Диана, много са ти хубави синовете, от снимките струи такова щастие и блаженство, пу-пу, да сте живи и здрави всички!

Сиска, спокойно, след известно време съвсем ще свикнеш и ще си чувстваш апартамента вече дом

Дидка, приятно изкарване на Велинград

Ние бяхме в Мелник този уикенд, изкарахме добре, въпреки мизерния хотел
Пламен, както все иска "гуши" и да го носят, една сутрин баща му го носеше на конче и той забеляза, че отсреща се приближават майка с момиченце на неговата възраст горе-долу. Веднага каза "Пами сам!", баща му го свали на земята и като приближи съвсем момиченцето нашият като почна да стъпва на пръсти и да се перчи като петле
, много сладък ми стана.Черпя ви по случай именния ден на Пламен, и той празнува днес!
(още не знам как да пействам тук подобаващи картинки, та затова с тези 
Честит имен ден и на малкия Радо! Да си носи със здраве името!!!
. Всичките кремове го парят (мустела, нахтхерцен, ексипиал) съответно не дава да го намажа...а ако успея то цялата му кожа пламва. Снощи в крайна сметка биде намазан с буца масло, аз мажа, той гризка.... страшна сценка
.
Май доста мами се събрахме с новородени
за наше здраве. Аз ще трябва да си припомня повечко неща за кърменето, т.е. за това какво трябваше да хапвам че съм позабравила. Така че приятен следобяд на всички
Можехме да си правим компания