ЮНСКИТЕ деца - най-красивите слънца!

• 18 938
  • 301
  •   1
Отговори
# 195
  • София

ЧРД М_е_г_и, да си жива и здрава, много щастие и късмет!
Меги,аз се вклю4вам на патерица.4естит Рожден Ден

# 196
  • София/Сливен
Благодаря ви момичета!
Щях да ви показвам тортата, но сега нямам време (довечера пак ще имам гости). После задължително ще я видите.

# 197
Благодаря ви момичета!
Щях да ви показвам тортата, но сега нямам време (довечера пак ще имам гости). После задължително ще я видите.
ок Hug

# 198
Чакаме я Simple Smile
ти нали си си майсторка Wink

# 199
еееей, жови ли сте бе жени?

# 200
еееей, жови ли сте бе жени?

болна съм smile3515

# 201
  • София/Сливен
Ами тук сме си, ама напоследък пиша повече в Набор 2001, че и за училище ровя... Нали малката свикна вече на градината, сега да се заема с големия... Божеее, догодина ученик...

# 202
жива съм и аз, но напоследък много  работа имам, а и с коледното парти се занимавам и не ми остава много време да пиша на други места.

Ние сме добре, с мъжа ми бяхме 3 дена на Банско, фирмено парти, Калоян беше при баба си и дядо си...
В градината е добре, но е доста буен, казват госпожите и се води по хулиганите в групата...

Незнам какво да направя...

Иначе аз се опитвам да се разболея, тоест карам грип на крак..това най много го мразя  Sick

# 203
  • София/Сливен
Ей, забравих да пусна тортата... Ето тук http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=241063.msg5684443#msg5684443
Не стана толкова добре, но вътре пък е много хубава, т.е. вкусна (което няма как да се покаже).

# 204
Здравейте Simple Smile
Болните да се оправят Praynig Hug
Меги, разбиваш ме с твойте вкусотии...

# 205
Меги,има как да се покаже,що не ни покани? Mr. Green Laughing
Оздравяваааам. PartyДнес съм мнооого по-добре. Grinning

# 206
Меги,има как да се покаже,що не ни покани? Mr. Green Laughing
Оздравяваааам. PartyДнес съм мнооого по-добре. Grinning

Радвам се за тебе, а Меги, като и глядам вкусотийките, кой ли ден ще вземем да я изненадаме с неканени гости Hug

# 207
  • София/Сливен
По добре да предупредите, че да има време за торта...

Радвам се да чуя оздравяващи новини, хайде сега и Лили да се похвали, че оздравява.

На нашите ще им правят снимки за календарите на 4 дек. Обещаха ми да са двамата на снимката, имали такава практика...

# 208
Нашите снимки бяха в петък,но календарите щели да ни ги подарят чак на празника.

# 209
хваля се  Grinning, аз не съм се и тръшнала сериозно де, на крак го карах, но днес съм по - добре от вчера

меги, по тортата, по тортата и ти разгледах албима с вкуснотийките...
Силно съм впечатлена, аз уж умея да готвя и да правя красиви и вкусни нещица, но ти ме сложи в най миниатюрния си джоб.

Така съм се ентусиазирала, че започвам да чета сериозно темичката за тортите, украсите и т.н. и да се уча от вас Grinning

Общи условия

Активация на акаунт