.Картинката в началото е №1!
.Нали и двете едновременно се разболяхме, ама аз май чак сега се отпуснах и зверски ме заболя гърлото и май вече вдигам Т. Нали не смея да пия никакви лекарства, че още я кърмя..Абе веселба..
Всичко му е оки на това дете,НО яденето.
Не знам, нека порасне Алекс, нека да направим второто, па ще видим. Обаче в последно време ми се въртят едни мисли в главата, виждам едни фибички, корделки,розови дрешки...
не знам дали ще се осъществи и тази мечта.

( Светле, да цункаш Жижанко от мен и Стефи) се включвам за кратко със следните новини - имаме три зъба и ни растат едновременно още три, тежим 10,800 и сме високи 77 см. Ядем яко пюрета и плодове, правим опити да се изправяме сами, смеем се заедно с големите на някакви смешки, които изобщо не разбираме, целуваме, казваме "мама", киприм се, когато ни облекат нещо ново и проявяваме голям интерес към любимата ни Нели в кратките мигове на щастие, в които можем да я видим! На мама прекрасния малък мъж!!!! Иначе аз съм горе-долу добре, но този стрес и напрегнато темпо ми се отразиха на здравето и трябваше да пообиколя някой и друг лекар, като в края на краищата казаха - преумора и нервно напрежение. Та сега се опитвам да приемам живота философски...Обещавам да кача до дни по-актуални снимки на Стефи, дори нямам време и аватара да си сменя...Всички дечица са пораснали невероятно много, всеки си има облик вече, а някои са абсолютни копия на родителите си (Тини мини, малката кукла все едно е баща си в умален вид
Това е за сега, скоро пак

изяжда по 200гр. храна от детската кухня мисля че му е достатъчно,защото после спокойно си издържа по 4 часа някой път и по 5
. Дори след два дни съм на лекар и се надявам да ни позволят да опитаме
Няколко седмици се ровя в нета за информация относно най-ранния срок за забременяване след цезарово сечение. Диапазонът е от шест месеца та дори и до пет години.Моля се всичко да е наред при мен и да можем да започваме с опитите. Само като си помисля че за дребосъка опитвахме шест години и не ми се мисли
дадох му две чаени лъжички да си играе с тях,а аз през това време спокойно го нахраних.Иначе до сега всико изхвърляше,а с тях се заигра.Ще видим обаче до кога 
, защото при нас едни и същи играчки на две последователни хранения не вършат работа. Препоръчани теми