ПЛЕВЕН - слънце и студ

• 18 459
  • 273
  •   1
Отговори
# 90
  • Плевен
Мерси, Мира. Спомням си, че някога много го пиехме, но когато е с лечебна цел, знам ли може да има схема.

# 91
Ние изчезваме на разходка. ))
Ако някой ме разпознае да свирка. )))

# 92
привет, върнах се от отпуска. мнооого е хубаво да си в отпуска.ще пиша повече след обед или утре. надявам се че всички са добре. моят бръмбар пи антибиотик, но сега, да чукна на глава, е добре. дано всички са здрави.

# 93
Нещо много болни дечица тази година?  Confused Хайде, всички да оздравяват.  Simple Smile
Да питам аз-чува ли се нещо по въпроса за Макдоналдс в Плевен?

# 94
Ох, хич не ми се иска и тук да правят Макдоналдс. Дано не е скоро! По-гадна храна от тяхната храна наистина няма просто.

# 95
  • София
Ох, хич не ми се иска и тук да правят Макдоналдс. Дано не е скоро! По-гадна храна от тяхната храна наистина няма просто.
PeaceИ аз мисля така.Нито е вкусна,да не говорим за здравословна,а играчките ,които слагат,са като от левчето.Водихме децата няколко пъти в Сф на Макдоналдс-определено не им харесаха хамбургерите и картофките.А и двете обичат разни сандвичи. Wink
Днес не успях да отида да видя за този сок,закъснявахме за градината на Бубка.valja ,на един от линковете за аронията пишеше,че за деца се пие три пъти на ден по 25мл преди хранене.Сигурно чак другата седмица ще ходя,защото Ангел май ще е на работа и почивните дни,а на мен с тролея и двете деца хич не ми се ходи до там.

# 96
Хе, хе, Атракция и аз съм питомник на Смирненски, но само до седми клас. След това се нахаках в МГ-то... и след първата ми година там уцелих преместването от старата сграда в тази на Сторгозия. Та за три години три квартала смених  Laughing   
Пожелавам на всички да им оздравяват дечицата по-бързо и по-малко да се разболяват!

# 97
Здравейте ,аз разбрах,че Макдоналдс в Плевен ще правят следващата година/2008год./Но дали е вярно само времето ще покаже.
Моята Мими вече е почти здрава,но батко и мнооого кашля.Не му влияят сиропчета,нито таблетки за смучене ,а чай не ще да пие диването.  Crossing Arms
И аз бях снощи с цялото домочадие покрай фонтаните,ама като никой не познавам.Даже и да съм срещнала някой ,хич не съм разбрала.   Hug

# 98
Аууу   Rolling Eyes , колко е изоставена темичката. Thinking Що ли е така?Може би,защото е хубаво времето и всеки е хукнал нанякъде.  Whistling

# 99
Здравейте мамчета от още една плевенска малка дама и нейната мама Simple Smile. Надявам се че не е проблем да се присъединя към вас за да ви подосаждам  Party.Аз съм мама Цвети а бебка се казва Анна-Мария и е родена на 02.10.2006 г.Аз имам едно питане дано има някоя която може да ми отговори.Та става въпрос че ми се налага след Нова година да започна работа но не ми се дава малката на ясла защото ще е още мъничка а й тогава ще има много болни сигурно дечица та с тези вируси не ми се иска да я давам,та се питам дали някоя е запозната с намирането на детегледачки почасово и каде мога да попитам  Thinking.Ще съм благодарна ако ни приемете във вашите редици и ако някой може да ми отговори на питането.За сега лека вечер от нас и бързо оздравяване на болничките че видях че има такива.  Heart Eyes

# 100
  • София
Здравей,Цветомира! Hug
На въпроса ти не мога да отговоря,не знам към кого да се обърнеш за детегледачка.
Добре дошла при нас!Хубаво е да имаме нови попълнения! Hug

# 101
Здравейте мамчета от още една плевенска малка дама и нейната мама Simple Smile. Надявам се че не е проблем да се присъединя към вас за да ви подосаждам  Party.Аз съм мама Цвети а бебка се казва Анна-Мария и е родена на 02.10.2006 г.Аз имам едно питане дано има някоя която може да ми отговори.Та става въпрос че ми се налага след Нова година да започна работа но не ми се дава малката на ясла защото ще е още мъничка а й тогава ще има много болни сигурно дечица та с тези вируси не ми се иска да я давам,та се питам дали някоя е запозната с намирането на детегледачки почасово и каде мога да попитам  Thinking.Ще съм благодарна ако ни приемете във вашите редици и ако някой може да ми отговори на питането.За сега лека вечер от нас и бързо оздравяване на болничките че видях че има такива.  Heart Eyes
Потърси тук,може и да излезе нещо
http://www.bg-mamma.com/index.php?board=7.0

# 102
Здрасти, tsvetomira! Добре дошла  Hug Мога да ти дам телефон на една жена,която гледа почасово деца.Ако се интересуваш, драсни на лични, ще ти разкажа повече  Simple Smile

# 103
  • Плевен
Добро утро на всички!
Вчера гледах "Часът на мама", но не можах да разбера коя е мама Цоцоланка - имаше две майки с по три деца - едната говореше за неонатолозите, а другата за професия "майка". Валенце, ти знаеш ли коя е?

# 104
Здрасти и от мен! Аз тоя час на мама все го изпускам, но другата седмица,както го дават дъждовно, ще съм пред ТВ и ще зяпам.

Общи условия

Активация на акаунт