Слънчо есенен плахо напича, АПРИЛче топли дрехи не иска да облича

• 14 483
  • 284
  •   1
Отговори
# 15
Добро утро! Grinning

Днес излизах рано-рано и термометърът на колата показваше 3 градуса!!! Shocked

Филипка, дано да не се получи, като при мен!  Praynig На всичкото отгоре ми казаха, че е възможно трайно, да съм се обзавела с проблема, т.е. оттук насетне периодични срещи с хирурга.  Close Но това е казано от доброжелателки, не от лекар. Twisted Evil

В "Часът" мен пък най ме дразнеше онази леля, която уж занимаваше децата, но по-заета беше с това, да си подръпва блузката. Не можаха ли някое младо момиче, да подберат!? Rolling Eyes

Топъл ден!!!
Hug

# 16
Ние минахме от обилно разстройство на запек. Харесва ми това лекарство.

# 17
Добро утро!

Тук пече хубаво слънчице, само дето е 9 градуса  Confused Сутрин пускаме климатика, защото е 20 градуса в стаята  Crossing Arms Както и очаквах след ранното заспиване снощи имаше изпълнения нощес  Close

Енви, от какво се е получило това  Rolling Eyes

Ще щурмувам яслата с документи в ръка и се надявам на успех! Току виж сме с Алекс на Смини в една група Wink

Вече съм съгласна  Laughing Алекс от няколко дни се е научил да бута децата по площадката и после ги гушка, така че ако Ники го ухапе имаме готови действия  Joy hahaha Това на майтап обаче ми е много притеснено така, не знам как се е научил, но лошото е, че не знам как и да го отуча, обяснявам му, но не  Confused...Красе, пиши като отидеш и подадеш какво е станало. Аз си чакам служебните бележки, днес ще ми ги пуснат от София  Peace

Лек ден!

# 18
  • София
Смин, има такъв период, говори му - все нещо ще му стигне до мозъчето!

Пиша тук, за да го видите със сигурност - запазих часа 10 на 28,10, че да не ни го вземат. Днес ще пратя мъжа ми да отиде по някое време до там да даде капаро 20 лева, но трябва и за каже какво меню избираме - то се включва в цената от 4/5 лева: http://www.moetogardze.com/services.htm

# 19
  • София
Здравейте и от нас с Вальо!

И в нас е кучи студ и от 2 дена пускаме печка. Вчера като станахме, Т в спалнята ни беше 16,5 гр  ooooh! иначе през деня като грее слънчице е доста по-добре. Абе, слухове за пускане на парното да се чуват случайно?  newsm78

А моят дрисльо вече 5-ти ден ака по 3 пъти за 2 часа. Преди 1/2 час смених памперса, сега пак е готов и ако не смърдеше толкова, можеше и да се замисля да изчакам третото издание след час и половина. И с тоя негов отказ да седне на гърнето, половината ми пари само за памперси отиват.  Close

Вальо фобии няма други, освен спалнята. Манийте и при него са доста, а ината му е направо плашещ на моменти.

# 20
Вени, Вени. Натиснах от любопитство да видя какво е менюто и още на сандвичите се удавих в лиги. Аз между другото се опитвам да не стана над 80 кила, ама тъй като вече съм 79, едва ли ще успея. Е, отивам да видя какво прави хладилникът днес, как е, що е.

Ти не се чувствай виновна, де, аз по принцип обожавам да ям Simple Smile

# 21
Добро утро!
Драсвам ви два реда да се оплача - едното ми дете много рева днес. Предупреждавам най-добронамерено майките да взимат овреме мерки ако децата им реват за тях или ги търсят. Като ги дадете на ясла луди ще станете. Пък то тук не е ясла, а рева яко. А на държавната 25 ако плачат така кой знае кво става.... ooooh!
Пращайте ги по баби, по лели, по клубове с какички, за да свикнат отделени. Майката орлица не е добър вариант. Naughty

Иначе пишете ни и нас в бройката за клуба - иска ми се да го доведем и тони този път. Пица предпочитам, но ясно да се каже да не е някой боклук!Или мек сандвич по-добре...  chef

# 22
  • София
Ок, Аги, пишеме те! И аз мисля да е сандвич - най-нерисковано е !

Юлче, хапвай - сега ти  паднало! Не си дебела хич! Бебето ще е яшничко!

# 23
Сминс   bouquet
Вени   bouquet За сандвич.

Цвети, МамаТаня, честит рожден ден на голееееми патерици. Но ви желая толкова много здраве и щастливи моменти, че да ми компенсират закъснението.

Аги, успех в начинанието.
Енви, какви са тез пръстни проблеми newsm78

Ренка, искам и аз Симона да има фобия от спялнята и да си спи в леглото, затова винаги като я наказвам гледам да е на спялнята. Ама нъцки Sad
Симона май вече не е като Монк. Може би само ако види нещо изцапано (но не по себе си, там не я впечатлява). Данче, това май е след случката с калния Стас Wink

Обувки - още е с маратонки. не ги събува навън, но пък с шапката имаме големи проблеми.

За къпането да споделя, защото Симона премина през етап на ужастно ненавиждане на банята до това да не мога да я извадя от там. Къпя я на постелка , но затълйително и пълня едно малко легенче. В него къпем риби, кукла, пълним пласмасови чаши. Абе важно е игра да има и то разнообразна.

# 24
Добро утро  Hug

Ние проблеми с обли4ането нямаме, или поне не големи. Само със Шапки виждаме малко zор. В неделя Милена и баЩа й се прибраха от раzходка, и СаШо й беШе върzал Шапката не под бради4ката, а над главата  Crazy  Laughing

# 25
Слагате ли вече зимни шапки на децата!? Shocked

Не го мислете пръста ми! ОК съм!

# 26
Зимни не. Тънка паму4на, когато мн духа.

# 27
Зимни шапки - не, само качулка на якето му ако духа  Peace

Аги, а замисляла ли си се за вариант ако няма на кого да го оставиш и да искаш  Cry Е, ние сме така  Peace

# 28
Аги, а замисляла ли си се за вариант ако няма на кого да го оставиш и да искаш  Cry Е, ние сме така  Peace[/color]

Не сте единствените  Wink  Скоро дори Ще ми се налага да я оставя с 4иста4ката, а да ми правят zъбите  ooooh!

# 29
Аги, по-скоро "луди" стават госпожите и лелките. Mr. Green Но пък тяхната работа е да обгрижват, както кротки, така и ревящи, палави и пр. деца. Мама им връчва детето сутрин, макар и ревящо, и до вечерта.
Аз също нямам друг начин. Ще се отучи от мама именно в яслата. Брат й свикна, ще свикне и тя.
Peace

Относно шапките - замислих се, че вероятно намирате и есенни шапки!? Аз съм попадала или на лятни, или на зимни, или на по-средни варианти но за новородени. Но пък и ние при така лошо време не излизаме. Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт