Зарязаха ме и незнам защо

• 9 540
  • 63
  •   1
Отговори
# 60
  • В лудницата на 2-рия етаж.
Да,случвало ми се е веднъж да ме зарежат без причина,много е тежко,страдах доста,но не бях семейна тогава.Сега се радвам,че съм се оттървала от този човек,който смятах за нещо особено,а той е бил пълен смотаняк.
По повод конкретната ситуация не мога да дам съвет,освен че е добре единия да смени работата,но всяко чудо за 3 дни,на колегите ще им омръзне да ви обсъждат.Наистина по-добре да отричаш,ско вече информацията не е стигнала до съпруга ти,освен ако не сте се разбрали по въпроса и не приемате изневярата за нормално опресняване на връзката(което аз все още не разбирам и дано не ми се налага  Praynig)

# 61
Знаеш ли какво искам да ти кажа?
Мисля,че всичко е било идеално само за теб?Умееш ли да се вглеждаш в партньора си,да отгатваш какво иска?Знаеш ли за какво мечтае и какво харесва?Никой не си тръгва просто така?
Просто той не се е чувствал добре и това е !
Не можеш да получиш отговор на всички въпроси.Просто остави нещата такива ,каквито са.Не можеш да накараш някой да те обича насила.Може би ,когато той се успокои,мине достатъчно време,сам ще ти каже защо си е тръгнал.Но сега няма да стане.

# 62
  • някъде
щях да напиша нещо, но ще се въздържа Crossing Arms
съпруг-съпруга- любовник-любовница- женен- омъжена- Crazy нещо не ми харесват тези комбинации Naughty

# 63
  • София, България
Аз нещо май наистина не съм от тази планета!  newsm78
Та така - той колко е гаден....
Ти си направила долна постъпка.... многократно.
я по-добре кажи как мамеше бедния ти съпруг.... #Cussing out
И ако не искаш някой да негодува - не е трябвало да ни натрапваш една долна проява като геройство.
А тъкмо ми беше домъчняло за теб.

Извинявам се за поста но наистина това ме шокира - дори и ако не всички  сме верни , това не прави изневярата правило..

Общи условия

Активация на акаунт