Гоблени-11

• 58 226
  • 472
  •   1
Отговори
# 330
  • ГОре на черешата...
Дъмпер, Хипатия благодаря   bouquet !

Остава да се захващам за работа Simple Smile.

# 331
ето какво ших тези дни за базара в Пазарджик

# 332
и това мишле   и тези коледни торбички

Последна редакция: сб, 03 ное 2007, 19:21 от vivi75

# 333
Записвам се при вас да ви следя за сега красотите т.к. нямам време за шиене. Но докато не станахме трима шиех с голяма удоволствие Hug

# 334
големи красоти си направила, vivi75  Hug особено мишката  Simple Smile
бела, намериха се неща и за моя вкус  Hug
по повод първата страница на темата. аз участвах в изграждането на библиотеката, там обаче никой ходи. дефакто труда ни е хвърлен на вятъра. казвам га, да не разчитате на мен този път. който има време за губене, нека го прави  Peace за мен не е проблем при запитване в тема да помогна с каквото мога  Hug

Последна редакция: сб, 03 ное 2007, 20:22 от Дъмпера

# 335
Дъмпера,благодаря.

# 336
  • в зоната на здрача
моми4ета , някои да има схемата и клю4а на тез сладурковци 'Малки ку4енца", оригиналът е на Галатея  Hug ако може да ми ги прати на titi70@mail.bg

Имаш поща....

vivi браво на теб  smile3501
kita мерси за тортата ,много е красива и ....вкусна.. Hug
tasha красива е гейшата ,а оная червената -кога,а  Crossing Arms

# 337
Момичета, какво ще кажете за тези ириси на Ван Гог, харесват ли ви, струва ли си?

# 338
не е мой стил  Peace , но всеки гоблен си струва труда, стига да е направен качествено  Hug

# 339
Ти какви харесваш? Ирисите и това сега обмислям:

# 340
  • София /Абсурдистан
И двата са много хубави, карай по ред - първо ушиваш единия, а после и другия  Mr. Green
Аз обичам много ириси, имам колекция със схеми с ириси. Ако искаш, ще ти изпратя  да видиш.
Може ли да ми кажеш как  качваш снимките направо под поста ти, аз колко пъти опитвах и все не става.

# 341
Пишеш каквото искаш, слизаш на долния или по-долния ред с ентера и слагаш копирания линк на снимката от пропъртис и после слагаш таговете за картинка и готово  Simple Smile

Мерси за схемата, няма нужда  Hug

# 342
pepi_r,втория гоблен много ми хареса,имаш ли схемата?
Имам я, благодарение на Иваничка   Heart Eyes Тъй като не ми даваш e-mail ти я давам тук, а и на който му хареса също може да си я смъкне  Hug
http://images20.snimka.bg/004421882-big.jpg

# 343
Блонди, този втория е готин  Peace ти на галатея ли държиш. на казанлъшки гоблен гледа ли каталога? имат доста добри неща. аз вече 4 уших и качеството е супер.

# 344

Общи условия

Активация на акаунт