Започнаха градинските неволи, но ДЕКЕМВРИЙЧЕТАТА са готови - 2

• 22 582
  • 290
  •   1
Отговори
# 165
  • на езерото
   Елексир, Честит Рожден Ден  bouquet
 Много здраве и щастие ти желая! Значи си скорпион като мен hahaha, личи ти  PeaceПриятно изкарване на деня!

# 166
  • Sofia
И от мен честито!  bouquet
Ние най-после днес тръгнахме на градина Crazy

# 167
Елексирче да си жива и здрава, много успех и много ама много усмивки

# 168
  • у дома
ехо, привет!  Flutter

newsm59
 Честит Рожден Ден, Мирянче! Една гореща прегръдка от мен и Катето! Вълшебни мигове на обич ти пожелавам, весело настроение и приятни изненади от най-скъпите на сърцето ти!    newsm51

# 169
Честит Рожден Ден, Елексир!!! Най-, ама най-добри пожелания и много готин празник днес!!!

Амиии... Савко не е много по-добре, засега още изчакваме дали ще се наложи друго освен капките и нещо за сваляне на Т, но пак вдига, нищо не яде и т.н. Ушите наново се били възпалили, гърлото поне вчера все още беше ок...
Много се чудя, но май за ноември няма да платя в градината - вече и аз ставам фаталистка, че ако плащаме цяла такса, той ще боледува повече и ще ходи по-малко, докато ако плащаме ден за ден, това няма да се случва... ще видя и в градината доколко ще са съгласни... впрочем, май не споделих, че не приспадали пари от таксата при боледуване  Mr. Green
от листата - ами лепихме ги на хартия и рисувахме наоколо, но Еж не се въодушеви много, т.е. поне не свързваше рисунките с листото, а двете дейности - лепене на листо и рисуване на същия лист - си му бяха някак отделни... това за короните звучи много идейно!

поздрави!

# 170
  • у дома
Мирянка, на колко ставаш днес?

Пинка, коя е твоята РД дата/година? Как е Ники?

Нели, к'ъв е тоя интерес - леличка съм отдавна, рождената ми дата се е загубила нейде в хипарската 73та.  Mr. Green
Замлъкнах, щото работим, а висенето във форума е краста, ама работа не върши..  ooooh!

При нас стачката приключи окончателно - градината ни работи вече целокупно!
Засега няма с какво особено да се похвалим - Катето и Стефчо  Crazy сутрин рееееев, голямо дуо е сутрин, вечер все последни 2мата ги заварвам - черпим ги банани, после гоненица, не мога да я придумам да си тръгваме госпойцата.
Четвъртък имаме родителска среща Iва Б група, най-сетне, откога я чакам тази заветна първа родителска среща,    Crazy

Неви, вие Савко водите ли го на хомеопат?  newsm78

За театъра- Катето тази събота за първи път сама поиска на театър - запланувала съм пазаруване на билети за постановки за целия сезон.
Значи Хензел и Гретел ще се гледа.. А къде дават Пепеляшка?  newsm78

# 171
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ЕЛЕКСИРЧЕ!
ЖИВА И ЗДРАВА ДА СИ И ВСЕ ТАКА ДА ОЖИВЯВАШ ХОРАТА,
както днес оживи темичката ни с повода си!
Скорпионка си, значи. Ами що така, ние уж сме в хармонични зодии с тебе... newsm78 Mr. Green
Само една бърза прегръдка за Савко Hug. По-късно ще пиша повече. След 11,30 очакам последното от трите изследвания за бактериусите.... Praynig

# 172
  • София
Благодаря ви, момичета. Много приятно ми стана.

Скорпион съм, да. Хапя по много и начесто.

# 173
  • у дома
Мирянка, няма да ни уплашиш..  Mr. Green  smile3534 smile3533

ние пък такава си те харесваме..  Flutter

# 174
  • София
А, да ви плаша. Че то тук 90% сте такива Simple Smile

Да ви напиша и аз за родителската среща - Нелката сигурно се обиди малко, ама аз го посръфах този татко. Не за друго, а заради организирането на другарски съд. Иначе и аз съм съгласна, че трябва да има по-висок контрол, макар че честно казано се съмнявам, че е възможно да няма инциденти. Мен ме подразни, че Пенчо беше изкаран едва ли не злодея на групата. Не обичам такива квалификации, особено за дете. Има и друго такова дете, което ежедневно и ежеминутно дере и хапе другите деца, но никой нищо не каза. Та, мисълта ми е, че по-буйни деца винаги ще има, но не е нужно да ги заклеймяваме така. Както и да е, мисля, че се разбрахме. Надявам се да няма повече такива инциденти.

# 175
А като си се родила днеска, що не казваш преди колко години  Mr. Green

Моят поздрав:
цък
ПУСТЬ БЕГУТ НЕУКЛЮЖЕ

Пусть бегут неуклюже
Пешеходы по лужам,
А вода — по асфальту рекой.
И неясно прохожим
В этот день непогожий,
Почему я веселый такой.
Припев:
Я играю на гармошке
У прохожих на виду…
К сожаленью, день рожденья
Только раз в году.

Прилетит вдруг волшебник
В голубом вертолете
И бесплатно покажет кино.
С днем рожденья поздравит
И, наверно, оставит
Мне в подарок пятьсот «эскимо».

# 176
  • София
Абе, не злобейте. Аз съм млада, на 28 ставам. (хи-хи-хи)

# 177
  • София
Честито и от мен. Все по-лежерен, по-охолен и по-елексирен да ти става живота!!  Wink

Нело, кво си ни заяла на тема възраст? Фъстъче, наборе, нЕма да й се даваш на таз недораслата   Wink

При мен положението е зле, и както споменах, до края на годината ще е така. Чести включвания не се очертават. Съботно-неделно обаче сме на линия (физически, не онлайн, щото пък от вкъщи малката полудява като седна пред компютъра).

# 178
  • Sofia
На някой май му тежат годинките,ли Wink

# 179
ОТРИЦАТЕЛНИ СА - И ТРИТЕ!!! newsm44 Утепахме ги!!! И да знайте, че майчиното чувство не е това, което беше! Laughing За щастие, за щастие, за щастие!

Общи условия

Активация на акаунт