Слънчо есенен плахо напича, АПРИЛче топли дрехи не иска да облича

• 14 506
  • 284
  •   1
Отговори
# 60
Аги, забравих да те поздравя за начинанието и за къщата   bouquet Много дестки смях и разбирателство, любов и парички, уют и топлина в нея   bouquet А за раздялата си адски права, даже не мога да си представя колко ще ми е трудно като го видя да плаче, отивайки на ясла  Cry....

Нашият първи ден....много ядене и скандал, че не искам да ям, бях обвинена, че не искам да кърмя от майка ми, заради това не ям  Shocked Close Резултатът беше качване на 5 кг за може би месец и после свалянето им за месец отново след като спрях да се тъпча под наставленията на майка ми, но бях супер неподготвена за кърменето, признавам си го  Tired Бях супер доволна, че всичко си бях изпрала и изгладила, защото и Али повръщаше много  ooooh!

# 61
Юлче, аз давам Саностол на Вили по 5 мл. Но на своя глава - доки не изписа.

Първият ден у дома - и двата пъти - невероятно облекчение за мен самата, че съм си отново у дома. Всичко останало ми се губи.

Мисчето не зачезна ли!? Thinking

Последна редакция: вт, 16 окт 2007, 17:20 от envia

# 62
  • София
Юлче и Реа пие Саностол по 8 мл. без да съм се консултирала с лекар.

А първия ден вкъщи премина в жесток рев и неистово желание да съм бременна отново на мига. Исках си просто голямото коремче!

Последна редакция: вт, 16 окт 2007, 19:42 от ramama

# 63
Абе Надето говори за първия ден на Стенли след завръщането му от родилния дом Joy hahaha rotfImaoА и ако е с мъж вече, дали ще се весне скоро при нас Wink.
Айде Смин още кърми, ама Филипа и Янчето с какво ще ги оправдаем #Silly
Разсмяхте ме страхотно

rotfImao rotfImbo smile3532 newsm62  Момичетааа, де да беше така  ooooh! Ама много ме развеселихте  Grinning

Рали, ама и ти си един шемет  Hug

# 64
  • Варна
Брей нямате изчитане Simple Smile
Уф, свърши са, подаохме ги тия пусти документи. Отсега нататък не зависи от нас.
Ники се е обзавел с червени петна по бузите и брадичката  newsm78 Уж не е хапвал нищо различно от друг път...Избиха му 2 кучета и още кривее..
Ха, срещнахме Смини. Николай се настани в нея веднагически, горкия Али гледаше много разтревожено  Wink Той, моя цял ден налита да го носят и гушат...
Ей, голяма мания му е компютъра, баща му и той все го взема снего да гърмят...Вече взех да се ядосвам, ще му повреди очите.
Купихме зимни обувки за почти 30лв. Харесаха му, тича, тропка...Поне са топли.
Айде лека нощ от нас...

# 65
  • София
Оф, днес не се спрях, разходки, оставих децата на свеки и на зъбар, после до УНСС - предадох дипломната работа! newsm44

Мъж ми е запазил и платил за 28,10 от 10 часа / диабетката ще трябва да става в 9  bouquet/, сандвич! Каза, че му се видяло по-малко от Барбарони, ама ... не останаха свободни часове, където питах!

За първия си ден пишете - много добър спомен имам и най-вече от факта, че още в колата Матей засука яко! smile3504 Мечатата ми да кърмя бе на път да се сбъдне!

# 66
И а давам Саностол.

# 67
Ех че весело тук Wink

За първия ден и аз да се включа - много спокоен, супер готино ми беше, само майка беше дошла в нас и преди да ни изпишат беше лъснала къщата, а предния ден изпрала и изгладила всичко, аз предварително бях приготвила почти всичко ...

А за раздялата си адски права, даже не мога да си представя колко ще ми е трудно като го видя да плаче, отивайки на ясла  Cry....
Ами много е трудно, но минава и този период ... Аз на втория ден бях готова да си го взема секунди след като влезе и го чувах как жално плаче, просто сърцето ми се късаше, но вече свикна сякаш и изглежда доволен и забелязвам как все повече търси деца да си играе като сме на разходка в градинката и как им носи солетки или играчки и страшно много се радва като го прави ...

Днес бях на първата родителска среща bowuu

Зимна шапка не съм купила още, една по-тънка му взех засега, но зимно яке му купих най-накрая. Ей за момичета има толкова голям избор, а за момчета ако нещо ми хареса няма номер за него Confused

# 68
  • София
Мъжете ми заспаха вече!  Grinning  Wine Glass

Тая вечер бях на народни танци, толкова кекава съм станала, че едва издържах до края. После направо ми трябваше носилка и дирекшън в Бърза помощ.  ooooh! А хем уж не водя заседнал живот, по цял ден тичам по малкия, ама явно не е достатъчно само това.

Първия ден, а и цялата първа седмица с малкия в нас беше за мен абсолютен стрес. Тоя период + престоя ми в болницата са от малкото моменти в моя живот, за които не искам никога да си спомням!
Втората седмица вече всичко си беше дошло на мястото, бяхме намерили вече облекчение за гадните колики, а и се бях престрашила за дълги разходки, та чак от тоя период са ми първите спомени за съвместния ни живот с малкия човек.
А тея бабини глупости зверски ме дразнят.  #Cussing out  Аз ако не си бях приготвила всичко преди раждането, нямаше абсолютно никакъв шанс да се справя после, както си бях сама с бебо.

Зимна шапка слагахме в неделя, че беше много студ, иначе засега сме с качулка.
А Вальо от вчера страшно се е променил, децата му взимат играчките, а той само стои до тях и ги гледа.  #Crazy Преди все налиташе да ги бие и хапе, а сега...  На какво ли се дължи таз промяна  newsm78

# 69
  • София
Голямо писане е паднало днес - направо си се озорих да ви чета  Mr. Green

Аз нали съм скарана с лекарствата и предписаните не давам на детето, а какво остана за неизписани.  Naughty
Видя ли зор - давам цицата и проблема бързо отшумява. Направо съм пристрастена кърмачка  Joy Но е факт, че и сополите не се заседяват много при Емо - дай Боже все така да е.

За първия ден какво да ви кажа - скъсах си нервите със свеки и с нетърпение очаквах да си хване влака за Варна. Останах сред най-любимите ми хора - детето, съпругът ми и майка ми и бях много щастлива.

Бях си приготвила всичко за изписването, но свеки държала тя да купи комплектчето за изписването. Каза, че плетената за случая пелена, колкото и да е хубава не била толкова представителна. След това казала на мъжа ми, че дрехите дето съм приготвила не били достатъчно официални и трябвало да съм с рокля - милия доста се беше ошашкал та дори искаше да ходи да ми купува - добре, че го вразумих. След като обикаляха свеки и любимия из софийските магазини най-накрая взеха някакво коплектче и ми го донесаха в деня на изписването така както си е било на витрината - избеляло, с накъсана опаковка и най-вече прашно. Все още се ядосвам като се сетя колко представително е изглеждал Емо с прашния комплект. #Cussing out
Спирам да пиша, че и на мен някой ще вземе да ми подари пистолет  Stop

На Емо не мисля да купувам шапки и шалчета. Миналата година му подариха няколко комплекта и си стоят неизползвани. Всъщност си имашe една любима шапка - сега се сещам, която странно защо не сваляше от главата си.

РодиHug Hug Hug

Фобии или мании няма освен, че е пристрастен към всякаква техника. Намирам го за нормално - просто човечето запълва базата си от данни Laughing
Енви, пожелавам ти бързо възстановяване  Hug

На болничките големи  Hug

С пожелание за лека и безревлива вечер отивам да се гушна с мъжете си.

# 70
  • София
Добро утро! Пийвам кафенце и ви каня!

И тази нощ всичко беше мирно и тихо, Матей вече дори не протестира като го сложа да ляга с кака!

Да ви се похваля - излезе и втория горен кучешки и пак без нищо - само с много лиги! Егати кефа!

# 71
  • Варна
Добро утро!
Вени, мерси за кафенцето и аз пийвам:)
Роди, дано не е нищо сериозно и си изкарате санаториума като една приятн апочивка Hug
Много се радвам на кърмещите, само дето не знам как ще ги отбивате Thinking
Моето звер е с обринато дупе, явно се дължи на марката памперси. Взехме Молфикс, докато свеки купи Либерото и айде..целия цъфна, отпред-отзад. А тия червени петна по лицето още се мъдрят.
Е, тия свекита, откъде ги намирате Joy Моята беше изпрала и изгладила всичко, а двете с майка ми бяха лъснали къщата. После не можах да си намеря покъщнината Simple Smile Даже бяха впрегнали и баба ми, тя милата сготвиля манджата, без да я поканена Joy
Още нищо не давам на Ники да пие, но си мисля за Фор Кидс, само не знам дали няма да е късно. Ако го приемат на ясла тогава, иначе не виждам смисъл. Една позната дава на щерка си и детето е здраво само докато пие сиропа, после в почивката прави ангини Rolling Eyes.

# 72
На мен пък никой и по никакъв повод, вкл. бременност и раждане, не ми е чистил къщата, не ми е подготвял яденето, не си е предлагал услугите по гледане на децата..., за купуване на дрешки, пране и гладене, да не говорим.
Изключвам мъжо естествено.
Ако изрично помоля за нещо - ще стане, но не моля.
Така че си представете и обратната ситуация, на която пак все на положителните страни наблягам,
но днес съм негативна...

# 73
Енви Hug Пак напомням за примера, никакви негативизми Wink
А, аз от моето свеки не се оплаквам, не ми чисти, не ми готви, веднъж в седмицата ни кани на обяд, после и оставяме Симона за няколко часа, не се бърка в семейните ни дела. Изключително финна мацка е тя. Само в този случай имаха издънка с майка ми, защото и двете настояваха да не купувам нищо. Но са изключили тази подробност като се купи, че трябва и да се приготви.

# 74
Добро утро! Grinning

Нуничка, да ти е жива и здрава сестричката!  bouquet

енви, да си негативна не ти отива Wink

Общи условия

Активация на акаунт