Сладкиш с ябълки и орехи

  • 15 818
  • 34
  •   1
Отговори
# 15
  • Мнения: 795
Обичам всичко с ябълки  Heart Eyes

# 16
  • Мнения: 2 716
А 220 градуса колко означава на печка с 4 степени?

Предполагам 3  Rolling Eyes
Тц. 220 си е направо четворка... Wink
На коя да повярвам  newsm78

# 17
  • Мнения: 7 474

Сложи го на 4 и после го намали на 3, за да не загори.  Laughing
На моята макс. темп. е 260.

# 18
  • Варна
  • Мнения: 672
Обичам всичко с ябълки  Heart Eyes
И аз така. Трябва да се направи   chef

# 19
  • Вече на село
  • Мнения: 569
А 220 градуса колко означава на печка с 4 степени?

Предполагам 3  Rolling Eyes
Тц. 220 си е направо четворка... Wink
На коя да повярвам  newsm78

вЕрвай Laughing четворка си е

# 20
  • София /Абсурдистан
  • Мнения: 11 696
Обичам всичко с ябълки  Heart Eyes
И аз така. Трябва да се направи   chef
Да се присъединя и аз.

# 21
  • София
  • Мнения: 10 858
Лео, отново съм ужасно изкушена Flutter
Ама нещо кг. растат напоследък, а зима иде ... какво ще правя, ако от сега почна със сладкишите Thinking А и знам, че поне половината ще си го изям сама, мъжа ми не е много по сладкото, а пък дъщеря ми - тя по нищо не е  hahaha

Всъщност аз какво написах, нищо, ама да кажа че ме изкушава сладкиша де Joy

# 22
  • Мнения: 452
Обожавам сладкиши с плодове най-вече ябълки,с орехи,с канела,с мед, карамфил.
Предполагам и този е много вкусен още утре ще го направя.Днес обрахме ябълката (много плод много нещо) и ако ми дадете съвет как да ги съхраня ще съм ви благодарна.Бях чувала че ги завиват във вестници но не съм сигурна как точно беше.

# 23
  • Варна
  • Мнения: 2 378
Днес го направих. Още не е срязан, но ще фотам и ще пусна снимки.

# 24
  • Варна
  • Мнения: 2 378
Досега сладкиша, който знаех, го правиш на принципа на кекса, със същите съставки. За първи път правя с масло и вкусът е наистина по-различен. Хареса ми. Изрязох от картонче няколко звездички и сърчица и ги сложих на сладкиша, преди да поръся с пудрата захар.  Mr. Green

Eто:


 

# 25
  • Мнения: 481
Аз също обожавам сладкиши с ябълки и ги правя редовно и двата на Лео и Storm. Днес направих варианта на Storm, който знам още от майка ми. Само дето днес в магазина имаше само бисквити Еверест и то какаовите. Много се чудех дали да ги взема, но понеже се бях наточила реших да рискувам. Ябълките обаче ги беля, разрязвам ги на 4 и ги режа на тънки резени с картофобелачката. Като се наредят върху бисквитите и се изпече сладкиша, ябълките се разтапят и стават като крем между бисквитите и тестото. А с какаовите бисквити стана фантазия, дано остане малко за снимков материал.

# 26
  • Мнения: 3 622
Днес направих сладкиша и стана страхотен  Grinning

L е о благодаря за хубавата рецепта   bouquet

# 27
  • Мнения: 966
и аз сега видях рецептата и ми хареса   bouquet

# 28
  • Torino,IT
  • Мнения: 1 833
Благодаря на Лео за рецептата   bouquet
Вчера го направих, стана страхотен, вече унищожих 5 парчета  #Crazy
Направете го , ужасно е вкусен!!!

# 29
  • Мнения: 39
Stana mnogo grozen,no vkusen!Poneje ostavih malko koli4estvo testo za vtoriq sloi, stana grapavo zaradi qbalkite.

Общи условия

Активация на акаунт