ПЛЕВЕН - слънце и студ

• 18 582
  • 273
  •   1
Отговори
# 150
Здравейте!
Благодаря много от името на Криси-писи Hug. С нея се забавляваме като се учим да седи, а тя хоооп и се търкулне на някъде и като почне един смях, сама се го прави, а аз се спуквам покрай нея от хилене. Joy
В тоя студ.....пръстите ми са замръзнали едвам тропкам по клавиатурата, а съм пуснала климатика, но пак студ.....
Честита Годишнина на Дикси и от мен с малко закъснение! Много любов и семейно щастие!

# 151
Честито на всички празнуващи и от нас не зависимо какъв празник си празнувате, пожелаваме много любов и късмет и безгрижни дни.

Хора, абе какъв е тоя студ през октомври в Плевен, то сигурно щото ние ще си идваме през януари, а пък голямата ми дъщеря си пожела да има сняг през ваканциятя..  Joy

# 152

Хора, абе какъв е тоя студ през октомври в Плевен
Ей такъв, Плевенски  Mr. Green Аз съм пуснала климатика на 30 градуса и пак мръзна  Sick Дано скоро пускат парното  Praynig

# 153
  • София
Ми то поне да беше завалял сняг.В Сф вали,във Враца е натрупал около 5см,а тука-няма. Crossing Arms

# 154
Ми то винаги в Плевен е най-студено, ама чак като сега, не е било от много отдавна...
Честит първи сняг на свики, дано да има сняг и през януари, че децата ми не знаят какво е това сняг  #Crazy

# 155
  • Плевен
Привет!
Имам питанка - какви климатици ползвате и доволни ли сте от тях? Четох темите в Нашият дом, но ..нещо останах объркана от прочетеното. ПЪк и като ви чета - пуснали сте си климатиците и пак ви е студено... Thinking

# 156
Привет!
Имам питанка - какви климатици ползвате и доволни ли сте от тях? Четох темите в Нашият дом, но ..нещо останах объркана от прочетеното. ПЪк и като ви чета - пуснали сте си климатиците и пак ви е студено... Thinking
Ние сме с Midea 12-ска. Бива за среден клас климатици, от рода на Тошиба и Хитачи са малко скъпички. Сега е на 25 градуса и е приятно топло.

# 157
Ей,голям студ.При нас днес пълнят инсталацията на парното пробно и от първи ще го пускат.Пуснали сме една духалка при детето и аз само се присламчвам покрай нея  Simple Smile Иначе в хола е 16 градуса.Брат ми си купиха онзи ден климатик Мидеа и отопляват с него една стая.Ходихме у тях - направо си е рай с климатика

# 158
  • Плевен
Atrakcia благодарско за бъррзия отговор   bouquet

# 159
  • София
Atrakcia благодарско за бъРРзия отговор   bouquet
Люсил,явно ти е много студено Laughing.
Момичета,понеже доста от вас ме питаха за хлебопекарната,тези дни сътворих едно велико творение Mr. Green,в което съм събрала основните неща ,свързани с тази машинка.Ако някой иска,може и да му го пратя,ако ме помоли,де Flutter.Тези дни ще го публикуват и в един нов сайт за здравословно хранене. Blush

# 160
Цитат
Момичета,понеже доста от вас ме питаха за хлебопекарната,тези дни сътворих едно велико творение Mr. Green,в което съм събрала основните неща ,свързани с тази машинка.Ако някой иска,може и да му го пратя,ако ме помоли,де Flutter.Тези дни ще го публикуват и в един нов сайт за здравословно хранене.
Уау, това звучи като някакво ново откритие....с удоволствие бих задоволила любопитството си ако любезно ни предоставиш рецептата на това чудо! Hug

Цитат
И ние сме с Мидеа 12ка, мога да кажа, че сме доволни както през лятото, така и сега. В момента е направен на 20 градуса икономичен режим и в хола е супер приятно вече.  Peace

# 161
  • София
Сиси,аз не съм измислила топлата вода Laughing.Имам пекарна от една година насам и доста неща понаучих за това време,основно от жените в Готварския.Там има една закована тема-Машина за хляб.
Иначе мога да ти изпратя това,което аз си систематизирах,ако ми пратиш имейла си. Peace

# 162
  • Плевен
Ние сме с Хитачи. Доволни сме. Топличко е. 12-ска е.
Валенце, браво на теб. Може да дадеш линка като го публикуват Peace

# 163
За климатиците - 5на брой Мицубиши имаме, различна големина, перфектни са. )

# 164

Общи условия

Активация на акаунт