"ДЕКЕМВРИйското жабе вече сяда на гърне!"

• 13 454
  • 304
  •   1
Отговори
# 75
  • Варна
ето ви малко клипчета че отдавна не сме си показвали магариите  Laughing
http://www.vbox7.com/play:35a21c8c Лора атакува!
http://www.vbox7.com/play:ebfc950d Лора се плацика.
http://www.vbox7.com/play:a22fcd91 Лора бръмчи.

# 76
Случайно водих детето на приятелката ми на очен лекар,и тогава докторицата сподели,че може да слагам капки за очи в носа Shocked,например макситрол и т.н.Както знаете те са антибиотични..Ще ви се стори странно но пробвах преди две седмици/бях пробвала всичко което изписа доки,но нищо не ни помогна Rolling Eyes/и още след първото капване видях ефект,след 3тото,мога да кажа,че сополите изчезнаха Shocked.Споделих и с две други майчета които пробваха и останаха много доволни.Четох че и д-р Нивеа дава такава идея в нейния форум.Казвам ви го ако някой вече се чувства безсилен от гадните сополи да опита,няма да навреди.Надявам се да ви помогна ,а не да ме укорявате,защото в моя защита ще кажа-за  почти 10 месеца сме пили поне 6 антибиотика и ми писна да го тъпча ooooh!,затова предпочитам антибиотик в носа отколкото в устата.Може би е същото Thinking ,но се надявам така по-малко да му вреди newsm78Успешен ден на всички Heart Eyes
Аз също наскоро чух, че за носле се изписват антибиотични капки за очи и помагат. Peace

# 77
Здравейте отдавна не съм се отбивала при вас Embarassed
Аз да ви почерпя,нали днес ставаме на 10месеца

# 78
 kundurdjieva, браво на вашите пъпчици, нашите стоят по три седмици без да преувеличавам и изобщо няма значение дали го мажа с нещо, а по съвет на хомеопатката не бива да го мажа.
понтес, и ние сме на същите сантиметри -1 тоест бяхме на последната консултация, но 9 300. И нашите ръчички не стигат да покажат колко големи ще станем  Laughing.
На гърне не сме се пробвали още, чувствам че му е рано.
денят е прекрасен, ще го прекараме навън. Прегръдки  Hug

# 79
Здравейте!
СКОРО РАЗГЛЕЖДАХ АЛБУМЧЕТО И ВСИЧКИ ДИЧИЦА СА УЖАСНО ПОРАСНАЛИ И КРАСИВИ Heart Eyes
ники, пеш е като първокласник на тази снимка бре newsm78
PeaceАбсолютно Shocked
Ето това е нашето гърнеhttp://mal4o.com/product_info.php?manufacturers_id=47&produc … b096e581f3d55cd10И е страшно удобно.Ние не го ползваме много по предназначение, че всеки ден в различно време вършим голямата работа, но я слагам всеки ден да поседи на него и определено и харесва Peace
Капки все още да чукна на дърво не сме купували, ползвам само Стеримар от време на време Wink
Ние така сме се объркали вече с нашата алергия, че не знам нито какво да ям, нито какво да готвя на Инес, че ще бъдем на строга диета поне шест месеца и дано всичко остане във времето, че...
Сега пък се борим с нощното ставане и да ви кажа яко съм се заинатила и ще го премахна Naughty
След консултация с няколко лекари се стигнаа до извода, че доста се е поразглезила и се опитва тя да ме възпитава вместо аз нея, нищо, че си мислим , че са много малки още ooooh!
Сега втора вечер я оставям да си поревава по малко и да ви кажа май има ефект, че ме е превърнала в залъгалка цяла нощ Rolling Eyes
Не мога всички ставания да и премахна за 3-5 дни както ме посъветваха, че тя става поне 5 пъти в най-добрия вариант, но едно по едно....Първото ставане което е 1,5ч. след заспиване вече почти го премахнах за две нощи, и да ви кажа колкото и много да изглежда, че реве са точно 4-5 мин и заспива от раз.Много ми е жал, че съм свикнала да скачам на секундата, ноооо трябва малко дисциплина Naughty
Вие какво мислите за този начин на отказване от нощното ставане?
Хайде всички болнички бързо да оздравяват  bouquet
Целувки от нас Heart Eyes
Имах още да пиша ама хайде по-късно, че май дооооста стана EmbarassedША МА ИЗВИНИТЕ Hug

# 80
  • Русе
Здравейте!Аз най-накрая успях да си смъкна снимките и  съм публикувала малко.
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=170020&photo=69
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=141759&photo=4
Има и още интересни снимки ,които ще публикувам другата седмица,че наш тати ги е отмъкнал.Темата е страхотна.Ники както винаги също!Ние си сядаме на гърнето от 6-тия месец и то доста успешно докато не се научихме да пълзиме.Сега е по сложно ,защото тръгва понякога с гърнето и ако е пълно става много живописно!Но като цяло голямата работа там я вършим!Нашето е на Чико и според мен е много удобно.Много мои приятели са минали през всякъкви гърнета и това излиза ,че е един от най-удобните модели ,но май си е доста индивидуално.
Болничките бързо да се оправят!

# 81
Мимак- много живописни снимки, бравос!И Пешката е разкошен , а Вержито - разбойничка с буйни къдри Party
Понтес- парното другата седмица, дотогаз ще зънзарикаме.Ние пускаме печка, че все ми е студено( явно мъжлето не ме гушка достатъчно Wink Wink )
Да се отчетем и ние- за две седмици сме качили 1/2 кило и сме 9500гр., а на сантиметри 1 само-76см.Педито каза да не прекаляваме с хлебеца и другите теста  Rolling Eyes, та си търсим други занимавки ся newsm78
Уф, да ви се оплача днес за доктори, и то с талон дадохме 130лв., а представям си ако бяхме без #Crazy
Хайде лека и от нас! Hug

# 82
  • Варна

Вие какво мислите за този начин на отказване от нощното ставане?

ами аз лично не мога да ти дам съвет, защото Лора сама се отказа от нощното ставане още на 2рия месец, а все още я кърмех dontknow
но за проплакването вечер аз така практикувам - изчаквам малко да видя дали ще заспи или ще се разсъни. обикновено заспива, но понякога се успокояваме  spoko Misc Baby Bottle

а Вержито - разбойничка с буйни къдри Party

нямаш представа колко си права,голям е душманин  ooooh!  Laughing

# 83
  • Бургас
kamyst не се крий, ами разправяй как върви организацията по великия дългоочакван РД на Калина.

esy и аз честно казано не мога да взема отношение по нощното ставане, но не защото при нас го няма /напротив ставаме по 454565413679 пъти на нощ/, а просто защото аз не мога да го оставя да плаче. В смисъл, че Петър почва да се дере така, че първо будим свекитата в другата стая, след това комшиите в съседния апартамент, а колкото и времеда минава Пеш не само, че не се успокоява, ами започва да се захласва и посинява чак..... Та пробвах веднъж-два пъти, но резулатат беше само много недоспали работещи хора и едно супер изнервено дете. Но ако при вас има ефект, кураж и смело напред. Успех.

Последна редакция: ср, 17 окт 2007, 23:19 от Никки

# 84
Бърз запис!

Понтесче в петък почват да пускат парното,тъй че отвъртай винтилите на радиаторите и чакай изненадата.

Мимак,страхотни снимки.

Болните да оздравяват. Heart Eyes

# 85
  • Варна
аз и мръсната ми уста ooooh! тъкмо да си похваля щерката и тя се разпищя. отивам и ко да видя -  седнала в средата на кошарата и реве. нахранихме се и се събудихме. сега се гушкаме с тати на леглото и си играем  smile3555

# 86
Добро утро! Tired
Аз току що успокоих татито, че ни остават още 2 години и 2 месеца и ще почнем да се наспиваме! Баткото на 3 годинки започна да спи, та затова такива изчисления правя.
Тази нощ поне не будува 2 часа, но се буди 37454738943 пъти. И аз като Ники не мога да я оставя да реве - няма да има резултат, само ще се дере, пък и моята още с първото измрънкване и докато я погледна тя е права в леглото.
Вчера ме изтормози. Цяла сутрин не пожела да заспи, към 13.00 часа вече сериозно се бях изнервила, тя също - и я оставих да си пореве, то не беше дране, не беше чудо. По едно време утихна - проверих я - тя си играе в леглото. Малко по-късно я проверих пак - спи! За пръв път ни се случи. Мисля вече поне през деня така да я приспивам, поне ще опитам де, че то не се издържа. Вчеря колко я дундурках, а тя все мрънка и реве и се изпъва.  Пък за нощем идея си нямам - тя още се буди от коремчето, пръцка и т.н. Баткото до 11 месеца беше с колики, та се надявам скоро да спре поне от това да се буди.
Ние сме с местно парно и като ни стане студено си го палим!
За гърнето - Венета го ползва по предназначение. Никога не се противи да сяда на него. Но това е много индивидуално и не бива да се правят изводи за всички деца. Баткото седеше на гърне от 6 месеца до близо годинка. След като проходи обаче изобщо не искаше и да чуе за гърнето доста дълго време. Та борихме дневния памперс след втория рожден ден, а нощния след 4-тия. Обикновено при момиченцата става по-бързо, но и това не е правило.
Извинете, пак прекалих! Приятен ден на всички!

# 87
Добро утро !
Аз днес съм рано , рано ранила  Wink , че за консултация съм се строила  Grinning
Ще пиша като се приберем  Hug
Никки, Пеш невероятно ме кефи с тази зряла грейнала в усмивка физиономия, като някой първокласник е  Peace Grinning
Лорка , /Вержи/ малко коса ли да и поискаме да присадим на Жижи, че наш'та хич я няма  Wink .... голямо диваче рошаво и тя станала  Grinning
Мимак, за вашите снимки - просто нямам думи : пак казвам - видя ли планини се размазвам, супер снимки  Peace , страхотно изживяване сте си устроили сред природата и на младежа готин , явно добре му се отразява  Hug
Esy, аз мисля, че добре постъпваш с дисциплината през нощта  Peace При нас лошото е, че разреве ли се - след минути вече е "окесен" прав и се дере с цяло гърло... та от тази позиция не го виждам как ще заспи отново, така, че не мога да практикувам като тебе - иначе бих опитала ...
Ей, голяма "гърнОмания" в тази тема ... то ня бяха модели, то не бяха кройки  hahaha
Абе и АЗ ИМАМ ДВЕ ГЪРНЕТА - А - А !!!!!
/ Да не помислите, че сме скрънзи  Wink Mr. Green/ Едното седи в гардероба ... Жижи си го вади да го дъвче като му разреша, а другото в тъмната стая стои и го ползвам за плодове . И двете не се ползват по предназначение  Grinning
Капки за очи е много актуално да се ползват при децата когато са хремави : ние след Коралгола минахме на Тобрех / очни / , а като бебе пак му предписаха едни други очни  Peace
Хайде усмихнат ден на всички ! Peace

# 88
Абе момичета, и аз като вас мислех, че ще се дере, но нищо подобно, реве точно пет минути и е заспала.
Магеста, и при нас го има проблема с изправянето, но тази нощ се изправи само веднъж за разлика от другите 20 и веднъж Mr. Green
А съседите въобще не ми пука, то и те не ми пазят особено тишина така, че.....
Вие си знаете, аз само споделих и питам как е при вас Peaceпри нас определено мисля, че ще има ефект WinkМисля да и оставя само едно нощно кърмене, че не искам да ми намалее много кърмата все още Confused
Това е от нас,
Хубав ден Hug

# 89
  • София
парното казаха от четвъртък ше го пускат Praynig

Общи условия

Активация на акаунт