Сливен 18 - искаме детски площадки

• 15 536
  • 303
  •   1
Отговори
# 150
Знам си аз, ние винаги сме последни Crossing Arms

# 151
Хайде дано наистина скоро отворят басейна , че и на мен отдавна ми се иска да поплувам.....
Когато някой разбере че са го отворили нека да пише.......

# 152
  • Сливен
А в единадесето не работи ли?
Моята племенница ходеше на плуване миналата година  Confused

# 153
  • София/Сливен
Хайде честит първи сняг от нас, на този край на България!   cold Nature Snowman

Как е там при вас?

# 154
  • Сливен
Мокреж.
Нито вали като хората, нито духа  Confused
И се мъчи да е студено брррр.

# 155

Само искам да ви попитам, дали знаете работи ли басейна в 12- то СОУ?
 Емка ми изяде ушите за това плуване!

Момчето, дето го държи ни е приятел, вчера каза, че са го напълнили и може още днес да пуснат топла вода...като разбера ще ти кажа кога и ще ходим заедно Hug
Бяхме до ранни зори заедно и сигурно още спи за да го питам Mr. Green

Хубав ден...

Може ли и аз да се включа? едно време ходих по 2 пъти в седмицата.

И ние днес запалихме парното. Топличко е и е много приятно.

# 156
Както е писала Меги ние вече си имаме сняг newsm44
Снощи бяхме на мероприятие в Бояна и снега си валеше на парцали,натрупа около една педя,това е първата ни снежна приказка за тази година...

# 157
Честит ви първи сняг
При нас цяла нощ валя из ведро.....само за 2 минути докато чакам такси да се прибера от дискотека и станах мокра цялата.Но сигурно и при нас ще дойде скоро............много ще ми е интересна Филипа как ще реагира като види сняг,че нали ще ни е за първи път. newsm78
Хайде лек ден на всички

# 158
момичета, много благодаря за поздравитер..чак днес ги видях и съм много развълкнувана,че сте ни поздравили.много благодаря истински.целувам ви.честито ни бебче:)

# 159
Здравейте HugВлизам само да се разпиша.Пожелавам приятна седмица на всички, въпреки отвратителното време. newsm10

# 160
Добро утро, момичета:))
целувки на всички. Желая ви хубава и топла седмица.
Аз от утре започвам работа. Вики е на ясла..ама лошото е,че започна да боледува..Sad( една седмица на ясла..една вкъщи..давам й витамини за подсилване на имунната система..дано помогнат. Даноп всичко е наред с нас.   bouquet

# 161
Здравейте мамчета и малчугани!

Май зимата дойде няма шест пет

Как върви събирането на дрешки и играчки???Моите пристигнаха не съм ги разпределила но .........нали при Вайлет да ги нося???

Да се похвалим - проходихме!!!(незнам дали е за хвалба Laughing)

Още не съм правила прощъпалник ама раздадохме питка вчера.

Взеха ни и на ясла.......въобще вече сме големи.

Ами приятен и ползотворен ден на всички .

# 162

Как върви събирането на дрешки и играчки???Моите пристигнаха не съм ги разпределила но .........нали при Вайлет да ги нося???

Да се похвалим - проходихме!!!(незнам дали е за хвалба Laughing)

Честито ви прохождане   bouquet
Нищо още не е носено при мен....  Rolling Eyes
Ето и последни новини,че в другата тема никой май не поглежда  Rolling Eyes

Говорих с директорката на дома в с. Медвен и ситуацията е следната-като най-належащи нужди,които могат да се занесат са:
-памперси
-прах за пране
-дамски превръзки
-нямат ХРАНА !!!
ТАКА,ЧЕ ДАЙТЕ ДА СЕ МОБИЛИЗИРАМЕ,ДА СЪБЕРЕМ НЯКОЙ ЛЕВ ДА ЗАКУПИМ НЯКОИ НЕЩА И ДА ОТИДЕМ  В СРЯДА?
Усещам как там нещата там ще са много зле    Confused

# 163
  • Сливен
Здравейте,момичета.И аз да се разпиша.От известно време само чета ,а не пиша.
Имам въпрос към майките ,който децата им сега са тръгнали на ясла.Давахте ли им някакви витамини или нещо за подслилване на имунната система за да не боледуват толкова? Мисля да се консултирам с педиатърката ни или с хомеопат дали да започна да му давам нещо и кога.
Спорна седмица на всички. Hug

# 164
Neli, кутията ти за лините е запълнена.ИСках да ти пиша на лична..ама не успях..ето съобщението,което ти писах

Здравей, Нелинце. Честити ходещи краченца. Много да бързат ама да не ходят там където не трябва:)) Страхотна новина е за прохождане.Вики не иска да ходи явно се стресна като проходи. Къде сте на ясла..? Вики от днес пак е на ясла, но се разболява 2 пъти:( Аз утре запчовам работа.Аз видях,че сте на 10 месеца..и вече ходите. БРаво:))

Общи условия

Активация на акаунт