И честИт празнИк на ТИтИ! Да тИ е жИво И здраво детето, много радост да тИ носИ!
СердИка масата е стахотна! Не вИ лИ беше жал да я развалИте?
А още повече се радвам, че Мини е сговорчива и помагаща кака! Браво 

Направо ме смая! Много е красиво и чак се засрамих, че не съумявам и аз

Страхотна домакиня си! Да знаеш, че скоро време няма да те поканя на гости обаче.....поне докато не се понауча и аз малко такива вълшебства да правя 
Хвърлих ги всичките
Трябва да си предвидиш лепило за тях, ако твърдо си решила, че ги искаш.
Много мили разказчета!
Много бързо да се установите и с много щастливи спомени да го изпълните.
Целият етаж се обърна да ни наблюдава истерясването.....В колата не ми издържаха нервите и ревнах и аз, защото имах чувството, че ще полудея
Дойде ми много целият този цирк, който беше предшестван от цял ден молби и уговорки да не се отделя от мен, че някой може да я вземе, да не седим по 20 мин. на всеки 2 крачки и какво ли още не, като например докато аз съм си оставила кредитната карта на касата и се опитвам междувременно да прибирам разни глупости в чантите+ да я гледам какви ги върши, тя се засилва с пазарската количка (от тези с количките за деца от пред) към хората да ги блъска
разказах само най- основното, а останалата част от всевъзможните магарии през деня няма да ми стигнат и 15 страници да ви опиша (надали ви казвам нещо ново, ама днес за пръв път ми дойде наистина твърде много, а и тя надмина себе си по тръшкане и сцени). Как ще се справяме с тия скорпиони в пубертет незнам

т.е. много е възможно къщичката за 30-тина лева всъщност по обичайните детски магазини да е 100, което вече не би било евтинджос 

Препоръчани теми