксина и всичко ще е ок..естествено пак е карала грип и още как..
Според мен грипните ваксини са си напълно безсмислени, защото грипът "мутира". А и до колкото разбрах се слагат ваксини за вероятен грип, т.е. мислят си, че от еди кой си вид ще е тази зима и тази ваксина препоръчват.

# 134
  • София и там където не се пуши
Поначало и аз така мисля, че проблемите на малкото ми дете е от ваксината Тримовакс - три наведнъж ваксинират - едното е морбили, другото май беше рубеола третото май беше заушка, ама не твърдя, ако някой ме поправи ще поправя и поста си.

Общи условия

Активация на акаунт