ЮНСКИТЕ деца - най-красивите слънца!

• 18 723
  • 301
  •   1
Отговори
# 165
Здравейте!

Вчера бях на родителска среща...може би ще счупя рекордите по изваждане...

На нас тя ни струваше 70 лева.

Възмутена съм Crossing Arms

# 166
Стига бе! Shocked
Защо толкова?Нас ни изнудиха и по една играчка,но не казаха за каква сума да е.И аз купих една парцалена кукла за 15лв. Mr. Green

# 167
Стига бе! Shocked
Защо толкова?Нас ни изнудиха и по една играчка,но не казаха за каква сума да е.И аз купих една парцалена кукла за 15лв. Mr. Green

30 за учебни пособия
20 за маркери, флумастри, моливи, гланцова хартия и т.н.
15-20 за шкафчета, бюро

Confused

# 168
  • София/Сливен
Айде стига бе... аз като съм с двама... после какво ще ядем. При нас общо 70 лв. - за баткото 40 и за малката 30. Вътре влизат и 5 лв за коледен подарък - купуват нещо хубаво и после остава за градината.

# 169
Айде стига бе... аз като съм с двама... после какво ще ядем. При нас общо 70 лв. - за баткото 40 и за малката 30. Вътре влизат и 5 лв за коледен подарък - купуват нещо хубаво и после остава за градината.

оооо нашата коледна програма е друго перо, отделно...

а преди няколко месеца вече дадохме по 30 лв. за въпросните шкавчета и бюро, но не стигнали парите

# 170
  • София/Сливен
Е, при нас столчетата ще се подменят - не можаха ли миналата година да ги сменят, че само Тошко беше на градина. Сега са двамата Laughing - 2 столчета.

# 171
 Мин.година ние си носехме подаръците,които им даде дядо Коледа и после си ги взехме в къщи.Тая година нищо не са казали още.
А за столчета и др.мебели не са ни искали пари на нас. Mr. Green
Но вече има изложени снимки и календари ,за да си изберем .Днес ще питам кога ще ги снимат,че да направим прическата. Laughing

# 172
  • София/Сливен
И при нас беше така в Сливен. Но тук е така - и за мен по евтино, и после не ходя в къщи по един куп играчки; и там имат хубави играчки, нали все пак там прекарват повечето си време.

И нашите календари са ги изнесли, но на мен тази година не ми харесват. Само с един лист са (картон де) - т.е. всички месеци заедно, цифрите са много малки и не се виждат отдалеч, а нали това е целта на стенния календар. Настолните по бива. И джобни има. Само не знам дали ще се съгласят да ги снимат двамата заедно - искам да си ги имам заедно. Нас със сестра ми винаги ни правеха обща снимка в градината - и на рождени дни, и на Нова година.

Щях да ви показвам миналогодишните, не се сещам дали ви ги показах. Бяха с 4 листа - по 3 месеца на лист.

Ето го:

Последна редакция: пт, 16 ное 2007, 14:22 от М_е_г_и

# 173
Да и нашите бяха по три месеца на лист. Simple Smile
А сегашните не са. Sad

# 174
http://images12.snimka.bg/001911656.jpg това е снимката от мин.година,календара го нямам на снимка. newsm78

# 175
  • София/Сливен
Горе ги сложих снимките. Сегашните са 2 вида - единия със спайдърмен (аман от тоя спайдърмен), другия с Мики Маус - възможно е да е с Мини маус - нали все пак е за момиченцата. А пък аз не искам нито единия, нито другия. Искам да ми ги снимат двамата заедно, аз ще си купя календар с празно място за снимка и ще я сложа. Иначе къде ще ги увесвам 2 календара.

# 176
Аз в понеделник ще я водя с мъжо и ще решим тогава кой да изберем.Ние подаряваме и на баби,пра-баби,лели,чинки... Laughing
Но общо взето никой не ми допадна. Rolling EyesДа видим тати кой ще хареса! Party

# 177
  • София/Сливен
Даже и да подарявам, е хубаво да са двамата на снимката. Не мога да оставя в къщи един с Велина, а да подаря такъв с Тошко; или обратното.

# 178
Даже и да подарявам, е хубаво да са двамата на снимката. Не мога да оставя в къщи един с Велина, а да подаря такъв с Тошко; или обратното.
Така е. Peace
Но при нас няма такъв шанс.Каката ни е много голяма. Laughing

# 179
Здравейте  Hug
При нас календари още няма,но предполагам, че в началото на Декември ще е Simple Smile
Сега ме тормози да и рисувам, нея, мене, татко и, брат и...
Няма оправия еееей ooooh!
Пък чак и да си приличат бе, и токчета да съм и била направила...

Общи условия

Активация на акаунт