НОЕМВРИЙЧЕТА '2005 No 3

• 14 844
  • 290
  •   1
Отговори
# 210
  • Измир
ЧестИт 2_рИ рожден ден на Деян!
И честИт празнИк на ТИтИ! Да тИ е жИво И здраво детето, много радост да тИ носИ!

СердИка масата е стахотна! Не вИ лИ беше жал да я развалИте? Simple Smile

# 211
честит рожден ден на деян! честит празник, тити! пожелавам ти да е жив и здрав, много палав и все така ухажван момък  Party

обичам да ми е шаренко и празнично  Blush
сердика, страхотна маса. в ресторант ли е това или е твое дело?

# 212
ЧЕСТИТ ВТОРИ РОЖДЕН ДЕН НА ДЕЯНЧО!!! ВСЕ ТАКА ДА Е ЗДРАВ, ЛЪЧЕЗАРЕН И ИЗПЪЛНЕН С ЛЮБОПИТСТВО МАЛКИЯ ЧАРОВНИК!

кукла, радвам се, че се разписа  Grinning А още повече се радвам, че Мини е сговорчива и помагаща кака! Браво  smile3501

Сердика, аранжировката си я бива! Наистина е приятно есенно празнична!

А аз днес чакам гости отдалече. Затова изчезвам да си чистя и готвя, докато палавата Адрианка в леглото си нанка  Whistling

Хайде лек ден, момичета!

# 213
  • Gabrowo->Sofia
Здравейте и Честита Втора Годинка на всички вече пораснали ноемврийчета!
Направо срамота, без малко да пропусна темата, това ми е първи пост от не знам колко време....
Сердика, как я опазвате тази красива аранжировка на масата.... У нас трудно покривката остава върху масата, камо ли такава красота  #Crazy Направо ме смая! Много е красиво и чак се засрамих, че не съумявам и аз Embarassed

Последна редакция: сб, 27 окт 2007, 17:15 от diddi

# 214
  • Карлово
Е, Сердика, такава красота си сътворила!

# 215
  • София
Честит рожден ден на Деян, неверния годеник на толкова много млади дами! Много да е здрав! Да знаеш, тити, има голяма вероятност догодина по това време да ни се оплакваш, че не можеш му затвори устата...

Ние пък снощи бяхме на ресторант (в "Доктор Фауст") да празнуваме не имен, а рожден ден. Много хубаво си изкарахме, само двамата, хубаво хапване, свещ и бутилка вино. Но след като се прибрахме, зачекнахме философо-обществено-морален спор, който завърши катастрофално към 4 сутринта  Mr. Green Не трябва да сядат да спорят два скорпиона, не е добра идея.

Сердика, превъзходен вкус и изпълнение!  bouquet

# 216
Привет и от нас!
Честито на двегодишните децица. Да са живи, здрави, щастливи.
Ние вече сме в новата къща и имаме интернет. Днес си сглобихме някои мебели, поставихме корниз и пердета, купихме килим за детската. В момента дори пиша на тъмно, защото мъжете поставят осветителното тяло.  Ей много ме радват такива дейности.
Ванко много активно се включва във всичко, направи всички неизискващи силата на възрастен дейности по гардероба на мама и тате, сега се бори с бюрото си. Гошко ходи на ясла тази седмица за първи път целодневно. Госпожите/лелки в групата му са много мили, детето влиза с желание. Забавно му е, пеят песнички играят на игри и ни учи в къщи. Пет е любимото е любимо число, дори в края на ноември мисли на пет да става. Бърбори много и непрекъснато. Батко му го учи да брои на немски и в четвъртък направи демонстрация крещейки на моста на НДК докаго разглеждахме невероятните снимки на Ян Артюс-Бертран.
Сердика, много красиво.   bouquet
Симка, за ти е жив и здрав рожденника. Все така на хубави места да те води, а за споровете сигурно си свикнала. Wink
Кукла много се смях. Скоро май сте гледали Опасно оръжие. Laughing
Поля, ехоооооо

# 217
  • Димитровград
Честит рожден ден на Деян!!!Да е жив и здрав!!!Другото само ще дойде!!!
Сердика,страхотна подредба!

# 218
Сердика направо се засрамих, като видях какви красоти си сътворила. Шапка ти свалям. Майка ми никога не е имала усет за подобни неща и аз естествено смело вървя по нейния път. Може би е една добра идея да се позамисля и да обърна нещата в друга посока...
Маса и столчета видях ги днес в Пигис на живо в детския кът и изобщо не ми се сториха големи. Имаха само масата обаче и преди малко ги поръчах от Кикиморското царство.
Декорации взех декорации с Мечо пух, но от тези които са малко по-дебелите. Нещо повече ми харесаха на външен вид. Да видим какво ще сътворя и колко време ще оцелее. То има време де, все пак първо трябва да се преместим в новата къща. Вбесявам мъжа ми като казвам "е то не е ясно кога ще се преместим". Той много иска да е най-късно на 15 Ноември, но нещо не ми е ясно как точно ще стане  Mr. Green

# 219
Сердикаsmile3501 Страхотна домакиня си! Да знаеш, че скоро време няма да те поканя на гости обаче.....поне докато не се понауча и аз малко такива вълшебства да правя  Whistling

Еххо, аз съм по- доволна от плоските, тъй като тези релефните нямат залепяне направо  ooooh! Хвърлих ги всичките  Crossing Arms Трябва да си предвидиш лепило за тях, ако твърдо си решила, че ги искаш.

Кукла, монго се радвам, че си ни навестила   bouquet Много мили разказчета!

Били, да ви е честито новодомството   bouquet Много бързо да се установите и с много щастливи спомени да го изпълните.

Днес Нана за пръв път ме докара до рев от безпомощност да се справя с ината й!!! След цял ден поносимо тръшкане и фасони, денят ни завърши с невероятна сцена в Пикадили в мола, с безумен (не мога даже да ви го опиша) рев и бръскане  tantrum Целият етаж се обърна да ни наблюдава истерясването.....В колата не ми издържаха нервите и ревнах и аз, защото имах чувството, че ще полудея  smile3514 newsm45 Дойде ми много целият този цирк, който беше предшестван от цял ден молби и уговорки да не се отделя от мен, че някой може да я вземе, да не седим по 20 мин. на всеки 2 крачки и какво ли още не, като например докато аз съм си оставила кредитната карта на касата и се опитвам междувременно да прибирам разни глупости в чантите+ да я гледам какви ги върши, тя се засилва с пазарската количка (от тези с количките за деца от пред) към хората да ги блъска  Shocked Два пъти я завръщах и търчах обратно, влачейки нея и колата обратно към касата и то пак продължава.....И накрая истеряса безумно, защото баба и я взе в ръце, понеже реши че ще седи на пейката пред касите, а на мен жилите ми се бяха опънали до безумие със стоте торби в ръцете ми, а и бързахме да се прибираме...Ей, това дете стана  devil разказах само най- основното, а останалата част от всевъзможните магарии през деня няма да ми стигнат и 15 страници да ви опиша (надали ви казвам нещо ново, ама днес за пръв път ми дойде наистина твърде много, а и тя надмина себе си по тръшкане и сцени). Как ще се справяме с тия скорпиони в пубертет незнам  Crazy

# 220
милейди - ние затуй си стоим /предимно/ у дома и правим един-два мноооого мащабни пазара в месеца. като вчера - извикахме гледачката, метнахме децата и за 3 часа овършяхме навсякъде.

еххо - ми то тия маси ги имаше налични в самия магазин. ние вчера бяхме в пигиса да пазаруваме памперси, пюрета и т.н. за камен /ей, пак се завъртя живота - при мен пак се почва същият рефрен - пюрета, каши, забрани от сорта на 'не очилата', 'не ме скуби', 'не дърпай кабелите', 'не плюй манджата', 'не бъркай в контакта'  Mr. Green/ и ги видях до самия вход - 112 лв., ако не ме лъже паметта  Wink

сисси - по повод къщичката. малко в страни, но все пак да кажа, че вчера в в пигис видях едно надуваемо еленче за подскачане, което струваше 52 лева, а в магазина, за 1 лев, за който разказвах, същото беше 17 лв.  Wink т.е. много е възможно къщичката за 30-тина лева всъщност по обичайните детски магазини да е 100, което вече не би било евтинджос  Wink

ДЕСИТКА - ПОЖЕЛАВАМ ТИ ЕДНА ПО-ДОБРА ЕМА ПРЕЗ СЛЕДВАЩАТА ГОДИНА! 
да е образцова по-голяма сетричка!
здравето, разбира се, си остава като първо пожелание!

и аз да кажа, че съм тотално объркана от всички предложения от перуански агенции, които идват в пощата ми. миналата седмица изпратих едно и също запитване към 10-тина агенции и започнах да получавам тотално различни отговори със съвсем малко отклоняващи се една от друга цени. вече не знам на кого да вярвам, кой маршрут е по-добър и чия цена е по-адекватна. накрая ще отсвиря всички и ще тръгнем тотално самостоятелно.
да ми имате терзанията, а?  Mr. Green

...

ХА-ХА - сега се заслушах какво пее филков докато сменя памперса на камен /докато аз пия кафе и пиша тук-там/ "...ник'ви грижи не изискват и никога дори не пискат. те се гледат сам-самички ..." и нататък не запомних.
досетих се, че в песента става дума за децата, явно  Mr. Green  hahaha

Последна редакция: нд, 28 окт 2007, 08:00 от majceto

# 221
  • Димитровград
ДУ!!!Да е жива и здрава Емата! newsm59
Милейди,и Едита истерясваше вчера в магазина.Аз си пазарувах спокойно,направих се на луда и тя спря да надува гайдата.Една жена ми предложи да излезна от магазина,защото детето ми било изнервено.Аз и отговорих "Добре" и си продължих спокойно да разглеждам.А пък за ходенето и за спирането-ние сме си с количката още.

# 222
Честит рожден ден на всички, които съм пропуснала.
Деситка, да е много послушна Емата и да е здрава.
Аз бях в София, 2 дена. Аиде после ще пиша, че Кити не ме оставя сега.

# 223
  • Измир
ЧестИт рожден ден на Ема!  newsm59

*MILADY* пестИ сИ нервИте, защото ще Има И по_лошИ днИ. Дано да не са много.
СИмка, да тИ е жИва И здрава половИнката!
БИлИ, много радост И усмИвкИ в новИят апартамент!

НИе вчера бяхме в едно много прИятно ресторантче с прИятелско семейство И деца. За първИ път се чуствах толкова спокойно. Сепаретата бяха разпределенИ като в отделнИ стаИ И децата сИ щъкаха насам натам без да прИтесняват нИкого.

Оказа се, че на мъжа мИ от 1_вИ му Идва нов колега, който е за първИ път в RO И ще трябва да работят заедно поне 10 дена докато свИкне. А аз от тук  бях прИготвИла всИчко за РД на СевИ, който е на 3_тИ, в СофИя. ГостИте са поканенИ.
Сега обмИсляме варИанта аз сама да тръгна с колата И детето до СофИя, но все пак са над 400 км. Само като сИ помИсля как дорИ И във wc_то ще трябва да сме заедно Crazy
Пък И не мИ се празнува без таткото...

# 224
  • Карлово
newsm59  Честит рожден ден на Ема!  newsm59

Общи условия

Активация на акаунт