ЮНСКИТЕ деца - най-красивите слънца!

• 18 958
  • 301
  •   1
Отговори
# 180
Maле М_е_г_и, от къде влязох да разгледам календарите, та видях и тортите ooooh!
Ти ли ги правиш тези вкуснотийки, страшни са Peace

# 181
  • София/Сливен
Ами радват се децата. Велина миналата седмица като ме види в кухнята и все пита - Крокодил ли готвиш?  Laughing Пък е минала почти година откакто го правих. А тази вечер си поръчва торта за рождения ден - къде е чак. Нещо не можах да я разбера, приказваха си с баща си, но поне разбрах, че няма да е една. Ей такива работи...

# 182
  • София
Къде сте бе хора?Марио си ходи на детска,но да ви кажа много е взел да ми отговаря,някой път ми идва такъв шамар да му лепна.....,но все се въздържам,4е си мисля,4е аз сега съм по-нервна.При вас как е?

# 183
Моята вчера пак паднала в детската.На горните зъбки по средата има една ципичка,като под езика,не знам как се казва точно.Цялата е отлепена от венеца и сега пак сме на супи.Толкова палаво дете! ooooh!

# 184
  • София/Сливен
Ох, че е палава. Дано и минават раните бързо.
Велина 2-3 дни си е в къщи, че кашляше малко. Но вече е добре. Утре ще ходи на градина.

# 185
И Вики си ходи на градина, през ден я пращам с някое детско да има да гледат в детската, оборудвани са с ТВ, ДВД и т.н.
Поне попадна на най-готните учителки. Все искат в тяхната група да е най-хубаво, всичко да има...
И децата са доволни и ние родителите съответни Wink
МАRIKA, опасна е твойта кукла, нещо много пострада с тая устичка милото Hug Дано се оправя по-скоро Praynig
А за отвръщането не ми се приказва, колко време беше без шоколад и детски тя си знае, най мразя да ми каже да и дам примерно нещо и да отсече ВЕДНАГА! Е лудите ме хващат в такъв момент Simple Smile
Иначе нищо ноео около нас Mr. Green

# 186
  • София/Сливен
А пък когато аз искам нещо да се свърши веднага, оглушават по странен начин.  Laughing

При нас  не върви това с шоколада, защото и без това не купуваме. Телевизор нямаме. На компютъра от сто години не съм им пускала нищо, пък и те не изявяват желание. А и при нас е друго - ако накажеш единия да не гледа - другия дето не е виновен и той е ощетен.
Засега заплахата е - няма да отидеш на детска градина.
3 дни беше в къщи и каза, че и е скучно с мен, искала на градина.

А пък за градината не съм доволна, че имат телевизор в групата, Тошко се връща със зачервени очи понякога. Преди като беше общ в една зала, беше по-добре - не ходеха толкова често.

# 187
Оооо толкова често ли им пускат ТВ?
Тук си имат някаква програма и им пускат преди обяда, след като свършат със някое занимание после не

# 188
  • София/Сливен
Не, не им пускат често, но аз ходя да го вземам късно - и ако е гледал филмче (например "Спирит", за да се ориентираш за дължината на филма), той го е изгледал почти целия, и си му личи по очите. Преди обяд няма време за филмчета, ако позволява времето ги извеждат навън. Не е казвал, че са гледали преди обяд, само вечер когато вече им писва на учителките.
Когато отивам около 6 без нещо, във всички групи на долния етаж са включени телевизорите - минавам покрай прозорците. На горния вероятно е същото. Но не всички деца са пред телевизора, голяма част си играят с играчки, само най-вманиачените гледат. Навярно и в къщи така са свикнали.

# 189
Ухааа, 6 без нещо браво на вашата градина, тук аз я взимам 5 - 5 и нещо последна.
Нарочно последна, че да си поиграва с децата.
Вчера беше наказана без шоколад, обаче, дойдоха гости-донесоха и, баба и и тя и даде и ми замина дисциплината направо  Joy

# 190
Аз я взимах рано до сега.Снощи отидох в 5 ,тя не иска да тръгва пак.Госпожата каза да ходя към 5 и 30-6 ,че да си поиграела. Laughing
Днес ни снимаха за календарите,на 17 или 20 ще ни е празника и тогава ще ни ги подарят.Сега събираме пари за двд и играчки,а за другата седмица трябва да носим герлянди и играчки за елхата.Имат голяма изкустена елха от мин.година и ще я украсяват. Grinning

# 191
Меги,ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН!

newsm59 newsm59

Желая ти много щастие и любов!

# 192
  • София/Сливен
Благодаря ти, мила!  Hug

# 193
Меги,честито! Hug
Желая ти всичко хубаво! Grinning

# 194

ЧРД М_е_г_и, да си жива и здрава, много щастие и късмет!

Общи условия

Активация на акаунт