"ДЕКЕМВРИйското жабе вече сяда на гърне!"

• 13 458
  • 304
  •   1
Отговори
# 60
  • Бургас
Влизам само за да споделя, че от вчера Пеш е с цицина, която вече отмина де......, ама така го фраснахме на вратата милото....., че направо сърцето ми спря да бие за минути сигурно  Cry

Снощи се спа малко по-добре, но като за първи път в спалния чувал бих казала, че беше направо върха. Само с две будения, обаче аз от обикаляне днес пак съм гроги, та ще лягам...... евентуално.

Лека на всички мами и бебоци.

Последна редакция: ср, 17 окт 2007, 02:14 от Никки

# 61
  • Варна
mama didi да не е от зъби? ние сме хремави когато ни пробиват нови зъбки. от няколко дена й вадя сополи от носа Rolling Eyes от Коларгол-а при Лора нямаше голям ефект Confused пробвай с капки Ксилометазолин за деца,при нас действа.

всички болни да оздравяват,че едва започва зимата! Ники - Пешко да го цункаш по цицината  Hug

# 62
  • Варна
Относно гърнето аз имам питанка - Вие какви гърнета сте купили на вашите бебоци ? Аз преди 1 мес. купих едно на Чико , бяло с картинка отпред , но  не ми се струва много удобно за Андито ! Като я сложа да седне , позата в която застава е много странна , детето стои някак си накривено и както каза една мама все едно има тръни отдоло ! Досега нямаме никакъв успех ! Като я сложа стой около минута -две като замръзнала в поза " за снимка " и после се изсухля , а всеки мой повторен опит да я върна обратно е съпроводен с яростна съпротива ! Незнам как да процедирам по натам , но все си мисля че самото гърне май не е от най-удобните ! Thinking Та затова ви питам вие какъв модел гърнета сте купили ?

# 63
  • Бургас
Аз ше спя ама нъцки..... Що ли си мислех, че някой ще ме остави да наням.

Нашето гърне е съвсем обикновенно от типа столче. Струва 5-6 лева. Аз си мислех, че ще е супер неудобно, щото като седне Петър на него и краката му висят, не опират в земята......, обаче то нали си има облегалка и на Пеш си му хареса......

# 64
  • Варна
Извинете ме за глупавия въпрос , но какво представлява това гърне от типа столче ? Нещо немога да си го представя ?  Thinking Може ли някой да даде визуален образ ? Щото аз съм виждала едни гърнета на ОК BABY с нещо като дръжка отпред с форма на животинче , която се маха . За това ли става въпрос ?

# 65
Извинете ме за глупавия въпрос , но какво представлява това гърне от типа столче ?
аз се сещам за ето такова

# 66
Искам да питам този спрей ,дето е с Ксилометазолин да не се казва Олинт?Защото ние сме от 2 седмици със зверски сополи,които от безцветни станаха жълто-зелени,капах физиологичен разтвор,после Виброцил,сега сме на черните капки-Коларгол,ама и с тях не става май Cry,та една докторка ми каза да преставам да я мъча с всички тези капки ,а да мина само на Олинт 0.05%,който пише че съдържа Ксилометазолин,но пък пише,че е за деца над 2 години-тя ми каза,да не се притеснявам от този факт,но за мен си е притеснителен,та да питам.И ако не подейства този Олинт(защото си се води силен)каза,че минаваме на АБ Cry,а нямаме нито температура,нито кашлица,нито нищо.

# 67
И нашето гърне е тип столче.desidm ,нещо подобно е на това д'ет си го показала,обаче не е мечок,а си е столче(нали се сещаш има малки столчета,детски).

Аз не знаех,че има и детски Ксилометазолин,ако се налага използвам едно спрейче-Нисита..(то е за бебета).

# 68
Ники, много ти е готин аватарът - Пеш съвсем като голямо момче изглежда!
За спането - аз тази нощ от 3 до 5 не спах. Венета беше весела и игрива, дори акахме на гърне и после се приспивахме на ръце. Поне след това спа до 8.30, но аз след 7.30 само придремвах, че мъжото стана за работа, баткото се беше наспал и т.н. Само да отбележа за протокола, че преди 3 също не се спа - будихме се 2-3 пъти, ядохме и напред-назад - ту в нашето легло, ту в нейното! Tired
Болните да оздравяват!

# 69
  • София
за капките да споделя - ния се беше разсополивила и педката вика да й вземем олинт аерозолна форма. и отивам аз в аптеката, обяснавам се там, и като казах, че става въпрос за 10 месечно бебе и ми се накараха, че не можело още, педката бъркала и т.н.
аз се изнизах по терлици безкрайно разколебана и в крайна сметка не взех нищо. добре, че и мина хремата. ксилометазолина тотално отказаха да дадат.
ники, пеш е като първокласник на тази снимка бре newsm78

# 70
  • Бургас
Оф при нас положението от нощ на нощ става все по-трагично. Тая съвсем не сме мигнали. Има ли някой, който не маже венците с нищо.....? Пеш има 5 зъба, а до сега никога не съм го мазала с каквото и да било, но вече се замислям..... Не толкова, че ние не спим нощем, а по-скоро, че той се мъчи.....от болка.....

Нашето гърне е ето такова: Гърне-столче 1
Гърне-столче 2

Между другото на аватара е седнал на гърнето, за това има толкова доволна физиономия Simple Smile

Последна редакция: ср, 17 окт 2007, 10:49 от Никки

# 71
  • София

Между другото на аватара е седнал на гърнето, за това има толкова доволна физиономия Simple Smile

Еей, ще ме съсипете с Пешето Joy

След като моето дете 3 месеца не можа да получи адекватна лекарска консултация и се развиваше на самотек (някои момичета знаят мойте мъки с педито), най-после го заведох при нова лекарка и е измерен и претеглен. Мерките ни са 10.400г. и 79см Shocked. Не случайно детето вдига висоооко ръчички като го питаш колко ще порасне, поне 2 метра ще е Laughing

Аз на гърне не го слагам, мисля, че е рано. Чета тука разни мнения, но все пак чета и мнения на специалисти, така че ще изчакам още.
Иначе имаме и гърне-столче и гърне с дръжки, но диването на тях НЕ седи. И като чета как сладките ви бебета протягали ръчички да ги вземете Rolling Eyes Алекси се мята към пода с главата напред и няма сила, която да го задържи на гърнето.

Болните дечица и мами бързо да се оправят. У нас е много студено, кога ще пускат проклетото парно, някой знае ли!?

Никки, и аз на Алекси вчера му фраснах два пъти главата в един стенен свещник ooooh!, но няма цицина, твърдоглав ще е Laughing

# 72
Привет момичета  bouquet.За сополите да кажа -при нас с нищо не минават ,а само става по зле независиво какво слагам. Crossing ArmsСлучайно водих детето на приятелката ми на очен лекар,и тогава докторицата сподели,че може да слагам капки за очи в носа Shocked,например макситрол и т.н.Както знаете те са антибиотични..Ще ви се стори странно но пробвах преди две седмици/бях пробвала всичко което изписа доки,но нищо не ни помогна Rolling Eyes/и още след първото капване видях ефект,след 3тото,мога да кажа,че сополите изчезнаха Shocked.Споделих и с две други майчета които пробваха и останаха много доволни.Четох че и д-р Нивеа дава такава идея в нейния форум.Казвам ви го ако някой вече се чувства безсилен от гадните сополи да опита,няма да навреди.Надявам се да ви помогна ,а не да ме укорявате,защото в моя защита ще кажа-за  почти 10 месеца сме пили поне 6 антибиотика и ми писна да го тъпча ooooh!,затова предпочитам антибиотик в носа отколкото в устата.Може би е същото Thinking ,но се надявам така по-малко да му вреди newsm78Успешен ден на всички Heart Eyes

# 73
  • Варна
ами има детски Ксилометазолин,да - 0,05 % , вярно е че пише след 1 или 2 години(не помня), но тъй като и аз пробвах всичко бебешко по едно време и нищо не се получи...реших да пробвам с мойто лекарство (на мен хрема ми минава само от тея капки (0.1%)) предполагам че Лора на мен прилича в това отношение. Laughing никой не ми се е карал от лекарите, а и на нея нищо и няма  Peace

да си похваля голямата мома аз - преди малко се среса сама с гребенчето, кокона голяма  reverance pletka

# 74
  • Варна
Ники благодаря ти за снимките ! Но признавам че никога не съм виждала такъв тип гърне ! Изглежда наистина удобно !

Общи условия

Активация на акаунт