"ДЕКЕМВРИйското жабе вече сяда на гърне!"

• 13 459
  • 304
  •   1
Отговори
# 90
Да се отчетем от консултацията - 9 650 и 71см  Shocked Наддали сме 850 грама  Shocked Доста сме пухкави  Laughing

# 91
  • Düsseldorf
Няколо дни да няма нет човек, и нямате изчитане... Wink
Привет и от нас! Пък ние най-сетне имаме да се похвалим с нещо: прословутият лошав зъб, дето ни тормози от не знам колко месеца вече, най-сетне вчера се показа!!!  newsm44 Много ми изтормози детето, ама ей на, видя се... Да видим с останалите как ще е, подозирам, че ще тръгнат изведнъж.
Много се старах да го снимам вчера, но тя много старателно си го крие.. А и той само отгоре погледнат се вижда все още, та ще почакате за снимка на озъбена Свиленка... Simple Smile
Хайде да поизчета малко, пък пак ще пиша...
Макар че днес съм решила да си направя една голяяяяяяяма разходка в парка, като за последно преди застудяването утре... Хубав ден!  Hug

# 92
  • Варна
ох, Лора снощи заспа с 489752068 зора в 2:20 Tired
май ще сменяме номера на пампа Thinking още сме на 4 и напоследък забелязвам че редовно пропуска. вчера взех един малък пакет 4+ и снощи не пропусна Thinking ще ги ползвам за нощен памп, а 4 за през деня,докат' свършат.
също така май имаме 8ми зъб,но не съм много сигурна,защото се белее на кучешкия долу в ляво  newsm78.

Magesta можем да ви заделим някоя къдрица,дето ни влизат в очите постоянно! тая малката мискинка се научи да си маха ластика и фибите от главата. ко ши праа нинам ooooh! освен всеки ден да и подстригвам бретона Joy

# 93
Esy, според мен всяка майка си усеща най-добре какво и кога може да направи. Ако си вътрешно убедена, че е правилно, значи е  Peace  Hug
Аз само искам да споделя обаче колко ми е неприятен израза " работи ни " когато става дума за дете, което нито ходи, нито говори изобщо начините за "нормална"комуникация липсват. Ако бебетата си навиваха часовника, например, за да се събудят и сътовтено събудят и нас, за да ни е гадно, това определено би било " работене". на тях обаче всичко им е различно, нервната система действа различно и за беда винаги е в противовес с това, което ни се иска на нас. Абе, трудно си е.....  Crazy

# 94
По темата за гърнетата и ние си го държим грижливо прибрано и неупотребявано, но съм дала задача сега в София да го дам на бабите и те да се оправят, аз нямам нерви. А за парното майка ми каза, че вече са го пуснали, нооо ние сме в Люлин, за другите квартали нямам идея. И аз пак да питам за магазини с не прекалено скъпи и хубави дрешки, че то време не остана. И за среща да се подготвите ей.  Grinning

Забравих да ви се оплача, че моето дете е много злоядо и хапва по 60-80 гр. зел пюре и около 90 гр. кис. мляко с плод, останалото е АМ. И съответно за последния месец е наддала само 200 гр., но то е защото е пораснала с 2 см. Та сме кръгли 8 кг. и кръгли 70 см., но ние сме далеч от кръглите форми. И аз много се притеснявам от това.

Последна редакция: чт, 18 окт 2007, 13:12 от Пижулинка

# 95
  • Русе
Радвам се ,че фотосесията на Бойко и наборчеттата от Русчука са ви харесали!Скоро ще има още ,защото най-после всички мами (ние сме 4) от Русе се уговорихме да се видим на куп ,днес!То досега все нещо става и все някоя от нас липсва!
Вержито пише тук за памперсите!Мен ми попаднаха няколко бройки 5-ца и ми се струва ,че вече от тях ще купуваме! 4+са ни вече плитки и сутрин има пиш на пижамата!Е ,ама и то диването е 12,500-13кг. ,пък те 5-цата са от 12кг. И едни памперс гащи взех да ги пробвам,но не се впечатлих.Представям си ,ако се наака и трябва да ги събуя ,че те ще му се омажат целите крачета!
Ох,и вкъщи е студеничко вечер! newsm78 Чудя се и при нас ,кога ще пуснат парното!
А за нощното събуждане,все още нищо не ми говори вътрешният ми глас,освен:"Зъби" ,а понякога се наспива още в 3 през ноща и много свежарски си приказва и щъка.
Аз имам 2 въпроса: В колко часа си лягат вашите деца?(вечер) -Нашия м/у 19:30ч и 21ч!Случва се и по късно ,но най-често тогава!
                                Падат ли им обувчиците от краката?-При нас редовно липсва едната и като една иманярка търся!А са му добре но той е такова шило ,че няма начин да не паднат!

# 96
мимак, мисля, че се събуват лесно, защото отстрани имат едни пунктирани черти, по които се цепват отгоре надолу - такива са на Либеро поне, ние имаме бански вкъщи и те са така, виж на опаковката картинките  Sunglasses

# 97
Никки не се крия аз, ама покрай този рожден ден се побърках smile3511Резервирах места в сладкарницата за детското парти, поръчах торта ето такава , но с друг надпис разбира се .От утре посрещам гости, та чак до неделя.Купихме тоалетите, почти с всичко сме готови.Надявам се и времето да е хубаво и да изкараме добре!!!

# 98
 newsm45 newsm45 newsm45 Хора аз вече оревах света.Много ми е мъчно,направо ще се побъркам.Днес закарахме Алекс на село при баба му,нали утре летим за Лондон.Направо ще откача,вече не искам да ходя никъде,искам джуджето ми да е до мен.Много,много ми е мъчно.Незнам как ще издържа 10 дни newsm45 newsm45 newsm45 Ни багаж искам да стягам,ни нищо седа си тук до празната кошара и се спуквам от рев.

# 99
  • Русе
Лилетке ,я се стегни!Със сигурност ще ти е много мъчно но все пак са 10 дена!
Айде малко снимки от днешната среща,но отново не бяхме всички.maiche не успя да дойде ,сигурно си има причина!Така е то с деца! http://www.snimka.bg/album.php?album_id=141759&photo=10

# 100
Здравейте момичета Hug
Аз съм на гости при родителите ми и си прекарваме супер.Алекс е малко кисел и  снощи му се е цепнал венеца  и се вижда зъбче та скоро май ще видим първото ни зъбче newsm44,по този случай искам да попитам:"Колко време след като зъбчето пробие  венеца   се показва и  цялото зъбче"?

Лилетка много е кофти ,това с раздялата ,но си вземи снимки и клипчета на телефона за да си го гледаш постоянно.. Peace
Мимак и нашите обувки се събуват много лесно имаме и от двата вида на Колев но и двата се събуват.А вечер си лягаме към 9 часа.
Пижулинка аз много уважавам Пигис хаус -има и по -скъпи неща, но  има и на нормални цени,също така Мечо пух но той е на Симеоновско шосе иначе е много зареден.и с доста добри цени :
http://www.mechopyx.zastraxovki.com/new_page_4.htm

Лека вечер. smile3503

Последна редакция: чт, 18 окт 2007, 20:49 от ketka

# 101
  • София
Аз съм на гости при родителите ми и си прекарваме супер.Алекс е малко кисел но снощи се е чепнал венеца и скоро май ще видим първото ни зъбче newsm44,по този случай искам да попитам:"Колко време след като зъбчето пробие  венеца   се показва и  цялото зъбче"?
кетка, на ния й излезе първият зъб на 3 месеца и си расте по малко, но според мен още не е напълно израстнал. така че предполагам си растат с месеци.
лилетке, смятам, че ще ти мине утре - вдругиден, особено като се лъснеш пред бъкингам Wink и тъкмо малко да си починеш от джудженцето Whistling
за спането - ляга към 8. железен режим Mr. Green
за дрехите - открихме едно симпатично магазинче на бигла 4 - захитекс на едро. има хубави парцалки. ние лично се обзаведохме с чувалче за 24 лева Hug

Последна редакция: чт, 18 окт 2007, 20:24 от алексатор - чибуратор

# 102
  • Варна
зъбките растат различно при нас. долните забелязвам че излизат по-бързо от горните Thinking
но и аз мисля че не са се показали на цяло все още а растат от 3ти месец Thinking

за спането - към 8-9. но много зависи колко е спала и в какво настроение е. ето сега седи в мен и прави бръм бръм с пръстите по устата Rolling Eyes а вчера заспа в 7:30

# 103
Момичета моята Буба токущо ми демонстрира цели три крачки без да се държи някъде  newsm44 и съм толкова щастлива. Още в неделя докато бях на едно бебе на питка, мъжа ми се обади да ми каже че Бояна е проходила, ама аз докато не видя не вярвам. Е, убедих се вече  Grinning Ще поизчакаме с прощъпулника, защото "проходила" е силно казано, но явно скоро и това ще стане. Както казах, ще проходим преди да се озъбим - нямаме нито един зъб, пък някой вече цели 8  #Crazy
Лека вечер на всички и болничките да се оправят  Heart Eyes

# 104
  • Бургас
kamyst весел празник желая, тортата е страхотна.

мимак Пеш заспива в 22, но като се има предвид бебешкото муз аспиване в 00 часа, така си е направо супер.
Докато бяхме с буйките на Колев и Колев постоянно ги губихме, но сега купих едни други, като боти стоят с връзки и са супер. Нито падат, нито ги губим. Първо, че с тях Пеш не си криви краката и второ, че стъпва много стабилно. Абе много съм разочарована от Колев и няма да ги купя повече. Преориентирах се към Капчица.....

mutsanka честито прохождане   bouquet

ketka нашите първи 2 зъбчета се появиха на 7 месеца т.е. тогава аз забелязах прореза на венеца /кога са почнали да растат знае само Господ/ и след две седмици си бяха доста големички, а до още седмица се показаха целите, но това бяха долните. А горните определено никнат доста по-бавно. Първия горен /третия зъб/се показа, когато Пеш беше на 8 и 1/2 месеца, а месец и половина по-късно /т.е. към днешна дата/, все още е доста малък. Струва ми се наполовина показал се. Това са моите наблюдения...... Четвъртия зъб /също горен/ се показа дни след третия, а към днешна дата е съвсем, съвсем мъничък, та съвсем подробно отчитам мнооого бавен растеж.

liletka приеми го, като една награда за теб  - почивка за 10 дни без дзверо......, а после като се върнеш ще бъдеш най-щастливата майка на света, а Алекс най-обичаното дете. Кураж и се наслади на пътуването и времето прекарано там, а след това ще си наваксвате в прегръдки и целувки с беболинчо.

Много сладки малките Русчучета.  Grinning

И да не се бъзикате с на мама първокласника, другата година в академията ще го пращам Simple Smile

Последна редакция: чт, 18 окт 2007, 23:47 от Никки

Общи условия

Активация на акаунт