СДРУЖЕНИЕ "ВАРНЕНСКИ МАЙКИ"ІV

• 15 269
  • 305
  •   1
Отговори
# 255
От дрехи нужда нямат. Това , от което винаги се нуждаят са: кроасани за следобедна закуска,  плодпве/ ябълки, мандарини, че са по-издържливи/.

# 256
извинявай за въпроса newsm78, но колко деца са ?

# 257
Бяха 45, в сряда ще вземат още 2 в приемно семейство, значи остават 43

# 258
Моника, Василева каза че имат много сладкиши

# 259
Моника, Василева каза че имат много сладкиши
Поля, кроасаните са с голям срок. И 2 месеца могат да им стоят в склада- пакетирани са, нищщо им няма.

# 260
От дрехи нужда нямат.
Това , от което винаги се нуждаят са: кроасани за следобедна закуска,  плодпве/ ябълки, мандарини, че са по-издържливи/.
Добре, ще го имам в предвид.Засега само ще ги сортирам-случай, че потрябват дрешки.
С елица си уговорихме среща и ще обмислим  освен плодовете.Ако не кроасани, за следобедната закуска- паста суха или вафличка да е....+Сокчета, чай.
Домовете във Варна, посещавате ли момичета?

Последна редакция: пн, 14 яну 2008, 21:49 от Laska

# 261
Вафли-не, имат сега от Новогодишните празници.
Може сокове, сухо мляко, замразени миксове за супа

# 262
  • Варна
Сдружение "Варненски майки" кани всички членове и приятели на рожден ден в "Златния лъв" на 16 януари от 20 часа  Hug! Едната свещичка ни е ползотворна, нека и следващата да е такава Hug Hug Hug!

# 263
  • варна
дано през следващата година накараме толкова, а защо не и повече деца да се усмихнат.

# 264
Сдружение "Варненски майки" кани всички членове и приятели на рожден ден в "Златния лъв" на 16 януари от 20 часа  Hug! Едната свещичка ни е ползотворна, нека и следващата да е такава Hug Hug Hug!
Еее,ако не бях утрепана от път и безсъние щях да дойда! Tired
Надявам  се да се видим в петък! Някой ще има ли място да ме замъкне навръщане към Варна?

# 265
Ани, надали ще има проблем .. Момичета говорих с директорката и казаха че имат много кроасани и ябълки ...

# 266
Привет момичета.
Скорпи мила, благодаря.С елица се бяхме разбрали двете да вземем плодове, но след като засега нямат нужда ще мислим за друго...Приемам съвет от теб, тъй като си запозната с дома , децата и техните нужди. Hug

# 267
Да се организираме тогава да вземем пилета и риба утре?

# 268
Да се организираме тогава да вземем пилета и риба утре?
Aми най- вероятно аз ще отида до Метро след обяд по някое време.

# 269
  • Варна
Срещата утре къде и в колко часа?

Общи условия

Активация на акаунт