Как наричате половите органи на бебчетата, когато говорите за тях?

• 19 938
  • 339
  •   1
Отговори
# 255
Лелеее ooooh!
Какво е "дуда", "шушка", "чочка", "катеричка"!!!! #Crazy...а как казвате на рамото, коляното, очите, корема, носа, ушите???????
Защо последните наричате с истинските им имена, а пенис и вагина са неуместни във вашите уста и представи за нормални човешки части?!?!!?
Сексуален подтекст, а и какъвто и др да ви дойде на акъла има само във вашите глави /т.е. на възрастните/-децата приемат всичко без предразсъдъци и подтекст Naughty

# 256
Защо последните наричате с истинските им имена, а пенис и вагина са неуместни във вашите уста и представи за нормални човешки части?!?!!?

За мен "пенисът" и "вагината" се появяват през пубертета. Дори педи-то го нарича пишка, а не пенис.
Някои от думите за момичета обаче ме изумяват, толкова са странни и лигави...  Rolling Eyes

# 257
Е, това за предното и задното дупе е уникална простотия ... ooooh!  ooooh!

# 258

Само това ли??? Joy Joy

# 259
майка ми говорейки с мен за това място казваше "пиша", в последствие с брат ми "чурка". аз на моя син също казвам "чурка", предполагам, че ако си имам момиченце ще е "пиша". както е написала една майка трябва да внимаваме с думите, които използваме и все пак да е свързано с пишкане Simple Smile  Peace

# 260
дуда,дудка,дудулина-за момиче

# 261

Само това ли??? Joy Joy

Разбира се, че не само Simple Smile Но точно това избива рибата hahaha

# 262
Ние също сме на дуда и чурка!  Simple Smile
Но ще дойде и времето на пенисът и вагината !

# 263
Синът си има пишка, щерката си има гъзе. Без предно и задно.  Тя си го нарича така и мен ме устройва. Смятам, че на три годинки и е рано за вагина, но към четири- пет години най- късно ще да разбере кое какво е. Mr. Green

# 264
  • Разград
Все още сме на чурка и при двамата.

# 265
И ние вкъщи сме на чурка и чурче  Mr. Green

# 266
  • Разград
Чурка, пишка за момченцето и дуди и пеперудка на момиченцето.

# 267
  • Бургас
чурка или пишка эа момче и дуда эа момиче

Peace
И аз използвам тези. Laughing

# 268
Яна използва термина "шуша". Като се замисля ние май й я предложихме  Embarassed
За на тати "атрибута", определението е - "мъжка шуша"  Mr. Green

# 269
Чурка, буба, пишле......

Общи условия

Активация на акаунт