Много ми изтормози детето, ама ей на, видя се... Да видим с останалите как ще е, подозирам, че ще тръгнат изведнъж.

още сме на 4 и напоследък забелязвам че редовно пропуска. вчера взех един малък пакет 4+ и снощи не пропусна
ще ги ползвам за нощен памп, а 4 за през деня,докат' свършат.
.
освен всеки ден да и подстригвам бретона

Чудя се и при нас ,кога ще пуснат парното!
Резервирах места в сладкарницата за детското парти, поръчах торта ето такава
, но с друг надпис разбира се .От утре посрещам гости, та чак до неделя.Купихме тоалетите, почти с всичко сме готови.Надявам се и времето да е хубаво и да изкараме добре!!!
Хора аз вече оревах света.Много ми е мъчно,направо ще се побъркам.Днес закарахме Алекс на село при баба му,нали утре летим за Лондон.Направо ще откача,вече не искам да ходя никъде,искам джуджето ми да е до мен.Много,много ми е мъчно.Незнам как ще издържа 10 дни
Ни багаж искам да стягам,ни нищо седа си тук до празната кошара и се спуквам от рев. 
,по този случай искам да попитам:"Колко време след като зъбчето пробие венеца се показва и цялото зъбче"?

,по този случай искам да попитам:"Колко време след като зъбчето пробие венеца се показва и цялото зъбче"?
и тъкмо малко да си починеш от джудженцето 

и съм толкова щастлива. Още в неделя докато бях на едно бебе на питка, мъжа ми се обади да ми каже че Бояна е проходила, ама аз докато не видя не вярвам. Е, убедих се вече
Ще поизчакаме с прощъпулника, защото "проходила" е силно казано, но явно скоро и това ще стане. Както казах, ще проходим преди да се озъбим - нямаме нито един зъб, пък някой вече цели 8

Препоръчани теми